Peter Steele
Eat Clen, Tren Hard
yeter yatis verdirtcem kendime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
oyle ddgil ya bosver mentalcel lazim anlayabulecekyorulacağın birşey yap sonra uyu
uyuyunca birşey hissetmiyon işte oyuzden diyom onun dışı benimde boyle geciyo butun gunoyle ddgil ya bosver mentalcel lazim anlayabulecek
iste kendime yatis yazdirirsam guzel olur oyle ohhuyuyunca birşey hissetmiyon işte oyuzden diyom onun dışı benimde boyle geciyo butun gun
Huzurlu şarkılar dinle,metali falan bırak açık havada nefes al,Alkolü azaltolmuyor noyle kendimi yiyorum resmsn amk
yav knk oyle degil amk self harm derecesinde kendimi yiyorum oyle sik sik seyelrle duzelseydi diyetimle duzelirdi direkt aqVitamin ve mineral odaklı beslen kafein alma iyi uyku al karbonhidrat iyi al
ellerini ısır eskiden benim eller full ısırık oluyo yada yastık ısır bir nebze rahatlatıyoryav knk oyle degil amk self harm derecesinde kendimi yiyorum oyle sik sik seyelrle duzelseydi diyetimle duzelirdi direkt aq
adam kendime zarar vermek uzereyim deliriyom diyo yastik isir diyon amkellerini ısır eskiden benim eller full ısırık oluyo yada yastık ısır bir nebze rahatlatıyor
bende yasadım amk yapacağı bir şey yok sakinleştirici ve ilaç hariciadam kendime zarar vermek uzereyim deliriyom diyo yastik isir diyon amk
alkol al yada acile git kanka sakinleştirici yeyav knk oyle degil amk self harm derecesinde kendimi yiyorum oyle sik sik seyelrle duzelseydi diyetimle duzelirdi direkt aq
yav sen delimisin ilac kullqn 14 yasindasin la bole seyler yaoma amkellerini ısır eskiden benim eller full ısırık oluyo yada yastık ısır bir nebze rahatlatıyor
psikayitreye gidersem kendimi öldürürüm düşüncesi bile kötü terliyorum amk düşününceyav sen delimisin ilac kullqn 14 yasindasin la bole seyler yaoma amk
psikoz falan geciriyom knk benjm ki baska bi hastalik psikuyatri psikiyatri gszdim psikolog psikolog gezdim cozum yok boyle ayda yilda 1 krize giriyorum gecen sene 2 ay kaldim hastanede ruh sinir hastalkklair muratpasabende yasadım amk yapacağı bir şey yok sakinleştirici ve ilaç harici
oyle dusunme yatis hayatimin en guzel donemlerinden biriydi aq doktora gittim otu boku anlattim bi ciktim ailemle gorusmus cocuga yatis veriyom 5 gun sonraya demis 5 gun sonra benj goturdulerpsikayitreye gidersem kendimi öldürürüm düşüncesi bile kötü terliyorum amk düşününce
bendede oluyor çok nadir ama hiç bir şey yapmadan değilde bişey olunca oluyor ben hiç hastaneye gitmedim evde kendimi yiyorum bayılıyorum belki seninki kadar şiddetli değidlir hatta belkide abartıyorumdur ama bilmiyorumpsikoz falan geciriyom knk benjm ki baska bi hastalik psikuyatri psikiyatri gszdim psikolog psikolog gezdim cozum yok boyle ayda yilda 1 krize giriyorum gecen sene 2 ay kaldim hastanede ruh sinir hastalkklair muratpasa
bidaha olursa yapıcamoyle dusunme yatis hayatimin en guzel donemlerinden biriydi aq doktora gittim otu boku anlattim bi ciktim ailemle gorusmus cocuga yatis veriyom 5 gun sonraya demis 5 gun sonra benj goturduler
benimki hic bir sey yapmadan oluto bir donem halusinasyon goruyodum olmayan kisileri goruyodum sizofreni mi diye bile suphelendoler aqbendede oluyor çok nadir ama hiç bir şey yapmadan değilde bişey olunca oluyor ben hiç hastaneye gitmedim evde kendimi yiyorum bayılıyorum belki seninki kadar şiddetli değidlir hatta belkide abartıyorumdur ama bilmiyorum
psikuyatridte git direktbidaha olursa yapıcam
tamam gidicem randevu bakarım bakırköye mi alayımpsikuyatridte git direkt
self harm boyle basliyo bi yerlerini tirnakliyon disliyon sonra madde kullanimina geciyo sonra jilete geciyortamam gidicem randevu bakarım bakırköye mi alayım
bide olunca bana kendimi sıkmaktan ertesi gün çil çil oluyo yüzüm nromal mi
bilek kanatmaya geciyorself harm boyle basliyo bi yerlerini tirnakliyon disliyon sonra madde kullanimina geciyo sonra jilete geciyor
benimki stres degil bi sikinti var icimde ama kaynagi yokBende cok stres yapıyodum içten içe düşüncelerle kendimi yiyip bitiriyordum çözümünü buldum
Cevabını bilemeyeceğin sorulara kafa yormaya gerek yok degistiremeyecegin seylerede kafa yormaya gerek yok ben istedim sanki bu dünyaya gelmeyi siklemicen hicbisiyei yasa ve öl zaten sonrasını sen düşünmicen
Mesela öldükten sonra hayat yokmu bananeamkkk benmi düsüncem
hormonsal bir sorun olabilir baktır bence yada nörolojik kanki böyle sikko sikko şeyler nörolojik problemlerde çıkabiliyobenimki stres degil bi sikinti var icimde ama kaynagi yok
Bence sebepsizliktir çünkü varolma amacımız yok koloni gibiyiz dog üre hizmet et ölbenimki stres degil bi sikinti var icimde ama kaynagi yok
Aynı durum bendede mkbenimki stres degil bi sikinti var icimde ama kaynagi yok
o toplara girmeyelim istersen kankiXanax
Ot
@Peter Steele kardeşim depresifliğinin sebebi sanırım qualityredin yeniden adeta bir güneşmişçesine karanlığı kovaraktan yeniden doğması olabilir mi?olmuyor noyle kendimi yiyorum resmsn amk
yav sen ne dion allanikanka ben işe gidiyom öyle böyle yormuyo eve gelince ayağa kalkamıyon bişey düşünemiyon çok iyi allah çarepsın git işe gir yorul sabahdan akşama kadar mental temizlik
Biz temiz cocuga mi benzioz aq munchiesden 10 biraiciom 10 pizza yiyom xanaxi doktor uazdi zatenXanax
Ot
bunlar harici napcam kimyasala hayirnaqBiz temiz cocuga mi benzioz aq munchiesden 10 biraiciom 10 pizza yiyom xanaxi doktor uazdi zaten
en son grdigimizde polis datdat okko toplara girmeyelim istersen kanki
psikiyatriste gitAynı durum bendede mk
Ne olunca oluyorbendede oluyor çok nadir ama hiç bir şey yapmadan değilde bişey olunca oluyor ben hiç hastaneye gitmedim evde kendimi yiyorum bayılıyorum belki seninki kadar şiddetli değidlir hatta belkide abartıyorumdur ama bilmiyorum
İşi kafada bitirmekBende cok stres yapıyodum içten içe düşüncelerle kendimi yiyip bitiriyordum çözümünü buldum
Cevabını bilemeyeceğin sorulara kafa yormaya gerek yok degistiremeyecegin seylerede kafa yormaya gerek yok ben istedim sanki bu dünyaya gelmeyi siklemicen hicbisiyei yasa ve öl zaten sonrasını sen düşünmicen
Mesela öldükten sonra hayat yokmu bananeamkkk benmi düsüncem
Dalga gecerler benle olm yanima bile yaklasmazlarpsikiyatriste git
Xanax bi kere attim (babamda hasta) gizli attim bok gibi bisey robot gibi oldum ilacin etkisi gecene kadar brain rot yasadim ne duygum vardi ne bişey xanax bok gibi hisettiriyor ama krizden iyidirXanax
Ot
qnq ole ilaclari bilinçsşiz kulanma aslaXanax bi kere attim (babamda hasta) gizli attim bok gibi bisey robot gibi oldum ilacin etkisi gecene kadar brain rot yasadim ne duygum vardi ne bişey xanax bok gibi hisettiriyor ama krizden iyidir
Bidaha asla icmem ama