Bir fikrim var

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

femboy pilled
Ben sınava çalışıyorum uğraşamam diye buraya yazıyorum belki biri yapar. Geçen yt shortsta gezerken şöyle bi kanal buldum. Lavuk 15 dakikalık regular show bölümlerini 1-2dkya sığdırıp shortsa atıyor. Kanalı dün değil ondan önceki gün açmış ilk günden 800 abonesi olmuş, bugün 2.5k olmuş. Böyle giderse patlar zaten. Trde böyle herkesin izlediği başka telifsiz bir şey varsa aynı yöntemi yapıp deneyebilirsiniz. Mesela adventure time olur onu da herkes izleyebiliyor ve o da cartoon network olduğu için telif atılcağını sanmıyorum buna atmadıklarına göre.

1000043577

1000043576

1000043579

• +1
Reactions: piuafl, yigittsaint, stacyworshipper and 7 others
yt shorts otomasyonunu bende yapmıştım 1m falan izileniyordu videolar google maps gizemli yerleri shortsa atıyordum falan ama sonra kapttım content kalmadı

• +1
Reactions: piuafl, yigittsaint, stacyworshipper and 1 other person
yt shorts otomasyonunu bende yapmıştım 1m falan izileniyordu videolar google maps gizemli yerleri shortsa atıyordum falan ama sonra kapttım content kalmadı
para geliyor muydu

• +1
Reactions: yigittsaint, stacyworshipper and susisesi
para geliyor muydu
hayır para kazanmayı açamadan content bitmişti zaten eğer ypılacaksa uzun süreli birşey yapılmalı bi anda öyle para kazanmaya başlayamıyorsun

• +1
Reactions: yigittsaint, stacyworshipper and wetwipes
hayır para kazanmayı açamadan content bitmişti zaten eğer ypılacaksa uzun süreli birşey yapılmalı bi anda öyle para kazanmaya başlayamıyorsun
2023de andrew tate çeviri videoları paylaştıgım bi yt hesabım vardı 2 video fena patlamıştı sonra hesap shadow ban yemişti glb izlenmeler 100ü geçmemeye başlayınca silmiştim hesabı aynı şekil

• +1
  • JFL
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, IlI, yigittsaint and 3 others
2023de andrew tate çeviri videoları paylaştıgım bi yt hesabım vardı 2 video fena patlamıştı sonra hesap shadow ban yemişti glb izlenmeler 100ü geçmemeye başlayınca silmiştim hesabı aynı şekil
aynen öyle birşeyler oldu aynı şekil

• +1
Reactions: stacyworshipper and wetwipes

Users who are viewing this thread

Back