mekato
Iron
kendini belli etmeden tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Şu sokak röpörtajlarında çiftlere telefon değişimi yaptırıyorlar ya 1-2 dk yada 10 saniye falan ayrılmalarına yeter çoğu insanın.kendini belli etmeden tabi
nöyle birşey deniyecektim bi ara arkadaşlarla dövülürüz diye denemedik ama baya sıkıntı işŞu sokak röpörtajlarında çiftlere telefon değişimi yaptırıyorlar ya 1-2 dk yada 10 saniye falan ayrılmalarına yeter çoğu insanın.
cok yakısıklı birni bul kıza yazsın aynısını erkegede yapkendini belli etmeden tabi
ama işte kendini belli etmeden kısmı sıkıntı olırŞu sokak röpörtajlarında çiftlere telefon değişimi yaptırıyorlar ya 1-2 dk yada 10 saniye falan ayrılmalarına yeter çoğu insanın.
mantıklıcok yakısıklı birni bul kıza yazsın aynısını erkegede yap
bir arkadasina soyle o yapsin.ama işte kendini belli etmeden kısmı sıkıntı olır
karının problemi de o siklemiyo arkadaşlarının düşüncesini yoksa benimle başta çkmazdı zaten amkkızın arkadaşlarını sevgilisine karşı örgütle![]()
olum her karı arkadaşlarının fikirlerini sikler. kadınlar arkadaşlarını takip eder hepsinin kafa yapısı aynıkarının problemi de o siklemiyo arkadaşlarının düşüncesini yoksa benimle başta çkmazdı zaten amk
Ya kanka ne kadar sikindirik sorular soruyonuz amina koyim ya
söyle bakim o 50 taneden birkaçınıbir ilişkide olan bir adam olarak söylüyorum karşıdaki kadın erkeğine birşekilde bağlı ise hiçbirşekilde ayıramazsın lol ama bağlı değilse 50 tane seçenek mevcut
doğrudurolum her karı arkadaşlarının fikirlerini sikler. kadınlar arkadaşlarını takip eder hepsinin kafa yapısı aynı
Low t misin aq sen ayrılmak istiyom desene nonoşkarının problemi de o siklemiyo arkadaşlarının düşüncesini yoksa benimle başta çkmazdı zaten amk
ben benım gıbı ılıskıde olan adamları düşünerekten az buz ınsancıl yeteneğim olan empatiyi kuraraktan söylemiyorum.söyle bakim o 50 taneden birkaçını
Amınakoyim ben ayırıcamLow t misin aq sen ayrılmak istiyom desene nonoş
Hesabini hackle senin ben ananı sikiyim falan yaz sevgilisine yapamıyorsan hacker tutAmınakoyim ben ayırıcam