beyler ereksiyon olmayı nasıl engellerim

flows5991

flows5991

ogrepilled Jr.
ereksiyon olmaktan akşamları uyuyamıyom birde sikişeceğimiz yok zaten sikimi ne infaz eder?

• JFL
Reactions: Zodiac, Serialsuicide and Auchelius
Sik insene dostum

• JFL
Reactions: -BayHarbourButcher, ascendantwill, Zodiac and 4 others
Forumdan aldığım bilgilere göre 12.5mg aromasin kullanman yeterli olacaktır

• JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, Zodiac, Serialsuicide and 3 others
ereksiyon olmaktan akşamları uyuyamıyom birde sikişeceğimiz yok zaten sikimi ne infaz eder?
sikine buz küpleri at glowup geçiriyorum adam öyle yapıyormuş uygulamalı videosu da var :lul:

• JFL
Reactions: Zodiac, why not me? and Auchelius
Forumdan aldığım bilgilere göre 12.5mg aromasin kullanman yeterli olacaktır
Beynide sikecek ama sır hacı yatmazı yatırmak için özürlü mü olacak amk

• JFL
Reactions: why not me?, Yagiz8928 and flows5991
sikine buz küpleri at glowup geçiriyorum adam öyle yapıyormuş uygulamalı videosu da var :lul:
Sinirleri zarar görmesin amk.

Beyler adam hacı yatmazı nasıl indiririm dedi, kökünden kurtulmalıyım demedi aq.

• JFL
Reactions: Zodiac, jsbera and Yagiz8928
beynim zaten sikildi engelli biri görünce içimden its over its over diye sayıklıyorum amına koyim

• So Sad
  • JFL
Reactions: Zodiac, jsbera, Yagiz8928 and 1 other person
Hayır o sadece @growthplatessss111 'a özel

• JFL
Reactions: Auchelius and senualF
Sinirleri zarar görmesin amk.
olabilir bak hiç düşünmedim de işe yarıyordu
Beyler adam hacı yatmazı nasıl indiririm dedi, kökünden kurtulmalıyım demedi aq.
ölüm tarihi verecek az daha soğuk girerse aq

churmaxxed
Chapter 1: kuş öldü
3.13.25 23.54

• JFL
Reactions: Auchelius
sik kalkarmısın dostum diyorum ben aq ssrilerin ve sakinleştiricilerin ve thaların ben aqqqqqqq

• Woah
Reactions: flows5991
beynim zaten sikildi engelli biri görünce içimden its over its over diye sayıklıyorum amına koyim
ereksiyon odada yalnızken veya önüne seni uyaran birşey çıktığında oluyorsundur büyük ihtimal odalarda tek başına kalmayıp düşünceye dalacağın ve seni internette uyartacak olan şeyleri görmezsen olmaz diye düşünüyorum

ben ikisini kaldırınca çözülmüştü birde sevgilinin olması büyük etken

• +1
Sen kürtsün kanka dağa çık 2-3 kill al düzelir mentaliten.

Lan bi dakika sen fakecel değil miydin amk.

• JFL
Reactions: Zodiac, Serialsuicide and flows5991
  • JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, Auchelius and Deleted member 276365
Hayır o sadece @growthplatessss111 'a özel
onu bilmiyom da 6 mg eodda bile boyu hafif kısaldı anlayamadım noemal mi e2 ayni gelmisti oysa :(

antidepresan at

• +1
Sonunda ban yedi yarram konu acip duruyodu mal mak salak oc

• JFL
  • So Sad
  • WTF
Reactions: maarda, jsbera, Auchelius and 1 other person
Sonunda ban yedi yarram konu acip duruyodu mal mak salak oc
Hop hop bilader orada bi durucan @churmaxxed kendini kürd olarak larplasa bilene o genede kürd gangden biridir.

• Woah
Reactions: reanrao
Kanka yanlış bilgi verme daha mal olmadım beynim sağlam hatta gittikçe nt oluyoruz aq

• +1
Kanka yanlış bilgi verme daha mal olmadım beynim sağlam hatta gittikçe nt oluyoruz aq
En düşük dozda bu dediklerin.

Dozu arttırınca daha mı iyi olacağını zannediyorsun?

• Hmm...
Reactions: ascendantwill
En düşük dozda bu dediklerin.

Dozu arttırınca daha mı iyi olacağını zannediyorsun?
En düşük doz ne amk 12.5 mg atıyorum kadınlar 25mg atıyor her gün ben 2 günde 1 12.5 falan / 6.25 atıyorum ne yapayım paketimi mi yiyim aga sen hormon basınca 100 iu falan mı basacan napacan bide ben nerde demişim daha iyi oluyor

• +1
En düşük doz ne amk 12.5 mg atıyorum kadınlar 25mg atıyor her gün ben 2 günde 1 12.5 falan / 6.25 atıyorum ne yapayım paketimi mi yiyim aga sen hormon basınca 100 iu falan mı basacan napacan bide ben nerde demişim daha iyi oluyor
Kanka ben ne zaman öyle bir şey dedim anlamadım normalde daha sakin biriydin sen benim gözlemlerim açısından.

En düşük doz 6.25 di sen en son bunu kullanıyorsun diye hatırlıyordum hayırlı olsun 12.5 geçmişsin düzenli tahlil vesaire veriyor muydun?

E2 yi belirli bir seviyede tutman gerekiyor bunuda biliyorsundur zaten.

Ve bu düşük dozdan kastım herkese göre değişiyor eğer yağ oranın yüksek ve E2 yüksek ise 12.5 mg kullanabilirsin @maarda nin bu konu hakkinda guidesi vardi zaten yanlis hatirlamiyorsam.

@auitistsurvior kendiside 12.5 mg kullanıyordu ve döl haciminin attiğını ve sex drive da yükseldiği hakkında bahsetmişti kendisi sanırsam.

Yani bazıları ben 6.25 mg den yararlanamıyorum sanki diyip direkt 12.5 mg ye geçiyorlar daha ilk haftalarında maarda kendisi haftanın 4 günü 6.25 mg kullanmanın ideal olduğu konusunda bahsediyordu Threadde sen kaçıncı haftada 12.5 mg ye geçtin peki.

• Love it
  • +1
Reactions: ascendantwill and Yagiz8928
Kanka ben ne zaman öyle bir şey dedim anlamadım normalde daha sakin biriydin sen benim gözlemlerim açısından.

En düşük doz 6.25 di sen en son bunu kullanıyorsun diye hatırlıyordum hayırlı olsun 12.5 geçmişsin düzenli tahlil vesaire veriyor muydun?

Ve bu düşük dozdan kastım herkese göre değişiyor eğer yağ oranın yüksek ve E2 yüksek ise 12.5 mg kullanabilirsin @maarda nin bu konu hakkinda guidesi vardi zaten yanlis hatirlamiyorsam.

@auitistsurvior kendiside 12.5 mg kullanıyordu ve döl haciminin attiğını ve sex drive da yükseldiği hakkında bahsetmişti kendisi sanırsam.

Yani bazıları ben 6.25 mg den yararlanamıyorum sanki diyip direkt 12.5 mg ye geçiyorlar daha ilk haftalarında maarda kendisi haftanın 4 günü 6.25 mg kullanmanın ideal olduğu konusunda bahsediyordu Threadde sen kaçıncı haftada 12.5 mg ye geçtin peki.
Churmaxxedde gitti amk

• So Sad
Reactions: Yagiz8928 and Auchelius

Düzenli 12.5 almıyorum kanka düzenli 6.25 ben 12.5 kimseye tavsiye etmiyorum süper high e değilse 12.5 ds çok nadir atıyorum genelde hep 6.25 bide aynen sakindim bit maşllaşma var senide seviyorum yani kanka sana sinirli değiliz la

• Love it

Attachments

• IMG_7334.jpeg
    IMG_7334.jpeg
    160.4 KB · Views: 0
  • So Sad
  • JFL
Reactions: Yagiz8928, retawillfixme, senualF and 2 others