bikkinlik

Peter Steele

Peter Steele

Eat Clen, Tren Hard
yeter yatis verdirtcem kendime

olmuyor noyle kendimi yiyorum resmsn amk

SG

• JFL
  • So Sad
Reactions: Dathomirian Zabrak and Peter Steele
@maarda napicam amk napicam la

mentalceller lutfen yardim edin durduk yere kendimi yiyom icten ice psikiyatri randsvuma daha 3 gun var

yorulacağın birşey yap sonra uyu

• +1
Reactions: Peter Steele
@Dathomirian Zabrak @ER enjoyer @yuda

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
oyle ddgil ya bosver mentalcel lazim anlayabulecek
uyuyunca birşey hissetmiyon işte oyuzden diyom onun dışı benimde boyle geciyo butun gun

• So Sad
uyuyunca birşey hissetmiyon işte oyuzden diyom onun dışı benimde boyle geciyo butun gun
iste kendime yatis yazdirirsam guzel olur oyle ohh

• +1
Reactions: Ashoimex
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Peter Steele
Vitamin ve mineral odaklı beslen kafein alma iyi uyku al karbonhidrat iyi al

• +1
karıya git

• +1
Reactions: Peter Steele and recai iskender
Vitamin ve mineral odaklı beslen kafein alma iyi uyku al karbonhidrat iyi al
yav knk oyle degil amk self harm derecesinde kendimi yiyorum oyle sik sik seyelrle duzelseydi diyetimle duzelirdi direkt aq

yav knk oyle degil amk self harm derecesinde kendimi yiyorum oyle sik sik seyelrle duzelseydi diyetimle duzelirdi direkt aq
ellerini ısır eskiden benim eller full ısırık oluyo yada yastık ısır bir nebze rahatlatıyor

ellerini ısır eskiden benim eller full ısırık oluyo yada yastık ısır bir nebze rahatlatıyor
adam kendime zarar vermek uzereyim deliriyom diyo yastik isir diyon amk

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak and Peter Steele
adam kendime zarar vermek uzereyim deliriyom diyo yastik isir diyon amk
bende yasadım amk yapacağı bir şey yok sakinleştirici ve ilaç harici

alkol al yada acile git kanka sakinleştirici ye

yav sen delimisin ilac kullqn 14 yasindasin la bole seyler yaoma amk

• +1
yav sen delimisin ilac kullqn 14 yasindasin la bole seyler yaoma amk
psikayitreye gidersem kendimi öldürürüm düşüncesi bile kötü terliyorum amk düşününce

• Hmm...
  • So Sad
bende yasadım amk yapacağı bir şey yok sakinleştirici ve ilaç harici
psikoz falan geciriyom knk benjm ki baska bi hastalik psikuyatri psikiyatri gszdim psikolog psikolog gezdim cozum yok boyle ayda yilda 1 krize giriyorum gecen sene 2 ay kaldim hastanede ruh sinir hastalkklair muratpasa

psikayitreye gidersem kendimi öldürürüm düşüncesi bile kötü terliyorum amk düşününce
oyle dusunme yatis hayatimin en guzel donemlerinden biriydi aq doktora gittim otu boku anlattim bi ciktim ailemle gorusmus cocuga yatis veriyom 5 gun sonraya demis 5 gun sonra benj goturduler

psikoz falan geciriyom knk benjm ki baska bi hastalik psikuyatri psikiyatri gszdim psikolog psikolog gezdim cozum yok boyle ayda yilda 1 krize giriyorum gecen sene 2 ay kaldim hastanede ruh sinir hastalkklair muratpasa
bendede oluyor çok nadir ama hiç bir şey yapmadan değilde bişey olunca oluyor ben hiç hastaneye gitmedim evde kendimi yiyorum bayılıyorum belki seninki kadar şiddetli değidlir hatta belkide abartıyorumdur ama bilmiyorum

• +1
kasiniyorum aq bilen bir tane arkadasjm yok boyle mentalcel oldugumu

• +1
oyle dusunme yatis hayatimin en guzel donemlerinden biriydi aq doktora gittim otu boku anlattim bi ciktim ailemle gorusmus cocuga yatis veriyom 5 gun sonraya demis 5 gun sonra benj goturduler
bidaha olursa yapıcam

• +1
bendede oluyor çok nadir ama hiç bir şey yapmadan değilde bişey olunca oluyor ben hiç hastaneye gitmedim evde kendimi yiyorum bayılıyorum belki seninki kadar şiddetli değidlir hatta belkide abartıyorumdur ama bilmiyorum
benimki hic bir sey yapmadan oluto bir donem halusinasyon goruyodum olmayan kisileri goruyodum sizofreni mi diye bile suphelendoler aq

• +1
Reactions: xlegend
psikuyatridte git direkt
tamam gidicem randevu bakarım bakırköye mi alayım
bide olunca bana kendimi sıkmaktan ertesi gün çil çil oluyo yüzüm nromal mi

• +1
Reactions: Ashoimex and Peter Steele
tamam gidicem randevu bakarım bakırköye mi alayım
bide olunca bana kendimi sıkmaktan ertesi gün çil çil oluyo yüzüm nromal mi
self harm boyle basliyo bi yerlerini tirnakliyon disliyon sonra madde kullanimina geciyo sonra jilete geciyor

• +1
Reactions: Ashoimex and xlegend
Bende cok stres yapıyodum içten içe düşüncelerle kendimi yiyip bitiriyordum çözümünü buldum
Cevabını bilemeyeceğin sorulara kafa yormaya gerek yok degistiremeyecegin seylerede kafa yormaya gerek yok ben istedim sanki bu dünyaya gelmeyi siklemicen hicbisiyei yasa ve öl zaten sonrasını sen düşünmicen
Mesela öldükten sonra hayat yokmu bananeamkkk benmi düsüncem

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: xlegend, Black_Pill_Enjoyer1 and Peter Steele
Bende cok stres yapıyodum içten içe düşüncelerle kendimi yiyip bitiriyordum çözümünü buldum
Cevabını bilemeyeceğin sorulara kafa yormaya gerek yok degistiremeyecegin seylerede kafa yormaya gerek yok ben istedim sanki bu dünyaya gelmeyi siklemicen hicbisiyei yasa ve öl zaten sonrasını sen düşünmicen
benimki stres degil bi sikinti var icimde ama kaynagi yok

hormonsal bir sorun olabilir baktır bence yada nörolojik kanki böyle sikko sikko şeyler nörolojik problemlerde çıkabiliyo

Bence sebepsizliktir çünkü varolma amacımız yok koloni gibiyiz dog üre hizmet et öl
sonrasını bi ölenler bide varsa Allah biliyor

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
Xanax
Ot

• +1
olmuyor noyle kendimi yiyorum resmsn amk
@Peter Steele kardeşim depresifliğinin sebebi sanırım qualityredin yeniden adeta bir güneşmişçesine karanlığı kovaraktan yeniden doğması olabilir mi?

kanka ben işe gidiyom öyle böyle yormuyo eve gelince ayağa kalkamıyon bişey düşünemiyon çok iyi allah çarepsın git işe gir yorul sabahdan akşama kadar mental temizlik

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, Peter Steele and Ashoimex
kanka ben işe gidiyom öyle böyle yormuyo eve gelince ayağa kalkamıyon bişey düşünemiyon çok iyi allah çarepsın git işe gir yorul sabahdan akşama kadar mental temizlik
yav sen ne dion allani

Ne olunca oluyor

İşi kafada bitirmek

isim rengimi nasıl sarı yaparım bende sarı istiyorum

Xanax bi kere attim (babamda hasta) gizli attim bok gibi bisey robot gibi oldum ilacin etkisi gecene kadar brain rot yasadim ne duygum vardi ne bişey xanax bok gibi hisettiriyor ama krizden iyidir

Bidaha asla icmem ama

Xanax bi kere attim (babamda hasta) gizli attim bok gibi bisey robot gibi oldum ilacin etkisi gecene kadar brain rot yasadim ne duygum vardi ne bişey xanax bok gibi hisettiriyor ama krizden iyidir

Bidaha asla icmem ama
qnq ole ilaclari bilinçsşiz kulanma asla