beyler over mı ?

erkenboşalangarson

erkenboşalangarson

Bronze

• +1
Reactions: Resistance., Kayra139 and Auchelius
Saçları ignore edin spordan yeni çıktım 🙏🏻

sakalı kes rahatsın

sakalı kes rahatsın
Saklı kesince çok babyface duruyor agam ya adam akıllı sakalda çıkmıyor çok ikilemde kaldım minox kullansam desem kolajeni etkiliyormuş yüzdeki

• +1
Reactions: Kayra139
yaw kolajen falan hikaye kullan eczaneden alcan ama minoxu detaylı bilgi istersen pm at kardes bi süredir kullanıyorum

yaw kolajen falan hikaye kullan eczaneden alcan ama minoxu detaylı bilgi istersen pm at kardes bi süredir kullanıyorum
Aga sen yazsana bana pm bulamadım

Aga sen yazsana bana pm bulamadım
kanka eczaneden minoxil forte alcan %5 mavi kutu sabah akşam uyguluyorsun 5 fıs 5 fıs
kuruduktan sonra nemlendiriyorsun
haftada üç kez de derma roller kullancan

en basit haliyle böyle

redditte minoxbeards subredditi var oraya gir bi bak işe yarar şeyler bulurusn

kanka eczaneden minoxil forte alcan %5 mavi kutu sabah akşam uyguluyorsun 5 fıs 5 fıs
kuruduktan sonra nemlendiriyorsun
haftada üç kez de derma roller kullancan

en basit haliyle böyle

redditte minoxbeards subredditi var oraya gir bi bak işe yarar şeyler bulurusn
Eyw<3

• +1
Reactions: yunguz0
Kanka yanlış anlama ama 1 yıldır orgdasın düzgün angle’da foto çekmeyi bilmiyor musun amk
Yanlış anlamam sıkıntı yok evet bilmiyorum gerçekten şu son 1 haftadır fotoğraf çekilmeye başladım

• +1
Reactions: Arisylva and Auchelius
Saçların ön kısmı çok seyrekleşmiş ve azalmış. Yaşın 22'yi geçtiyse finasterid başlayabilirsin. Ben kendim 25'ten önce kullanmayacağım çünkü beynin gelişimi o yaşa kadar devam ediyor.

• +1
Reactions: Serialsuicide
Saçların ön kısmı çok seyrekleşmiş ve azalmış. Yaşın 22'yi geçtiyse finasterid başlayabilirsin. Ben kendim 25'ten önce kullanmayacağım çünkü beynin gelişimi o yaşa kadar devam ediyor.
Eyw agam şuan mezoterapi ve prp yaptırıyorum yeni bebek saçları çıkmaya başladı gürleşçek umarım

• +1
Eyw agam şuan mezoterapi ve prp yaptırıyorum yeni bebek saçları çıkmaya başladı gürleşçek umarım
PRP ve mezoterapi gerçekten işe yarıyor mu, ben yaptıracaktım ama seans başı 2500 tl fiyat çektiler fazla geldi yaptırmadım

PRP ve mezoterapi gerçekten işe yarıyor mu, ben yaptıracaktım ama seans başı 2500 tl fiyat çektiler fazla geldi yaptırmadım
2500 iyimiş la ben kazıklanıyom galiba ama evet bende işe yarıyor şuan

• +1
ıpd 68mm

esr 0,47

zygo width 142mm
Chat gptye sorduğumda oranların geniş kısımda ama estetik olarak sorun oluşturmaz diyor doğru mu

ıpd 68mm

esr 0,47

zygo width 142mm
Chat gptye sorduğumda oranların geniş kısımda ama estetik olarak sorun oluşturmaz diyor doğru mu
estetik olarak sorun oluşturmaz = deformed değilsin

• Hmm...
Reactions: Resistance.
  • +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair and Resistance.
Peki deformed değilsem bile bazı insanlar taşşak geçer gibi gülerek bakar mı
olm millet overalla bakıyo dışarıdaki hangi insan (tabi bize denk gelmezsen) tek tek esrni ipdni incelesin aq

• +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair and nevaevametheratall
olm millet overalla bakıyo dışarıdaki hangi insan (tabi bize denk gelmezsen) tek tek esrni ipdni incelesin aq
Aga tabikide adam uzaktan gözle bakarak esr mi hesaplayamaz ama ya şizofrenim yada yüz oranlarımda gerçekten bir sorun var uncanny duruyorum ve bu sebeple bana bakıp gülüyorlar gülenler sınırlı sayıda ama insanlar hep bakıyor amk valla kafamda kurmuyom

• +1
Aga tabikide adam uzaktan gözle bakarak esr mi hesaplayamaz ama ya şizofrenim yada yüz oranlarımda gerçekten bir sorun var uncanny duruyorum ve bu sebeple bana bakıp gülüyorlar gülenler sınırlı sayıda ama insanlar hep bakıyor amk valla kafamda kurmuyom
knk yardımcı olmamı istiyosan pm gelebilirsin atarsın lookunu bir bakarız olay nedir necidir öyle bir uncannylik var mı diye

• +1
Reactions: pashanimair
knk yardımcı olmamı istiyosan pm gelebilirsin atarsın lookunu bir bakarız olay nedir necidir öyle bir uncannylik var mı diye
Yazdım sana

• +1
IMG 2570

Over değilmiş beyler.

• Love it