Beyler bu masai atlaması falan harbici işe yarıyor mu yoksa cope mu?

D

Deleted member 99859

Iron
Soru ektedir

• JFL
Reactions: recai iskender
Atatürkünü sikeyim şimdi KGB'ye dönebilirsin

• JFL
  • +1
Reactions: Aviator, recai iskender, Dathomirian Zabrak and 1 other person
bu salak bana çok tanıdık geldi:ROFLMAO:

D981174C EE5E 48E9 ABDE 249E3084DFBE

Sence işe yaramış gibi mi görünüyo kanka

View attachment 3370621
Sence işe yaramış gibi mi görünüyo kanka
Millet her yerde öyle paylaşıyor ki sorguladım amk olabilir mi diye, zamanında basketbol için falan da bu muhabbet dönüyordu. Belki gelişim çağında yardımcı oluyordur ama boyda maalesef çok büyük genetik faktör var.

Millet her yerde öyle paylaşıyor ki sorguladım amk olabilir mi diye, zamanında basketbol için falan da bu muhabbet dönüyordu. Belki gelişim çağında yardımcı oluyordur ama boyda maalesef çok büyük genetik faktör var.
chico masai yaptığını sanmıyorum ama 1.94

chico masai yaptığını sanmıyorum ama 1.94
Dediğim gibi genetik faktör fazla ama belki belli bir miktar etkisi var mıdır diye merak ettim. ttde primal revolution diye bir eleman da paylaşmıştı ki kendisi de orgdan. Ama kalsiyum ağırlıklı bir diyet yapmalarından normal karşılanabilir uzun olmaları.

• +1
Reactions: Aviator
kanki ben ilkokula giderken annem hergün yoğurt yediriyordu koca sülalede herkes 170in altında ben 180 oldum 180 uzun degil biliyorum ama genetiği maxxlamışım cocukluk cagında beslenme gercekten cok onemli

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
kanki ben ilkokula giderken annem hergün yoğurt yediriyordu koca sülalede herkes 170in altında ben 180 oldum 180 uzun degil biliyorum ama genetiği maxxlamışım cocukluk cagında beslenme gercekten cok onemli
Evet kalsiyumun çok büyük etkisi olduğu hakkında baya bol araştırma var, çocukluk döneminden kalsiyummaxlemek lazım. Ama galiba bu pastorize market sütleri o kadar besleyici değil. Bazı ibneler direkt inekten çıktığı gibi içince daha çok besin geldiğini söylüyor ama o şekilde vücut hem onu zor hazmeder hem de de hastalık kapar insan. Onun yerine bir mandıradan süt alıp evde kaynatıp içince daha yararlı olur.

• +1
o 1 kase yoğurt boyuna 1 cm bile etki etmemiştir

• +1
Reactions: Aviator
o 1 kase yoğurt boyuna 1 cm bile etki etmemiştir
Adam kalsiyum ağırlıklı beslenmeden gelişseydi boyu akrabalarına yakın olurdu zaten, eğer ki adamın sülalesinin hepsi 170 civarındaysa o zaman yediği/içtiği şeyin etkisi vardır. Artıdan kalsiyum gerçekten gelişim çağında etki ediyor.

• +1
hassiktir lan nasıl uzadım o zaman babam 165 annem 155
genetik sadece annen babanla alakalı değil genetik miras karışık bişey
Adam kalsiyum ağırlıklı beslenmeden gelişseydi boyu akrabalarına yakın olurdu zaten, eğer ki adamın sülalesinin hepsi 170 civarındaysa o zaman yediği/içtiği şeyin etkisi vardır. Artıdan kalsiyum gerçekten gelişim çağında etki ediyor.
hormonel ilaç değilse imkanı yok ve hormonel ilaçda genetik

Lan bi susun amk greycelleri ananız babanız breaking baddeki atm parçalayanlar değilse normal beslendiniz hepiniz potansiyelinize ulaştınız masai basketbol yoğurt evevev boş amk lisede bütün gün pc başında cips yiyip gece uyuyamayan sabah okulda uyuyan arkadaşım 2.03 over

• +1
  • JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, starboi., Skull Knight and 1 other person
Boyla ilgili herşey cope