erkenboşalangarson
Bronze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

Saklı kesince çok babyface duruyor agam ya adam akıllı sakalda çıkmıyor çok ikilemde kaldım minox kullansam desem kolajeni etkiliyormuş yüzdekisakalı kes rahatsın
Aga sen yazsana bana pm bulamadımyaw kolajen falan hikaye kullan eczaneden alcan ama minoxu detaylı bilgi istersen pm at kardes bi süredir kullanıyorum
kanka eczaneden minoxil forte alcan %5 mavi kutu sabah akşam uyguluyorsun 5 fıs 5 fısAga sen yazsana bana pm bulamadım
Eyw<3kanka eczaneden minoxil forte alcan %5 mavi kutu sabah akşam uyguluyorsun 5 fıs 5 fıs
kuruduktan sonra nemlendiriyorsun
haftada üç kez de derma roller kullancan
en basit haliyle böyle
redditte minoxbeards subredditi var oraya gir bi bak işe yarar şeyler bulurusn
Yanlış anlamam sıkıntı yok evet bilmiyorum gerçekten şu son 1 haftadır fotoğraf çekilmeye başladımKanka yanlış anlama ama 1 yıldır orgdasın düzgün angle’da foto çekmeyi bilmiyor musun amk
Benim sorunum galiba eye areada amkhe amk over
Yada burunBenim sorunum galiba eye areada amk
Eyw agam şuan mezoterapi ve prp yaptırıyorum yeni bebek saçları çıkmaya başladı gürleşçek umarımSaçların ön kısmı çok seyrekleşmiş ve azalmış. Yaşın 22'yi geçtiyse finasterid başlayabilirsin. Ben kendim 25'ten önce kullanmayacağım çünkü beynin gelişimi o yaşa kadar devam ediyor.
PRP ve mezoterapi gerçekten işe yarıyor mu, ben yaptıracaktım ama seans başı 2500 tl fiyat çektiler fazla geldi yaptırmadımEyw agam şuan mezoterapi ve prp yaptırıyorum yeni bebek saçları çıkmaya başladı gürleşçek umarım
2500 iyimiş la ben kazıklanıyom galiba ama evet bende işe yarıyor şuanPRP ve mezoterapi gerçekten işe yarıyor mu, ben yaptıracaktım ama seans başı 2500 tl fiyat çektiler fazla geldi yaptırmadım
estetik olarak sorun oluşturmaz = deformed değilsinıpd 68mm
esr 0,47
zygo width 142mm
Chat gptye sorduğumda oranların geniş kısımda ama estetik olarak sorun oluşturmaz diyor doğru mu
Peki deformed değilsem bile bazı insanlar taşşak geçer gibi gülerek bakar mıestetik olarak sorun oluşturmaz = deformed değilsin
forum hariç hiçbir yerde kimsenin sikinde olmazPeki deformed değilsem bile bazı insanlar taşşak geçer gibi gülerek bakar mı
olm millet overalla bakıyo dışarıdaki hangi insan (tabi bize denk gelmezsen) tek tek esrni ipdni incelesin aqPeki deformed değilsem bile bazı insanlar taşşak geçer gibi gülerek bakar mı
Aga tabikide adam uzaktan gözle bakarak esr mi hesaplayamaz ama ya şizofrenim yada yüz oranlarımda gerçekten bir sorun var uncanny duruyorum ve bu sebeple bana bakıp gülüyorlar gülenler sınırlı sayıda ama insanlar hep bakıyor amk valla kafamda kurmuyomolm millet overalla bakıyo dışarıdaki hangi insan (tabi bize denk gelmezsen) tek tek esrni ipdni incelesin aq
knk yardımcı olmamı istiyosan pm gelebilirsin atarsın lookunu bir bakarız olay nedir necidir öyle bir uncannylik var mı diyeAga tabikide adam uzaktan gözle bakarak esr mi hesaplayamaz ama ya şizofrenim yada yüz oranlarımda gerçekten bir sorun var uncanny duruyorum ve bu sebeple bana bakıp gülüyorlar gülenler sınırlı sayıda ama insanlar hep bakıyor amk valla kafamda kurmuyom
Yazdım sanaknk yardımcı olmamı istiyosan pm gelebilirsin atarsın lookunu bir bakarız olay nedir necidir öyle bir uncannylik var mı diye