flows5991
ogrepilled Jr.
ereksiyon olmaktan akşamları uyuyamıyom birde sikişeceğimiz yok zaten sikimi ne infaz eder?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sikine buz küpleri at glowup geçiriyorum adam öyle yapıyormuş uygulamalı videosu da varereksiyon olmaktan akşamları uyuyamıyom birde sikişeceğimiz yok zaten sikimi ne infaz eder?
Beynide sikecek ama sır hacı yatmazı yatırmak için özürlü mü olacak amkForumdan aldığım bilgilere göre 12.5mg aromasin kullanman yeterli olacaktır
Sinirleri zarar görmesin amk.sikine buz küpleri at glowup geçiriyorum adam öyle yapıyormuş uygulamalı videosu da var![]()
beynim zaten sikildi engelli biri görünce içimden its over its over diye sayıklıyorum amına koyimBeynide sikecek ama sır hacı yatmazı yatırmak için özürlü mü olacak amk
Hayır o sadece @growthplatessss111 'a özelBeynide sikecek ama sır hacı yatmazı yatırmak için özürlü mü olacak amk
olabilir bak hiç düşünmedim de işe yarıyorduSinirleri zarar görmesin amk.
ölüm tarihi verecek az daha soğuk girerse aqBeyler adam hacı yatmazı nasıl indiririm dedi, kökünden kurtulmalıyım demedi aq.
ereksiyon odada yalnızken veya önüne seni uyaran birşey çıktığında oluyorsundur büyük ihtimal odalarda tek başına kalmayıp düşünceye dalacağın ve seni internette uyartacak olan şeyleri görmezsen olmaz diye düşünüyorumbeynim zaten sikildi engelli biri görünce içimden its over its over diye sayıklıyorum amına koyim
Sen kürtsün kanka dağa çık 2-3 kill al düzelir mentaliten.beynim zaten sikildi engelli biri görünce içimden its over its over diye sayıklıyorum amına koyim
başını taşla ez amkereksiyon olmaktan akşamları uyuyamıyom birde sikişeceğimiz yok zaten sikimi ne infaz eder?
onu bilmiyom da 6 mg eodda bile boyu hafif kısaldı anlayamadım noemal mi e2 ayni gelmisti oysaHayır o sadece @growthplatessss111 'a özel
Hop hop bilader orada bi durucan @churmaxxed kendini kürd olarak larplasa bilene o genede kürd gangden biridir.Sonunda ban yedi yarram konu acip duruyodu mal mak salak oc
Kanka yanlış bilgi verme daha mal olmadım beynim sağlam hatta gittikçe nt oluyoruz aqBeynide sikecek ama sır hacı yatmazı yatırmak için özürlü mü olacak amk
En düşük dozda bu dediklerin.Kanka yanlış bilgi verme daha mal olmadım beynim sağlam hatta gittikçe nt oluyoruz aq
En düşük doz ne amk 12.5 mg atıyorum kadınlar 25mg atıyor her gün ben 2 günde 1 12.5 falan / 6.25 atıyorum ne yapayım paketimi mi yiyim aga sen hormon basınca 100 iu falan mı basacan napacan bide ben nerde demişim daha iyi oluyorEn düşük dozda bu dediklerin.
Dozu arttırınca daha mı iyi olacağını zannediyorsun?
Kanka ben ne zaman öyle bir şey dedim anlamadım normalde daha sakin biriydin sen benim gözlemlerim açısından.En düşük doz ne amk 12.5 mg atıyorum kadınlar 25mg atıyor her gün ben 2 günde 1 12.5 falan / 6.25 atıyorum ne yapayım paketimi mi yiyim aga sen hormon basınca 100 iu falan mı basacan napacan bide ben nerde demişim daha iyi oluyor
Churmaxxedde gitti amkKanka ben ne zaman öyle bir şey dedim anlamadım normalde daha sakin biriydin sen benim gözlemlerim açısından.
En düşük doz 6.25 di sen en son bunu kullanıyorsun diye hatırlıyordum hayırlı olsun 12.5 geçmişsin düzenli tahlil vesaire veriyor muydun?
E2 yi belirli bir seviyede tutman gerekiyor bunuda biliyorsundur zaten.
Ve bu düşük dozdan kastım herkese göre değişiyor eğer yağ oranın yüksek ve E2 yüksek ise 12.5 mg kullanabilirsin @maarda nin bu konu hakkinda guidesi vardi zaten yanlis hatirlamiyorsam.
@auitistsurvior kendiside 12.5 mg kullanıyordu ve döl haciminin attiğını ve sex drive da yükseldiği hakkında bahsetmişti kendisi sanırsam.
Yani bazıları ben 6.25 mg den yararlanamıyorum sanki diyip direkt 12.5 mg ye geçiyorlar daha ilk haftalarında maarda kendisi haftanın 4 günü 6.25 mg kullanmanın ideal olduğu konusunda bahsediyordu Threadde sen kaçıncı haftada 12.5 mg ye geçtin peki.
Düzenli 12.5 almıyorum kanka düzenli 6.25 ben 12.5 kimseye tavsiye etmiyorum süper high e değilse 12.5 ds çok nadir atıyorum genelde hep 6.25 bide aynen sakindim bit maşllaşma var senide seviyorum yani kanka sana sinirli değiliz laKanka ben ne zaman öyle bir şey dedim anlamadım normalde daha sakin biriydin sen benim gözlemlerim açısından.
En düşük doz 6.25 di sen en son bunu kullanıyorsun diye hatırlıyordum hayırlı olsun 12.5 geçmişsin düzenli tahlil vesaire veriyor muydun?
E2 yi belirli bir seviyede tutman gerekiyor bunuda biliyorsundur zaten.
Ve bu düşük dozdan kastım herkese göre değişiyor eğer yağ oranın yüksek ve E2 yüksek ise 12.5 mg kullanabilirsin @maarda nin bu konu hakkinda guidesi vardi zaten yanlis hatirlamiyorsam.
@auitistsurvior kendiside 12.5 mg kullanıyordu ve döl haciminin attiğını ve sex drive da yükseldiği hakkında bahsetmişti kendisi sanırsam.
Yani bazıları ben 6.25 mg den yararlanamıyorum sanki diyip direkt 12.5 mg ye geçiyorlar daha ilk haftalarında maarda kendisi haftanın 4 günü 6.25 mg kullanmanın ideal olduğu konusunda bahsediyordu Threadde sen kaçıncı haftada 12.5 mg ye geçtin peki.
Neden kardeşlerimi elimden alıyorlarChurmaxxedde gitti amk