Bıktım

yalnizselefi

yalnizselefi

Iron
Buraya biraz salak şekilde nefretimi kusacağım. Cidden böyle aşırı yakışıklı olmadığımız sürece kızlar yazmıyor ya beni çok sinirlendiriyor. Ulan illa rol mu keselim bu maymun tipimizle? Vallaha billaha sıkıldım. Ben yazmasam uğraşmasam bir sikim olmaz, kimse bir nasılsın bile demez. Bu arada bunun maymun tipimle ve obezliğimle ilgili olduğunu da biliyorum ama çok acımasızca değil mi? Belki diyeceksiniz ki “Sen de çirkin kızlara bakmazsın orospu cocugu”. Hayır şu tipimle bakıyorsam eminim ki chad olsam bile bakarım. Çok acımasızca. Gece gece yine kafayı yedim. Belki bu aptalca ağlamalarım değişmez dünya kuralı hipergamiye bile olsa ben yine de isyan ediyorum. İSYAN.

• JFL
  • +1
Reactions: Peter Steele and Simon Peter Gruber
bizene amına kodumun oğlu

• +1
Reactions: menas
başka uğraş bul ağa hayatta

yok random koydum

aga anlamıyorum mesela sen karı kız sikiyor musun, yoksa bana böyle yalandan tavsiye mi sıkıyorsun?

tm
yok 31 çekip ölmeyi beklerken vakit geçiriyorum chad doğmadıysan gerçeği kabullen fazla düşünme

• Hmm...
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and yalnizselefi
he aminakoyim kesin bakarsın
aga sizi de anlamıyorum bu sitede. eminim ki o kadar yakışıklı da değilsiniz ama böyle millete laf sokuyorsunuz. olan gerçekleri hepimiz biliyoruz ama böyle aptal aptal cevap vermiyoruz bir şeyler tartışıyoruz. adam gibi yazacaksan yaz yoksa kirletme başlığı.

• +1
  • JFL
Reactions: Skull Knight and Black_Pill_Enjoyer1
Ulan yazmayayım yazmayayım diyorumda ne kadar eziksin lan emefine ezik sünepe piç seni

kızlar yazmıyor ya beni çok sinirlendiriyor. Ben yazmasam uğraşmasam bir sikim olmaz

Ne bekledin? ortalıkta durduk yere kendini "cinsel pazara" koymayı mı? Karşıdan gelen ya da instada gördüğün bir kıza merhaba deyip bekleyip sikini ağzına alarak merhaba diye devam etmemesi seni depresyona sokmuş :lul: o bile yok amk sende FEMİNEN PASİFLİK aynen dostum bekle birileri sana yazar hatta süslen püslen elliot rodger piçi gibi, dışarı çık kafeye otur kızlar teklif edecek :lul::lul:

Bu arada bunun maymun tipimle ve obezliğimle ilgili olduğunu da biliyorum ama çok acımasızca değil mi?
Ulan sorunu saptamışsın siktir git kilo versene hala thread açıyor amk eziği yok kanka acımasız değil sen zayıf bir erkeksin hatta erkek bile değilsin amk

Çok acımasızca. Gece gece yine kafayı yedim. Belki bu aptalca ağlamalarım değişmez dünya kuralı hipergamiye bile olsa ben yine de isyan ediyorum. İSYAN.
QWRŞWQÖRPĞ3MR3P2OQ1WMR3PO2QWLMR3PQO2WLMR3WQEOPLRM32WQEOLRMTF3WQ2EOLRMTF23QWEOLMRTF23EQWLRFMEQW23LORTM23WEQLROMT23WETL3M2WFEQWEFDRLQMWLRQWMRLWEQAMRWQFRD

1.25 - 1.38 izlaaa

hep bana ilk kıxlar yazıyor cogu da yuzumu gormeden. nasıl yazan olmadı amk 3 mü takipçin ?

aga sizi de anlamıyorum bu sitede. eminim ki o kadar yakışıklı da değilsiniz ama böyle millete laf sokuyorsunuz. olan gerçekleri hepimiz biliyoruz ama böyle aptal aptal cevap vermiyoruz bir şeyler tartışıyoruz. adam gibi yazacaksan yaz yoksa kirletme başlığı.
ne yaşıyon amk

sorunu sen söylemişsin, çözümü de ben söylüyorum: kilo ver.
başladım sürece bu sefer daha da kararlıyım. bir uygulamadan kalori takibi yapıyorum. spor üyeliğini başlattım ayakkabılar gelince gideceğim. bu sefer 85i görürüm umarım.
hep bana ilk kıxlar yazıyor cogu da yuzumu gormeden. nasıl yazan olmadı amk 3 mü takipçin ?
bana denk gelmedi.
Ulan yazmayayım yazmayayım diyorumda ne kadar eziksin lan emefine ezik sünepe piç seni

Ne bekledin? ortalıkta durduk yere kendini "cinsel pazara" koymayı mı? Karşıdan gelen ya da instada gördüğün bir kıza merhaba deyip bekleyip sikini ağzına alarak merhaba diye devam etmemesi seni depresyona sokmuş :lul: o bile yok amk sende FEMİNEN PASİFLİK aynen dostum bekle birileri sana yazar hatta süslen püslen elliot rodger piçi gibi, dışarı çık kafeye otur kızlar teklif edecek :lul::lul:

Ulan sorunu saptamışsın siktir git kilo versene hala thread açıyor amk eziği yok kanka acımasız değil sen zayıf bir erkeksin hatta erkek bile değilsin amk

QWRŞWQÖRPĞ3MR3P2OQ1WMR3PO2QWLMR3PQO2WLMR3WQEOPLRM32WQEOLRMTF3WQ2EOLRMTF23QWEOLMRTF23EQWLRFMEQW23LORTM23WEQLROMT23WETL3M2WFEQWEFDRLQMWLRQWMRLWEQAMRWQFRD

1.25 - 1.38 izlaaa
dediklerinin hepsine kabulum belki de gerçekten testom düşüktür fazla kilo yüzünden

ulan orrospu evladı madem beğenmiyon kendini yüzünü git birilerine atta belki o çirkin yüzün azda olsa düzelir 2 3 tavsiye alırsın boyunda çok kötü değilmiş zaten böyle yarram gibi konu açarsan sadece zaman kaybetcen kilondan kafandamı çalışmıyor amk ölmüşlerini sikiyim senin

• So Sad
  • Love it
Reactions: recai iskender and ER enjoyer
evet beyler haklısınız bu adam çok haksız evet(türk devleti gördüğünüz üzere incel değilim)

mesajları ignoreluyo bide burda ağlayıp mal orospu evladı bari geri birşey yaz sosyal zekasıda yok

çirkinsen tek çaren moneymaxx yoksa rope :forcedsmile:

• Hmm...
Reactions: recai iskender
çirkinsen tek çaren moneymaxx yoksa rope :forcedsmile:
kekolar zengin mi çoğu değil kekolar yakışıklı mı çoğu değil ee onlar nasıl sikiyor

• +1
Reactions: gargomel
kekolar zengin mi çoğu değil kekolar yakışıklı mı çoğu değil ee onlar nasıl sikiyor
LOW İNHİBİTİON-Ü ADLI ESERİNYONELİN SIFAD-ÜL EŞGÜEL

• +1
dediklerinizin hepsini kendime pozitif yorumlar olarak alıyorum. özellikle bana “efemine ezik” diyip söven arkadaş. gerçekten söylediğin gece gece tokat gibi oldu. şu siktiğimin kilolarını verip kurtulacağım ve üstümdeki bu ezikliği de atmak istiyorum.

• Love it
kiloları verince atıyonmu fotoyu yoksa yeni bahane çıkarcanmı

gerçi senin vermen biraz uzun sürebilir

mesajları ignoreluyo bide burda ağlayıp mal orospu evladı bari geri birşey yaz sosyal zekasıda yok
kank tipimi atmayacağım sen aptal mısın zaten sorunlarımı biliyorum. sadece gece gece aptalca bi öfke geldi. üstüne zaten diğer elemanların dediklerini cebıme koydum. sg

ulan orrospu evladı madem beğenmiyon kendini yüzünü git birilerine atta belki o çirkin yüzün azda olsa düzelir 2 3 tavsiye alırsın boyunda çok kötü değilmiş zaten böyle yarram gibi konu açarsan sadece zaman kaybetcen kilondan kafandamı çalışmıyor amk ölmüşlerini sikiyim senin
LAN OĞLUM BAŞKASI SÖVDÜ DİYE CESARET ALMAK ERKEKLİĞE SIĞAR MI TOP OLDUĞUN GÖZLERDEN BELLİYDİ ZATEN HINCINI ADAMDAN ÇIKARMIŞSIN REELDE ŞAMAR OĞLANI OLUP ANASI FALLİK SENİ

• +1
Reactions: Tornoviaa, elemanzelvadre and toprak
amını siktiğimin küfürbaz haydosu milletten gaz alıp birilerine sövmeyi bırak öncelikle

herifin açtığı konuya laf atmışsında 2 3 thread altta gay sextinglerin dönüyor

birdaha sikko sikko küfürlere devam edersen ananı avradını sikerim senin kodumun çokbilmişi

• JFL
Reactions: Tornoviaa, gargomel, Peter Steele and 3 others
LAN OĞLUM BAŞKASI SÖVDÜ DİYE CESARET ALMAK ERKEKLİĞE SIĞAR MI TOP OLDUĞUN GÖZLERDEN BELLİYDİ ZATEN HINCINI ADAMDAN ÇIKARMIŞSIN REELDE ŞAMAR OĞLANI OLUP ANASI FALLİK SENİ
başkasından banane amk ignoreluyo beni yarım saat mesaja cevap vermedi şimdi burdan yeni atmıcam yazıyor amk maymunu

başkasından banane amk ignoreluyo beni yarım saat mesaja cevap vermedi şimdi burdan yeni atmıcam yazıyor amk maymunu
BAŞKASINDAN BANANE AYAĞINI BIRAK MK HEPİNİZ BİR ADAMIN ÜZERİNE ÇULLANMIŞSINIZ
MAYMUN DA AĞRILI BABANDIR

• +1
Reactions: Tornoviaa and toprak
ANANIN ÇÜRÜMÜŞ AMINA TEFAL TAVAYLA FİRERİM OROSPU COCUGU BANANE DUSUK TESTO DEPRESYON AMSIZLIK

• +1
  • JFL
Reactions: Peter Steele, kökleyicifallik and toprak
olum savunmayın şunuda depresif diye foruma gelip ağlamak için konu açıyor tek yapabileceği şey kilo vermek onuda biliyor zaten

Ananni allahii sikerim senin cocuk

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: Tornoviaa, recai iskender, kökleyicifallik and 2 others
Buraya biraz salak şekilde nefretimi kusacağım. Cidden böyle aşırı yakışıklı olmadığımız sürece kızlar yazmıyor ya beni çok sinirlendiriyor. Ulan illa rol mu keselim bu maymun tipimizle? Vallaha billaha sıkıldım. Ben yazmasam uğraşmasam bir sikim olmaz, kimse bir nasılsın bile demez. Bu arada bunun maymun tipimle ve obezliğimle ilgili olduğunu da biliyorum ama çok acımasızca değil mi? Belki diyeceksiniz ki “Sen de çirkin kızlara bakmazsın orospu cocugu”. Hayır şu tipimle bakıyorsam eminim ki chad olsam bile bakarım. Çok acımasızca. Gece gece yine kafayı yedim. Belki bu aptalca ağlamalarım değişmez dünya kuralı hipergamiye bile olsa ben yine de isyan ediyorum. İSYAN.
kilo ver obez rambling yapma bende böyleydim

• +1
Reactions: kökleyicifallik
BAŞKASINDAN BANANE AYAĞINI BIRAK MK HEPİNİZ BİR ADAMIN ÜZERİNE ÇULLANMIŞSINIZ
MAYMUN DA AĞRILI BABANDIR
sanamı maymun dedim sen niye ustune alınıyon la başkasından bananelik bi olay yok zaten konuya yazanların hepsi adamın salak olduğunu anlamıştır adamı boş savunma bebek bakıcısımısın amk kaç yaşında bırak kendi yazsın
caps lockla adamı savunuyon bana kafayı yemişsiniz

sanamı maymun dedim sen niye ustune alınıyon la başkasından bananelik bi olay yok zaten konuya yazanların hepsi adamın salak olduğunu anlamıştır adamı boş savunma bebek bakıcısımısın amk kaç yaşında bırak kendi yazsın
caps lockla adamı savunuyon bana kafayı yemişsiniz
BİZ MAZLUMUN YANINDAYIZ KOCUM HA BANA DEMİSSİN HA ADAMA DEMİSSİN ADAM HAFİF ILIK GOTLU DİYE NE KADAR SAMAR OGLANI VARSA USTUNE GELMİS

• +1
Reactions: Tornoviaa and toprak
amını siktiğimin küfürbaz haydosu milletten gaz alıp birilerine sövmeyi bırak öncelikle

herifin açtığı konuya laf atmışsında 2 3 thread altta gay sextinglerin dönüyor

birdaha sikko sikko küfürlere devam edersen ananı avradını sikerim senin kodumun çokbilmişi
KRALOIDE LAF ATMIŞLAR KOŞŞŞŞŞŞ

• Woah
  • +1
Reactions: Angutoid and toprak
aga çok haklısınız ılık götlü olduğumu siz söylüyorsanız kızlar kokusunu iki kilometre öteden alıyordur dimi

• +1
Reactions: Peter Steele
aga çok haklısınız ılık götlü olduğumu siz söylüyorsanız kızlar kokusunu iki kilometre öteden alıyordur dimi
lan kızlar bakire erkeğin kokusunu alıyolar amk

• +1
Reactions: elemanzelvadre
lan olum umrumda değil burda çirkinim diye yakınıyor adam ve 2. konusu bunla ilgili gerçekte alamadığı zevki şuan burdan çıkarmaya çalışıyor gerizekalı hadi 2. konuyada fotoraf koymadın birilerine dm den at bari buraya gelip yaaa tamam kilo vermem gerek yazsa nolcak özürlü müsün?

• +1
Reactions: yalnizselefi

1.25 - 1.38 izlaaa
Yaş 20, tip LTN, boy 170, bakir, mesleği tüm gün ülker çikolatalı gofret yerken bilgisayar başında server kontrol etmek, hobileri server kontrol ederken incel forumunda milletle tartışmak :lul:

• JFL
Reactions: Simon Peter Gruber
Yaş 20, tip LTN, boy 170, bakir, mesleği tüm gün ülker çikolatalı gofret yerken bilgisayar başında server kontrol etmek, hobileri server kontrol ederken incel forumunda milletle tartışmak :lul:
Oğlum sen şimdi bana laf mı soktun? Ucuz yapay zekalar gibi profilimi it gibi tarayıp ne yazdıysam onlardan bir cümle oluşturmaya çalışmışsın ama hepsi yanlış amk :lul: kim bilir hangi 100 tane hesap açıpta hepsi banlanan ucubesin. Her şeyi geçtim server kontrol etmek nedir amk :lul: İncel formu ne lan siz burayı dark web gibi bir yer mi sanıyorsunuz acaba kimse girmez sadece rutubetli küflü evinde 31 çeken adamlar girebilir falan ne tür bir mikropsun aq acayip merak ettim akşam akşam

Oğlum sen şimdi bana laf mı soktun? Ucuz yapay zekalar gibi profilimi it gibi tarayıp ne yazdıysam onlardan bir cümle oluşturmaya çalışmışsın ama hepsi yanlış amk :lul: kim bilir hangi 100 tane hesap açıpta hepsi banlanan ucubesin. Her şeyi geçtim server kontrol etmek nedir amk :lul: İncel formu ne lan siz burayı dark web gibi bir yer mi sanıyorsunuz acaba kimse girmez sadece rutubetli küflü evinde 31 çeken adamlar girebilir falan ne tür bir mikropsun aq acayip merak ettim akşam akşam
İncel forumunda bana klavyeyle yazdığın keywordler beni çok üzdü :cry:

• JFL
Reactions: Peter Steele