whoishe
Diamond
Beyler Vücudumda Kreatin Seviyesi Normalden Yüksek Çıktı bunu nasıl düşürebilirim bu kötü birşey mi bilgisi olan yazabilir mi
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
doktor ölçmüş e nabızdan baktım tahlillereKeratin seviyesini nası ölçtün zaten amk
kreatinmişKeratin seviyesini nası ölçtün zaten amk
knk hayatımda hiç spor yapmadım evden dışarı çıkmıyorumspor yapiyorsan olabilir benim 3 4 yıldır hep sınırın üstünde
Böbrek sıkıntın olabilirknk hayatımda hiç spor yapmadım evden dışarı çıkmıyorum
böbrek hastaligin varsa yüksek olur,dehidratasyon varsa, aşırı proteinli beslenme,spor falan amk bunlardandir bunlardan değilse git doktora baktırknk hayatımda hiç spor yapmadım evden dışarı çıkmıyorum
böbreğimi de ölçtürdüm sınır 120 benim 123 çıktı böbreğim sağlıklı boyutu çalışması vs ama çok hızlı süzüyormuş çalışıyormuş doktor demişti napmam lazım hızlı çalışıyor böbrekBöbrek sıkıntın olabilir
böbreğimi de ölçtürdüm sınır 120 benim 123 çıktı böbreğim sağlıklı boyutu çalışması vs ama çok hızlı süzüyormuş çalışıyormuş doktor demişti napmam lazım hızlı çalışıyor böbrekböbrek hastaligin varsa yüksek olur,dehidratasyon varsa, aşırı proteinli beslenme,spor falan amk bunlardandir bunlardan değilse git doktora baktır
çok su içiyorsan azalt birazböbreğimi de ölçtürdüm sınır 120 benim 123 çıktı böbreğim sağlıklı boyutu çalışması vs ama çok hızlı süzüyormuş çalışıyormuş doktor demişti napmam lazım hızlı çalışıyor böbrek
15 ekimde ölçüm yaptırdım geçen sene ve o zamanlar 1 bardak suyu anca içiyordumçok su içiyorsan azalt biraz
Ne yapman gerektiğini doktora sor benim bildiğim ya sporla uğraşanlarda yada böbrek sıkıntısı olanlarda oluyorböbreğimi de ölçtürdüm sınır 120 benim 123 çıktı böbreğim sağlıklı boyutu çalışması vs ama çok hızlı süzüyormuş çalışıyormuş doktor demişti napmam lazım hızlı çalışıyor böbrek
böbrek boyutum normal çalışma hızı hızlı sadece çok aktif çalışıyor süzüyormuşNe yapman gerektiğini doktora sor benim bildiğim ya sporla uğraşanlarda yada böbrek sıkıntısı olanlarda oluyor