D
Deleted member 88833
Platinum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
neresi cl amk max mtn o orta yuz ilechadlite, midfacesi uzun
adam chad ama tek hatası biraz uzun midface başka hiçbir sıkıntısı yok hatta chad bile sayılır aslında şimdi baktım daneresi cl amk max mtn o orta yuz ile
ohaktan değil mi lan bu bir de
Strong mtnView attachment 3164996 kişisel gelişim videosu felan çekiyor sözde
chadlite, midfacesi uzun
Chad olması için daha kısa orta yüzü daha geniş bir dudağa daha geniş bir çene ucuna ve daha geniş bir yüze ihtiyaci var fwhr fhwr midface oranları sikilen birine chad diyebiliyosan salak olmalisinadam chad ama tek hatası biraz uzun midface başka hiçbir sıkıntısı yok hatta chad bile sayılır aslında şimdi baktım da
gozlerınde bırsey yokmuStrong mtn
View attachment 3165216
Gerçek chadlite bu bu iki adam arasında dağlar kadar fark var
View attachment 3165222
adam ilk fotoda uncanny ve alien gibi duruyor jordan barrettin güncel hali gibi düşün high htn-clStrong mtn
View attachment 3165216
Gerçek chadlite bu bu iki adam arasında dağlar kadar fark var
View attachment 3165222
Videosundan ss aldım ondandkradam ilk fotoda uncanny ve alien gibi duruyor jordan barrettin güncel hali gibi düşün high htn-cl
adamın yan profiliyle totalde chadlite önden htn gibi yan profili çok iyiView attachment 3164996 kişisel gelişim videosu felan çekiyor sözde
Bu adamda canthoplasty var jawline dolgusu var ama o ortayüzle chadlite olamazadamın yan profiliyle totalde chadlite önden htn gibi yan profili çok iyi
Orta yüzü kötü değil ideal olmaması onun ratingini düşürmezBu adamda canthoplasty var jawline dolgusu var ama o ortayüzle chadlite olamaz
Nasıl düşürmez oglum gormuyon mu at surat görünümü vermis buna o ortayuzOrta yüzü kötü değil ideal olmaması onun ratingini düşürmez
Zayn malik,Ian somerhalder ve brad pitt'in 3+ fazla failosu var
Ratiolar cope bu arada gecen onu fark ettim, dediğim gibi çoğu yakışıklı sayılan adamın 5+ failosu varNasıl düşürmez oglum gormuyon mu at surat görünümü vermis buna o ortayuz
Mat hocasina mtn diyon o bunu allahina mogluyo amk
puanlamada sadece orta yüz mü baz alınıyor biraderBu adamda canthoplasty var jawline dolgusu var ama o ortayüzle chadlite olamaz
Öyle bişey mi demişim.puanlamada sadece orta yüz mü baz alınıyor birader
horse mid face htnView attachment 3164996 kişisel gelişim videosu felan çekiyor sözde