A
ascendantwill
Zephir
Aşk aramayın chad hadi cl olmadıkça imkansız ama nt low inhib bir hmtn gerçek aşkı bulabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Gerçek aşk dediğin şey sevgilin 190+ milyoner Chad'i görene kadar bu aradaAşk aramayın chad hadi cl olmadıkça imkansız ama nt low inhib bir hmtn gerçek aşkı bulabilir
Org gene bizim yerimize birşeylere karar veriyor görüyorum ki aqAşk aramayın chad hadi cl olmadıkça imkansız ama nt low inhib bir hmtn gerçek aşkı bulabilir
Aynen kanka her tarafta 190 milyoner chad var bide sevgilimi özellikle benim sevgilimi arıyorlar hehe aynen ondan bitane banada sar bizim mallar bu kadar kafa yapmaz amk @Serialsuicide @AucheliusGerçek aşk dediğin şey sevgilin 190+ milyoner Chad'i görene kadar bu arada![]()
Internette görünce sulanmayacak değil mi kardeşim, bu masum zihniyetle devam. Gerçek aşk dediğin şey neyden ibaret çok merak ettimAynen kanka her tarafta 190 milyoner chad var bide sevgilimi özellikle benim sevgilimi arıyorlar hehe aynen ondan bitane banada sar bizim mallar bu kadar kafa yapmaz amk @Serialsuicide @Auchelius
Ee yarram o zaman her şeye bu kafayla bak anlamsız bak ilk asmada boy ve iyi görünmek güzel ama bir insanla uzun süre vakit gecirince duygusal olarak bağlanınca mesele değişiyorInternette görünce sulanmayacak değil mi kardeşim, bu masum zihniyetle devam. Gerçek aşk dediğin şey neyden ibaret çok merak ettim![]()
Sevgilim internete erişimi olduğunu düşündüren şey ne?Internette görünce sulanmayacak değil mi kardeşim, bu masum zihniyetle devam. Gerçek aşk dediğin şey neyden ibaret çok merak ettim![]()
Cope, ne kadar duygusal olarak bağlı olsanda yoldan geçen kadının götüne bakacaksın ve bu kadınlara gelince daha kötü bir durum oluyor kardeşim.duygusal olarak bağlanınca mesele değişiyor
he kanka ondan 2 bucuk tl mele on tele mele jfl ldar dnr dnrd labubu sikk mask832132190Aşk aramayın chad hadi cl olmadıkça imkansız ama nt low inhib bir hmtn gerçek aşkı bulabilir
Ben bakmıyorum kardeş ne demek biliyor musun bu hepimiz orospu çocuğu değilmişiz demekCope, ne kadar duygusal olarak bağlı olsanda yoldan geçen kadının götüne bakacaksın ve bu kadınlara gelince daha kötü bir durum oluyor kardeşim.
Ben bakmıyorum kardeş ne demek biliyor musun bu hepimiz orospu çocuğu değilmişiz demek
sulanması normalInternette görünce sulanmayacak değil mi kardeşim, bu masum zihniyetle devam. Gerçek aşk dediğin şey neyden ibaret çok merak ettim![]()