Beyler eger low inhib nt degilseniz

A

ascendantwill

Zephir
Aşk aramayın chad hadi cl olmadıkça imkansız ama nt low inhib bir hmtn gerçek aşkı bulabilir

• +1
  • JFL
  • Woah
Reactions: Zodiac, nikolata, justysf and 2 others
halla halla öyle mi

• +1
  • JFL
Reactions: justysf and ascendantwill
tmm cl olcm o zmn

• JFL
  • +1
Reactions: justysf and Serialsuicide
cooked :feelswhy::feelswhy:

• +1
Reactions: justysf
Aşk aramayın chad hadi cl olmadıkça imkansız ama nt low inhib bir hmtn gerçek aşkı bulabilir
Gerçek aşk dediğin şey sevgilin 190+ milyoner Chad'i görene kadar bu arada:lul:

• +1
Reactions: BugraSA, justysf and Serialsuicide
Org gene bizim yerimize birşeylere karar veriyor görüyorum ki aq

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, justysf and ascendantwill
Gerçek aşk dediğin şey sevgilin 190+ milyoner Chad'i görene kadar bu arada:lul:
Aynen kanka her tarafta 190 milyoner chad var bide sevgilimi özellikle benim sevgilimi arıyorlar hehe aynen ondan bitane banada sar bizim mallar bu kadar kafa yapmaz amk @Serialsuicide @Auchelius

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: Zodiac, Ameliyat Masası, justysf and 3 others
Aynen kanka her tarafta 190 milyoner chad var bide sevgilimi özellikle benim sevgilimi arıyorlar hehe aynen ondan bitane banada sar bizim mallar bu kadar kafa yapmaz amk @Serialsuicide @Auchelius
Internette görünce sulanmayacak değil mi kardeşim, bu masum zihniyetle devam. Gerçek aşk dediğin şey neyden ibaret çok merak ettim:lul:

• +1
Reactions: BugraSA, jsbera and justysf
Internette görünce sulanmayacak değil mi kardeşim, bu masum zihniyetle devam. Gerçek aşk dediğin şey neyden ibaret çok merak ettim:lul:
Ee yarram o zaman her şeye bu kafayla bak anlamsız bak ilk asmada boy ve iyi görünmek güzel ama bir insanla uzun süre vakit gecirince duygusal olarak bağlanınca mesele değişiyor

• +1
Reactions: Zodiac, justysf and Auchelius
Sevgilim internete erişimi olduğunu düşündüren şey ne?

• JFL
  • +1
Reactions: BugraSA, fury31, Zodiac and 7 others
duygusal olarak bağlanınca mesele değişiyor
Cope, ne kadar duygusal olarak bağlı olsanda yoldan geçen kadının götüne bakacaksın ve bu kadınlara gelince daha kötü bir durum oluyor kardeşim.

• +1
Reactions: justysf and Serialsuicide
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:Aşk aramayın chad hadi cl olmadıkça imkansız ama nt low inhib bir hmtn gerçek aşkı bulabilir
he kanka ondan 2 bucuk tl mele on tele mele jfl ldar dnr dnrd labubu sikk mask832132190:lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul:

• +1
Cope, ne kadar duygusal olarak bağlı olsanda yoldan geçen kadının götüne bakacaksın ve bu kadınlara gelince daha kötü bir durum oluyor kardeşim.
Ben bakmıyorum kardeş ne demek biliyor musun bu hepimiz orospu çocuğu değilmişiz demek

• +1
Reactions: Zodiac, Auchelius and justysf
Ben bakmıyorum kardeş ne demek biliyor musun bu hepimiz orospu çocuğu değilmişiz demek
1767797084437

• +1
sulanması normal
senden sonra hala sulanıyorsa veya beğeniyorsa bile next

• +1
Reactions: ascendantwill
hipergami enflasyonu her geçen gün daha da artıyor

• +1
Reactions: Serialsuicide