Beyler çift çene ameliyatı gerekli mi gerekliyse detaylı anlatır mısınız

low_ltn

low_ltn

Iron
Screenshot 2024 12 12 00 41 38 526 commiuigallery

• JFL
  • +1
Reactions: low_ltn and Peter Steele
Testo hgh çok kötüysen tren falan
Boyum çok fazla ayrıca büyüme hormonu büyümeyi durdurmuyor mu ve teste olsam işe yarar mı yüzde kemik gelişimi fln

• JFL
Reactions: sentrix
Boyum çok fazla ayrıca büyüme hormonu büyümeyi durdurmuyor mu ve teste olsam işe yarar mı yüzde kemik gelişimi fln
Nediyon kral

• JFL
  • +1
Reactions: Dathomirian Zabrak and Heatmiser
Over

• +1
Reactions: starboi.
maloklüzyon var mı ? sınıf 2 gibi duruyor.

• +1
Reactions: Peter Steele
Ya diş yapım çok kötü
Onerim Ortodontiste gitmen muhtemelen devlet ortodontistine gidersen boş yapicak gerek yok yasla duzelir agiz sagligina iyi bak dicek, Özel doktora gidersen ortodontist olarak muhtemelen ilk diş teli takilir 18 yasina gelincede double-jaw surgery yaparlar kbb ciye yonlendirir dis teli takilmadan once falan filan

Onerim Ortodontiste gitmen muhtemelen devlet ortodontistine gidersen boş yapicak gerek yok yasla duzelir agiz sagligina iyi bak dicek, Özel doktora gidersen ortodontist olarak muhtemelen ilk diş teli takilir 18 yasina gelincede double-jaw surgery yaparlar kbb ciye yonlendirir dis teli takilmadan once falan filan
Ben diş telinin duzelticegini dusunuyorum çünkü çok fazla gerilik yok

ısırmanda problem varmı
Tek problemim ağzımı kapattigimda alt dişlerim görünmüyor bunun fotosunu attım orga bana damağın dar o yüzden böyle dediler onun dışında bi problem yok

• +1
Reactions: Ashoimex
Browridgelere baksana mk yüzün daha gelişmez gibi
Kanki 1 ay sonra 15 oluyom nasıl gelişmez yüzüm minimum 16 da duruyo gelişim ayrıca ortodontiste fln gidicez

14 değilmiydin Yüz hatların 16'da oturuyor
ergenliğe geç girdiysen daha geçde bitebilir
Chin projection değişmiyor çocukken recessedse ilerde de recessed olcak

• +1
Reactions: Ashoimex