beyler skolyozum mu var?

Ben anlamıyorum ama var gibi @ER enjoyer soylesin

yastıksız yatsam sırt üstü_?
Egzersizleri var yüzme barda asılı durma vs vs. doktoruna sormadin mi skolyoz var mi yok mu diye soylemedi mi sana olup olmadığını ve yapman gerekenleri gerçi tc doktoru orospu oğlu adami başından savmak için yok yok diyip götüne tekmeyi vuruyorlar

• +1
Reactions: whoishe and Ashoimex
Egzersizleri var yüzme barda asılı durma vs vs. doktoruna sormadin mi skolyoz var mi yok mu diye soylemedi mi sana olup olmadığını ve yapman gerekenleri gerçi tc doktoru orospu oğlu adami başından savmak için yok yok diyip götüne tekmeyi vuruyorlar
doktor söylemedi çekip bıraktılar sadece e nabızda farkettim ve harbi orspu cocugu cogu doktor

doktor söylemedi çekip bıraktılar sadece e nabızda farkettim
Nasil bi sorumsuzluk bu amk? Alaninda uzman doktora sormak yerine buradakilere mi soruyorsun sence kimin vereceği tavsiye daha elzemdir? Gerci doktorlara da alanında uzman diyemiyorum çoğunun da pek bir sikim bildiği söylenemez

• +1
Reactions: whoishe
Nasil bi sorumsuzluk bu amk? Alaninda uzman doktora sormak yerine buradakilere mi soruyorsun sence kimin vereceği tavsiye daha elzemdir? Gerci doktorlara da alanında uzman diyemiyorum çoğunun da pek bir sikim bildiği söylenemez
daha geçen iki dizimde çat çat ses geliyordu kas dokularında adama söyledim gitti kemik röntgeni çekti bişey yok dedi bıraktı amk kasta diyorum kemiğe bakıyor ilginç sorumsuzluk diz boyu 100 200 k maaş alıyorlar üstüne

• JFL
Reactions: lagrange10
belin niye ucuz köşe başı eskortları gibi

• JFL
Reactions: amsigen