Bir yolu olması lazım amk

Misogynist_Maxxer

Misogynist_Maxxer

The next ER candidate
Her gün bu tırrık cumhuriyetinde nice kerizleri sikiyorlar raton malı o sattığı sikik koçluğundan aylık asgarî ücretten fazla alıyordur bir yolu olması lazım bir fikir falan yok aklıma gelmiyor anasını sikeceğim gidipte wageslave olamam amk yapmam ben o götü boklu heriflerin yanında çalışmam onlara iş yapmam sikerler

Last edited:
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide, maarda, Auchelius and 2 others
Lan kimse forumda yok mu

• +1
Reactions: sexisdeath
raton ne

• +1
Reactions: pashanimair
Olum sen boklu tğrkün tekisin ya wageslaveleyecen ya da rottinge devam edicen başka seçeneğin yok

• So Sad
  • +1
  • WTF
Reactions: Serialsuicide, Auchelius, pashanimair and 1 other person
Olum sen boklu tğrkün tekisin ya wageslaveleyecen ya da rottinge devam edicen başka seçeneğin yok
Ya bir siktir git sikeceğim şu Blackpilled mesajlarını

• JFL
Reactions: Auchelius
Nuke tırkiye right now

Her gün bu tırrık cumhuriyetinde nice kerizleri sikiyorlar raton malı o sattığı sikik koçluğundan aylık asgarî ücretten fazla alıyordur bir yolu olması lazım bir fikir falan yok aklıma gelmiyor anasını sikeceğim gidipte wageslave olamam amk yapmam ben o götü boklu heriflerin yanında çalışmam onlara iş yapmam sikerler
git dersine calıs iyi üni kazan oku kendi işini kur ya da direk hiç okuma sürekli girişim yap basarısız olsan bile bir yerde basarıcan türkiyede iyi üniversitede okumassan over o yüzden ya ders grindla ya da girişim

• +1
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide, sexisdeath, Misogynist_Maxxer and 1 other person
git dersine calıs iyi üni kazan oku kendi işini kur ya da direk hiç okuma sürekli girişim yap basarısız olsan bile bir yerde basarıcan türkiyede iyi üniversitede okumassan over o yüzden ya ders grindla ya da girişim
Liseden sonra üni hiç düşünmedim çünkü gram bak ciddiyim gram bilgi yok yani ders falan çalışsam basmıyor amk olmuyor

• +1
Reactions: sexisdeath
Kanka sende varya hem ayranım dökülmesin hem götüm sikilmesin yok öyle hayat

• +1
  • WTF
Reactions: pashanimair, Misogynist_Maxxer and sexisdeath
Liseden sonra üni hiç düşünmedim çünkü gram bak ciddiyim gram bilgi yok yani ders falan çalışsam basmıyor amk olmuyor
bende ayni şekildeyim.
bu lisenin son sene.
uni hic dusunmuyorum
its over for me

• +1
  • So Sad
Reactions: pashanimair and Misogynist_Maxxer
Söylediklerim yalan mı söylesene?
Yalan kanka hiç birşey yapmadan para kazanma falan yok öyle oturduğun yerden para gelmeside yok kafanda kurduğun gibi çalışmıyor gerçekler önce gidip emek vermen lazım onu çekemem bunu yapamam ne yarram yapacan sen bir şey seç sevdiğin tüm zamanını ona ayır zevk al işe dönüştür para kazan adam yüzünü kullanıyor sahte gerçek farketmez umut verip bir şekilde kurs satıyor sende yapabiliyorsan yap seni tutan yok

• +1
  • WTF
Reactions: pashanimair and Misogynist_Maxxer
Yalan kanka hiç birşey yapmadan para kazanma falan yok öyle oturduğun yerden para gelmeside yok kafanda kurduğun gibi çalışmıyor gerçekler önce gidip emek vermen lazım onu çekemem bunu yapamam ne yarram yapacan sen bir şey seç sevdiğin tüm zamanını ona ayır zevk al işe dönüştür para kazan adam yüzünü kullanıyor sahte gerçek farketmez umut verip bir şekilde kurs satıyor sende yapabiliyorsan yap seni tutan yok
Bu sistemin de Yahudilerin anasını sikeyim

• +1
Reactions: whoishe and sexisdeath
Bu sistemin de Yahudilerin anasını sikeyim
Ulan oturduğun yerde bi sikim yapmıyon suçuda sisteme atıyon sistem olmasa yediğin yemek için 10 20 saat avlanacaktın bide ölme riski var var mı o göt sende

• +1
  • So Sad
Reactions: pashanimair, halife58 and Misogynist_Maxxer
Ulan oturduğun yerde bi sikim yapmıyon suçuda sisteme atıyon sistem olmasa yediğin yemek için 10 20 saat avlanacaktın bide ölme riski var var mı o göt sende
Lan çalışsam hakkımı alamıyorum, asgari ücret ne sikime yarıyor

• +1
Reactions: whoishe and sexisdeath
Lan çalışsam hakkımı alamıyorum, asgari ücret ne sikime yarıyor
Of kanka of böyle bi sikim olamazsın az yada çok birşeyler için çabala büyük düşün elindekini en iyisini yap ama o öyle oturup offffff asgari çok düşük çalışılmaz la olmaz azsa az 0 dan iyidir bu kadar şikayetçiysen kendine bi yol bul sence çok kolay bi yolu olsa sana söylerler mi

• +1
  • So Sad
Reactions: why not me?, Serialsuicide, pashanimair and 2 others

Attachments

• IMG_2139.jpeg
    IMG_2139.jpeg
    25.9 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: pashanimair
LDAR

• +1
  • Hmm...