BİLİYORDUM VALLA BİLİYORDUM BİLLA BİLİYORDUM

senualF

senualF

Thank you my bro 😂❤️👌

Her zaman sevgilisini daha aşşağıda gördüğünü, adam yerine koymadığını daha iyi biri istediğini acıdığını biliyodum o tip ve boya gerçek anlamda aşık olamaz kimse nasıda diyo eren kimki diye, he katılıyorumda kıza eren kimsin lan sen yarram karının gelinliğini alıcak paran yok evlenmeye kalkıyon ananı sikerim senin + bu şive ve erenle videolarını gören kişilerin bu karıyla ciddi ilişki yaşamak isteme olasılığı çok düşük digital footprint diye bir şey var he sikgeç yapmak isteyen çok olur (bende dahil:lul:)

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: Zodiac, pashanimair, Resistance. and 10 others
konuşmaya bak amk

• JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, Zodiac, growthplatessss111 and 8 others
View attachment 4339480
Her zaman sevgilisini daha aşşağıda gördüğünü, adam yerine koymadığını daha iyi biri istediğini acıdığını biliyodum o tip ve boya gerçek anlamda aşık olamaz kimse nasıda diyo eren kimki diye, he katılıyorumda kıza eren kimsin lan sen yarram karının gelinliğini alıcak paran yok evlenmeye kalkıyon ananı sikerim senin + bu şive ve erenle videolarını gören kişilerin bu karıyla ciddi ilişki yaşamak isteme olasılığı çok düşük digital footprint diye bir şey var he sikgeç yapmak isteyen çok olur (bende dahil:lul:)
Hay senin anani sikeyim kalkan sikim iniyo konusmadan daha iyiydin millet çirkin insanları kese kagidiyla sikerim der ben senin ağzını bantlar öyle sikerim aq:lul:

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, pashanimair, why not me? and 4 others
EREN QİMQİ

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, pashanimair, kurdistan and 2 others
sakin ol aslan parçası

• JFL
Reactions: kurdistan
vay amk
brooootal

• +1
Reactions: Zodiac, pashanimair, senualF and 1 other person
View attachment 4339480
eren low t pussy olduğu için böyle oldu abisi manitasını korumuş bu karıya laf yapmış, eren abisinin yaptığı gibi manitasını koruyamamış abisi gibi karaboğa olmadığı için, sadece trt yap teorisi

• +1
  • JFL
Reactions: Trenmaxx1, Zodiac, growthplatessss111 and 4 others
eren low t pussy olduğu için böyle oldu abisi manitasını korumuş bu karıya laf yapmış, eren abisinin yaptığı gibi manitasını koruyamamış abisi gibi karaboğa olmadığı için, sadece trt yap teorisi
benim konuşma şekli yarrağı yiyşo mogeater ol teorisi

• +1
  • JFL
Reactions: Trenmaxx1, Zodiac, growthplatessss111 and 4 others
View attachment 4339480
tanimiyorum bu kim ancak niye cok igrenc konusuo
sanki icinde dildo var amk

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair and Serialsuicide
  • JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, pashanimair and kurdistan
View attachment 4339480
Bu mal karı hem erenin hemde kendisinin geleceğini sikti ayrıldık bana bunun hakkında bişi sormayın demek cok mu zordu kalkmış yayın acmıs kendi ailevi meselelerini herkese anlatıyo amk low ıq şirret karısı:lul:

Bir de gelinlik almadığı için sövüyonda cocuğa aldırmaya calıştığı gelinlik 85bin tlymiş amk asıl bu salak foide sövmen lazım

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Zodiac, cakdripa, Serialsuicide and 2 others
ya yalandır amk gömüyon mu karı nası şirret anlattığı 10 şeyin 9u yalan değilse beni de siksinler karı belli ki intikam triplerine girmiş 10 ayrı hesaptan gün boyu yayın açıp sülale ilişkilerini anlatıyo amk

• +1
Reactions: cakdripa, Serialsuicide and kurdistan
ya yalandır amk gömüyon mu karı nası şirret anlattığı 10 şeyin 9u yalan değilse beni de siksinler karı belli ki intikam triplerine girmiş 10 ayrı hesaptan gün boyu yayın açıp sülale ilişkilerini anlatıyo amk
harbi olm başka bi şey var gibi aq
1 günde 3 senelik manitaya yol mu verilir aq
bi de barışma ihtimalleri de yok baya katlıyo yayınlarda lavuğu

• +1
Reactions: cakdripa and Resistance.
Bu mal karı hem erenin hemde kendisinin geleceğini sikti ayrıldık bana bunun hakkında bişi sormayın demek cok mu zordu kalkmış yayın acmıs kendi ailevi meselelerini herkese anlatıyo amk low ıq şirret karısı:lul:

Bir de gelinlik almadığı için sövüyonda cocuğa aldırmaya calıştığı gelinlik 85bin tlymiş amk asıl bu salak foide sövmen lazım
Aga düğün masraflarınıda karının taraf ödemiş her boku onlar mı ödesin e düğün masrafını ödesin gelinliği ödesin erende sadece siksin mi o nası ilişki aq paran yoksa evlenme :lul:

• JFL
Reactions: Zodiac, Serialsuicide, cakdripa and 1 other person
Aga düğün masraflarınıda karının taraf ödemiş her boku onlar mı ödesin e düğün masrafını ödesin gelinliği ödesin erende sadece siksin mi o nası ilişki aq paran yoksa evlenme :lul:
bence onlarda kolpadır amk aramış panelci lavuklar bu erenin ailesini videosu var hatta erenin ailesi şey diyo baya biz her konuda yardımcı olduk diyo sadece yalan söylüyor hakkımızda diyo

• +1
Reactions: Serialsuicide
harbi olm başka bi şey var gibi aq
1 günde 3 senelik manitaya yol mu verilir aq
bi de barışma ihtimalleri de yok baya katlıyo yayınlarda lavuğu
hee cıldırmış olm ağzı köpürüyo görmüyon mu sinirden sence böyle bir durumda dürüst konuşabilir mi bu foid amk kim bilir kaç tane iftira attı cocuğa yayınlarda

• +1
Reactions: Serialsuicide
bence onlarda kolpadır amk aramış panelci lavuklar bu erenin ailesini videosu var hatta erenin ailesi şey diyo baya biz her konuda yardımcı olduk diyo sadece yalan söylüyor hakkımızda diyo
deme ya, bu erenin intihar haberi yakındır bak söyliyim bi 3 ayda onu konuşur sosyal medya

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, Serialsuicide, cakdripa and 1 other person
deme ya, bu erenin intihar haberi yakındır bak söyliyim bi 3 ayda onu konuşur sosyal medya
ya zaten benim anlamadıgım ülkenin en büyük muhalefet adayı içerideyken onca korkunç haber gündeme düşerken onca dünyada bir ton şey yaşanırken neden türkiyede ki tüm sosyal medya 2 tane 18lik elemanın ilişkisine bu kadar göz deviriyor onu anlamadım amk

• +1
Reactions: Serialsuicide and jauscope
hee cıldırmış olm ağzı köpürüyo görmüyon mu sinirden sence böyle bir durumda dürüst konuşabilir mi bu foid amk kim bilir kaç tane iftira attı cocuğa yayınlarda
Bi hard siksem ne sakinleşir varya pamuk gibi olur kudurmaz daha

• JFL
Reactions: ascendantwill, Serialsuicide, jauscope and 1 other person
ya zaten benim anlamadıgım ülkenin en büyük muhalefet adayı içerideyken onca korkunç haber gündeme düşerken onca dünyada bir ton şey yaşanırken neden türkiyede ki tüm sosyal medya 2 tane 18lik elemanın ilişkisine bu kadar göz deviriyor onu anlamadım amk
yahudiler yonetiyor sosyal medyayi ustad

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, ascendantwill, Serialsuicide and 1 other person
türk milleti zekidir?

• JFL
Reactions: Serialsuicide and Resistance.
Beyler beni sesi fln çok ilgilendirmrz ben sikerim

• JFL
Reactions: Zodiac
Yansıtıyorlar kanka her boku sosyal medyaya benimde min 15 saat screen timeım var ilgilendiriyo

• JFL
Reactions: xlegend
IMG 20251119 205237 824

• JFL
Reactions: xlegend

Users who are viewing this thread

Back