D
Deleted member 99859
Iron
Soru ektedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Biyonda yazani kendin icin uygulaSoru ektedir
bana ne amk yarım akıllı ibnesiAtatürkünü sikeyim şimdi KGB'ye dönebilirsin
yokBiyonda yazani kendin icin uygula
Millet her yerde öyle paylaşıyor ki sorguladım amk olabilir mi diye, zamanında basketbol için falan da bu muhabbet dönüyordu. Belki gelişim çağında yardımcı oluyordur ama boyda maalesef çok büyük genetik faktör var.View attachment 3370621
Sence işe yaramış gibi mi görünüyo kanka
chico masai yaptığını sanmıyorum ama 1.94Millet her yerde öyle paylaşıyor ki sorguladım amk olabilir mi diye, zamanında basketbol için falan da bu muhabbet dönüyordu. Belki gelişim çağında yardımcı oluyordur ama boyda maalesef çok büyük genetik faktör var.
Dediğim gibi genetik faktör fazla ama belki belli bir miktar etkisi var mıdır diye merak ettim. ttde primal revolution diye bir eleman da paylaşmıştı ki kendisi de orgdan. Ama kalsiyum ağırlıklı bir diyet yapmalarından normal karşılanabilir uzun olmaları.chico masai yaptığını sanmıyorum ama 1.94
Boy genetikleri kötü 10-20cm uzatmasa da işe yarıyor.View attachment 3370621
Sence işe yaramış gibi mi görünüyo kanka
Keşke küçükken süte balla moringa tozu katıp her gün içseydimBoy genetikleri kötü 10-20cm uzatmasa da işe yarıyor.
Moringa olayı tamamen cope diye biliyorumKeşke küçükken süte balla moringa tozu katıp her gün içseydim
kanki ben ilkokula giderken annem hergün yoğurt yediriyordu koca sülalede herkes 170in altında ben 180 oldum 180 uzun degil biliyorum ama genetiği maxxlamışım cocukluk cagında beslenme gercekten cok onemliMillet her yerde öyle paylaşıyor ki sorguladım amk olabilir mi diye, zamanında basketbol için falan da bu muhabbet dönüyordu. Belki gelişim çağında yardımcı oluyordur ama boyda maalesef çok büyük genetik faktör var.
Evet kalsiyumun çok büyük etkisi olduğu hakkında baya bol araştırma var, çocukluk döneminden kalsiyummaxlemek lazım. Ama galiba bu pastorize market sütleri o kadar besleyici değil. Bazı ibneler direkt inekten çıktığı gibi içince daha çok besin geldiğini söylüyor ama o şekilde vücut hem onu zor hazmeder hem de de hastalık kapar insan. Onun yerine bir mandıradan süt alıp evde kaynatıp içince daha yararlı olur.kanki ben ilkokula giderken annem hergün yoğurt yediriyordu koca sülalede herkes 170in altında ben 180 oldum 180 uzun degil biliyorum ama genetiği maxxlamışım cocukluk cagında beslenme gercekten cok onemli
o 1 kase yoğurt boyuna 1 cm bile etki etmemiştirkanki ben ilkokula giderken annem hergün yoğurt yediriyordu koca sülalede herkes 170in altında ben 180 oldum 180 uzun degil biliyorum ama genetiği maxxlamışım cocukluk cagında beslenme gercekten cok onemli
hassiktir lan nasıl uzadım o zaman babam 165 annem 155o 1 kase yoğurt boyuna 1 cm bile etki etmemiştir
Adam kalsiyum ağırlıklı beslenmeden gelişseydi boyu akrabalarına yakın olurdu zaten, eğer ki adamın sülalesinin hepsi 170 civarındaysa o zaman yediği/içtiği şeyin etkisi vardır. Artıdan kalsiyum gerçekten gelişim çağında etki ediyor.o 1 kase yoğurt boyuna 1 cm bile etki etmemiştir
genetik sadece annen babanla alakalı değil genetik miras karışık bişeyhassiktir lan nasıl uzadım o zaman babam 165 annem 155
hormonel ilaç değilse imkanı yok ve hormonel ilaçda genetikAdam kalsiyum ağırlıklı beslenmeden gelişseydi boyu akrabalarına yakın olurdu zaten, eğer ki adamın sülalesinin hepsi 170 civarındaysa o zaman yediği/içtiği şeyin etkisi vardır. Artıdan kalsiyum gerçekten gelişim çağında etki ediyor.
Amk ben sormadım mı konuyu zaten copeSoru ektedir