Bi çirkinim bi yakışıklı

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

dead eyecel
Amk bu niye oluyo psikolojik mi bilmiyorum ama aynı yerde aynı pozu dün verdiğimde htn bugün ltn gibi gözüküyom. Tuz çok tüketiyorum bloat olabilir ama göz bölgesi bile çirkinleşiyo mümkün mü böyle bi şey amk:feelswah::feelswhy:

• JFL
Reactions: gargomel
Amk bu niye oluyo psikolojik mi bilmiyorum ama aynı yerde aynı pozu dün verdiğimde htn bugün ltn gibi gözüküyom. Tuz çok tüketiyorum bloat olabilir ama göz bölgesi bile çirkinleşiyo mümkün mü böyle bi şey amk:feelswah::feelswhy:
Bir aynaya alismissan diğer aynalarda garip gelirsin yada hep baktığın aynanın olduğu ortamdaki ışık aynı olduğu için farklı aynalarin olduğu ortamlardaki ışıkta etkiler

odanın veya bnayonun aynasında iyisin dısarda ısıgı adam gıbı almayan yerde foto cekınıyon bad cıkıyor bundan oluyor tipin kötü değildir ama ışıklı alanda daha cok dıkkat cekıyorsundur bende de oyle veya bana oyle gelıyor

HTN İN YARRAMIN BASINDA SUS LAN KÖYLÜ

• +1
Reactions: gargomel and recai iskender
aynadan gördüğün görüntüye psikolojin aşırı fazla etki ediyor

aynada ltn isen rope

Users who are viewing this thread

Back