Bıçakla öldürülen Ahmet Minguzzinin yüksek ihtimal looksmaxı bilmesi

ElySioNs

ElySioNs

Mercenary
Bu öldürülen çocuğun internette videoları vardı yan taraftan video çekiyor çenesini gösteriyor ve çenesine elleriyle dokunuyor aynı looksmaxcı gibi

aynı zamanda annesinin dediğine göre sabah her uyandığında yüzünü buz dolu bir suya sokup öyle gidermiş okula

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Deleted member 171415, Arisylva, cakdripa and 6 others
Bu öldürülen çocuğun internette videoları vardı yan taraftan video çekiyor çenesini gösteriyor ve çenesine elleriyle dokunuyor aynı looksmaxcı gibi

aynı zamanda annesinin dediğine göre sabah her uyandığında kafasını buz dolu bir suya sokup öyle gidermiş okula
evet bende bunu düsünüyodum repostları ve kisiligi

• +1
Reactions: ElySioNs
amınakoyim yüksek iq bir bireyin low iq kekocel tarafından kesilmesi cok üzücü birsey aq

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l, cakdripa, Misogynist_Maxxer and 2 others
aynı zamanda annesinin dediğine göre sabah her uyandığında yüzünü buz dolu bir suya sokup öyle gidermiş okula
Bunu yapıyorsa tiktokta görmüştür birkaç kez burayı bilmiyordur

• +1
Reactions: cakdripa, Ashoimex, Furkan Sarıkaya and 6 others
Bunu yapıyorsa tiktokta görmüştür birkaç kez burayı bilmiyordur
yok siteden bahsetmedim ben, siteyi bilmelerine gerek bile yok artık viral oldu bu tiktokta

• +1
Reactions: Ashoimex, Misogynist_Maxxer, beingntiscool and 1 other person
arkadaki ses looksmaxxed

Attachments

• Download (42).mp4
    938.5 KB
  • +1
Reactions: ZerefDragnee1l and ElySioNs
Büyüdüğünde beni moglardı üzülemedim o yüzden çok fazla

• JFL
  • WTF
Reactions: Tornoviaa, Deleted member 171415, Deleted member 115134 and 12 others

Linçlemeyinde kaç tane bunun yaşlarinda cocuklar bicaklaniyo(bicaklananlar keko degil bu arada kekoysa hakeder) bu cocuk niye bu kadar ünlendi konuşuldu hatta mahkeme avrupa mahkemesine tasinacak bile oldu amk

• +1
Reactions: Tornoviaa
Linçlemeyinde kaç tane bunun yaşlarinda cocuklar bicaklaniyo(bicaklananlar keko degil bu arada kekoysa hakeder) bu cocuk niye bu kadar ünlendi konuşuldu hatta mahkeme avrupa mahkemesine tasinacak bile oldu amk
Çünkü bu olay artık sadece bıçaklamadan çıktı çocuğun ailesine ölüm tehditleri yağıyor, çocuğun mezarını saldırıp mezarını dağıtıyorlar, çocuğun annesinin gözlerine mahkemede tehdit edercesine bakıyorlar. Soruşturmayı genişlettiler artık bu olay örgütlü önceden planmış grup cinayet haline geldi. Sosyal medyada katillere laf atan bir kaç kişiyide bulup dövdüler

tabi sosyal medyanın önemide çoktu bu olayın yayılmasında

• +1
  • Woah
Reactions: Tornoviaa, cakdripa and Misogynist_Maxxer

tam olarak bilmiyodur mainstream olunca birinden görmüştür

cocugun olumune harbiden uzuldum on numara genetigi var gozundeki bok haric.

• JFL
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, divisionpanzerfaust and orbitalover
  • +1
Reactions: divisionpanzerfaust
oglim 1 hafta once ana avrat sovusuoduk aq yks gectı ya gıresım kalmadı bu ammmcık foruma
nasil gecti kanks

• +1
Reactions: IlI
fena degıldı knk okey geçti dmden yazabilirsn bosa thread acıp bumplamayak
laf edenin aminakoyarim ama tamam:ogre:

• +1
Reactions: IlI
ben bunu 10 yasinda falan saniyodum

cocugun olumune harbiden uzuldum on numara genetigi var gozundeki bok haric.
gözündeki bok geçerdi bir de high iq dil mil biliyomuş harbi üzüldüm amk ya

• +1
Reactions: Deleted member 166967
genetik piyangoyu kazansak bile başimiza böyle bir olay gelirdi muhtemelen

Çünkü bu olay artık sadece bıçaklamadan çıktı çocuğun ailesine ölüm tehditleri yağıyor, çocuğun mezarını saldırıp mezarını dağıtıyorlar, çocuğun annesinin gözlerine mahkemede tehdit edercesine bakıyorlar. Soruşturmayı genişlettiler artık bu olay örgütlü önceden planmış grup cinayet haline geldi. Sosyal medyada katillere laf atan bir kaç kişiyide bulup dövdüler

tabi sosyal medyanın önemide çoktu bu olayın yayılmasında
yok çocuğun anası tayyiple yakın diye ve önemli yarı yurtdışı asıllı diğer çocuklara benzemeyen yakışıklı bi tip olduğu için ölümü diğer çocuklara karşı daha fazla siklendi bunlara bağlamanın bi önemi yok kaç tane çocuk öldürüldü bu amına kodumun ülkesinde ama bir kez bile bu sağ medya twitterda orda burda bu kadar umursamadı gazetelere düşmüş müdür onu bile hatırlamıyorum kısaca illa çok özel birinin çocuğu öldürülecek ki millet bu kadar siklesin pp yapsın hesap açsın cart curt

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust

yok çocuğun anası tayyiple yakın diye ve önemli yarı yurtdışı asıllı diğer çocuklara benzemeyen yakışıklı bi tip olduğu için ölümü diğer çocuklara karşı daha fazla siklendi bunlara bağlamanın bi önemi yok kaç tane çocuk öldürüldü bu amına kodumun ülkesinde ama bir kez bile bu sağ medya twitterda orda burda bu kadar umursamadı gazetelere düşmüş müdür onu bile hatırlamıyorum kısaca illa çok özel birinin çocuğu öldürülecek ki millet bu kadar siklesin pp yapsın hesap açsın cart curt
hak verdim ilk kez

Anası tayyiple yakın degil, zengin elit bir ailede degiller o yuzden cocuk bit pazarında dolanıyor. Cinayetten sonra Tayyiple cekilen foto bir sey ifade etmiyor cunku boyle halkın tepkisini alan olaylarda tayyip arıyor zaten kendisi, fazla haber okuyan bilir. Onlarda gorusme talep etmistir kabul olmustur. Sehit ailelerinide ziyaret ediyor, bu aileyle yakınlıklarından degil. Bu ulkede cok oldurulen cocuk var bunun kadar tepki alıpta yakısıklı olmayan, biraz sans işi

• +1
Reactions: Tornoviaa and maarda
Anası tayyiple yakın degil, zengin elit bir ailede degiller o yuzden cocuk bit pazarında dolanıyor. Cinayetten sonra Tayyiple cekilen foto bir sey ifade etmiyor cunku boyle halkın tepkisini alan olaylarda tayyip arıyor zaten kendisi, fazla haber okuyan bilir. Onlarda gorusme talep etmistir kabul olmustur. Sehit ailelerinide ziyaret ediyor, bu aileyle yakınlıklarından degil. Bu ulkede cok oldurulen cocuk var bunun kadar tepki alıpta yakısıklı olmayan, biraz sans işi
cocuk zengin fakat kaykaycı oldugu icin bit pazarında üstüne evet yakısıklı olması var ama boton baysal 10 kat daha iyi o okadar duyulmadı bu işte annesinin uraşmasının işi var daha çok

cocuk zengin fakat kaykaycı oldugu icin bit pazarında üstüne evet yakısıklı olması var ama boton baysal 10 kat daha iyi o okadar duyulmadı bu işte annesinin uraşmasının işi var daha çok
Zengin degil anasının isi yok babası şef unlu bir sefte degil normal bir sef. Annesi et alamıyormus ona pahalı oldugundan dusun

gayet zengin bir aile bu arada bu cocuk skatercore takildigi icin oyle yerlere gitmis

• +1
Reactions: Deleted member 131809
Zengin degil anasının isi yok babası şef unlu bir sefte degil normal bir sef. Annesi et alamıyormus ona pahalı oldugundan dusun
propagandaya kanmissin kanka

Users who are viewing this thread

Back