![low_ltn](/data/avatars/l/105/105434.jpg?1731085778)
low_ltn
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
14 değilmiydin Yüz hatların 16'da oturuyor
Kanki yaptır diyo burdaki oçlar14 değilmiydin 16 ya kadar devam ediyor kemik gelişimi
boşver daha zamanın varKanki yaptır diyo burdaki oçlar
O yaşta farmakolojik kullansan daha iyi sonuç alırsın ameliattanKanki yaptır diyo burdaki oçlar
HangisiO yaşta farmakolojik kullansan daha iyi sonuç alırsın ameliattan
Testo hgh çok kötüysen tren falanHangisi
Boyum çok fazla ayrıca büyüme hormonu büyümeyi durdurmuyor mu ve teste olsam işe yarar mı yüzde kemik gelişimi flnTesto hgh çok kötüysen tren falan
Nediyon kralBoyum çok fazla ayrıca büyüme hormonu büyümeyi durdurmuyor mu ve teste olsam işe yarar mı yüzde kemik gelişimi fln
Yakismadi agaNediyon kral
hocam 2023den beri lurkluyormusun sen nıye greysinmaloklüzyon var mı ? sınıf 2 gibi duruyor.
2019 dan beri lurkluyorum kardesimhocam 2023den beri lurkluyormusun sen nıye greysin
Ya diş yapım çok kötümaloklüzyon var mı ? sınıf 2 gibi duruyor.
Onerim Ortodontiste gitmen muhtemelen devlet ortodontistine gidersen boş yapicak gerek yok yasla duzelir agiz sagligina iyi bak dicek, Özel doktora gidersen ortodontist olarak muhtemelen ilk diş teli takilir 18 yasina gelincede double-jaw surgery yaparlar kbb ciye yonlendirir dis teli takilmadan once falan filanYa diş yapım çok kötü
based benim gibi2019 dan beri lurkluyorum kardesim
Ben diş telinin duzelticegini dusunuyorum çünkü çok fazla gerilik yokOnerim Ortodontiste gitmen muhtemelen devlet ortodontistine gidersen boş yapicak gerek yok yasla duzelir agiz sagligina iyi bak dicek, Özel doktora gidersen ortodontist olarak muhtemelen ilk diş teli takilir 18 yasina gelincede double-jaw surgery yaparlar kbb ciye yonlendirir dis teli takilmadan once falan filan
ısırmanda problem varmıBen diş telinin duzelticegini dusunuyorum çünkü çok fazla gerilik yok
Tek problemim ağzımı kapattigimda alt dişlerim görünmüyor bunun fotosunu attım orga bana damağın dar o yüzden böyle dediler onun dışında bi problem yokısırmanda problem varmı
Browridgelere baksana mk yüzün daha gelişmez gibi
Kanki 1 ay sonra 15 oluyom nasıl gelişmez yüzüm minimum 16 da duruyo gelişim ayrıca ortodontiste fln gidicezBrowridgelere baksana mk yüzün daha gelişmez gibi
Cenenden daha önemli problemlerin var
Chin projection değişmiyor çocukken recessedse ilerde de recessed olcak14 değilmiydin Yüz hatların 16'da oturuyor
ergenliğe geç girdiysen daha geçde bitebilir
Ne varCenenden daha önemli problemlerin var