Beyler Vücudumda Kreatin Seviyesi Normalden Yüksek

whoishe

whoishe

Diamond
Beyler Vücudumda Kreatin Seviyesi Normalden Yüksek Çıktı bunu nasıl düşürebilirim bu kötü birşey mi bilgisi olan yazabilir mi

Last edited:
  • +1
Reactions: pashanimair, auitistsurvior and Aven
Keratin seviyesini nası ölçtün zaten amk

• +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and sexisdeath
  • JFL
Reactions: Serialsuicide and Aven
spor yapiyorsan olabilir benim 3 4 yıldır hep sınırın üstünde

knk hayatımda hiç spor yapmadım evden dışarı çıkmıyorum
böbrek hastaligin varsa yüksek olur,dehidratasyon varsa, aşırı proteinli beslenme,spor falan amk bunlardandir bunlardan değilse git doktora baktır

Böbrek sıkıntın olabilir
böbreğimi de ölçtürdüm sınır 120 benim 123 çıktı böbreğim sağlıklı boyutu çalışması vs ama çok hızlı süzüyormuş çalışıyormuş doktor demişti napmam lazım hızlı çalışıyor böbrek

böbrek hastaligin varsa yüksek olur,dehidratasyon varsa, aşırı proteinli beslenme,spor falan amk bunlardandir bunlardan değilse git doktora baktır
böbreğimi de ölçtürdüm sınır 120 benim 123 çıktı böbreğim sağlıklı boyutu çalışması vs ama çok hızlı süzüyormuş çalışıyormuş doktor demişti napmam lazım hızlı çalışıyor böbrek

• Hmm...
Reactions: pashanimair
çok su içiyorsan azalt biraz

Ne yapman gerektiğini doktora sor benim bildiğim ya sporla uğraşanlarda yada böbrek sıkıntısı olanlarda oluyor

• +1
Reactions: pashanimair
Ne yapman gerektiğini doktora sor benim bildiğim ya sporla uğraşanlarda yada böbrek sıkıntısı olanlarda oluyor
böbrek boyutum normal çalışma hızı hızlı sadece çok aktif çalışıyor süzüyormuş