whoishe
Silver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yok reis dümdüz iste problem yok
ciddi sordumyok reis dümdüz iste problem yok
Var 10 derece civari tahmini
10 derece boyu ne kadar etkiler?Var 10 derece civari tahmini
1 2 cm max10 derece boyu ne kadar etkiler?
yastıksız yatsam sırt üstü_?1 2 cm max
Egzersizleri var yüzme barda asılı durma vs vs. doktoruna sormadin mi skolyoz var mi yok mu diye soylemedi mi sana olup olmadığını ve yapman gerekenleri gerçi tc doktoru orospu oğlu adami başından savmak için yok yok diyip götüne tekmeyi vuruyorlaryastıksız yatsam sırt üstü_?
doktor söylemedi çekip bıraktılar sadece e nabızda farkettim ve harbi orspu cocugu cogu doktorEgzersizleri var yüzme barda asılı durma vs vs. doktoruna sormadin mi skolyoz var mi yok mu diye soylemedi mi sana olup olmadığını ve yapman gerekenleri gerçi tc doktoru orospu oğlu adami başından savmak için yok yok diyip götüne tekmeyi vuruyorlar
Nasil bi sorumsuzluk bu amk? Alaninda uzman doktora sormak yerine buradakilere mi soruyorsun sence kimin vereceği tavsiye daha elzemdir? Gerci doktorlara da alanında uzman diyemiyorum çoğunun da pek bir sikim bildiği söylenemezdoktor söylemedi çekip bıraktılar sadece e nabızda farkettim
daha geçen iki dizimde çat çat ses geliyordu kas dokularında adama söyledim gitti kemik röntgeni çekti bişey yok dedi bıraktı amk kasta diyorum kemiğe bakıyor ilginç sorumsuzluk diz boyu 100 200 k maaş alıyorlar üstüneNasil bi sorumsuzluk bu amk? Alaninda uzman doktora sormak yerine buradakilere mi soruyorsun sence kimin vereceği tavsiye daha elzemdir? Gerci doktorlara da alanında uzman diyemiyorum çoğunun da pek bir sikim bildiği söylenemez
Skolyoz bişeyi etkilemiyo haci bende 30 derece var ama yinede mid htnyim
naber tugrul