D
Deleted member 70692
Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
ben bıraktım okulu gitmiyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
niyeben bıraktım okulu gitmiyom
yakışıklı değilsen okulda pek bi farkı olmuyor zatenyakışıklı değilsen ve okul dışında çevren yoksa geçmiş olsun asosyallik go
her gün günlük 5 saatimi çalıyordu okulda da yatıyodum zaten liseye geçtiğimden beri, günlük en az 4 saat zorunlu oturuyorum okulda omurgamı zorluyor zaten skolyozum var. dönem sonu ortalamam da çok kötüydü sınıfı bidaha açıkdan okuyup notu yükseltmek için gitmiyorum gitsem bile 50 not ortalamasıyla okul okuyamam zatenniye
git zanaat öğren veya yetenekli olduğun bir konu varsa ona yoğunlaşher gün günlük 5 saatimi çalıyordu okulda da yatıyodum zaten liseye geçtiğimden beri, günlük en az 4 saat zorunlu oturuyorum okulda omurgamı zorluyor zaten skolyozum var. dönem sonu ortalamam da çok kötüydü sınıfı bidaha açıkdan okuyup notu yükseltmek için gitmiyorum gitsem bile 50 not ortalamasıyla okul okuyamam zaten
Doğru diyorgit zanaat öğren veya yetenekli olduğun bir konu varsa ona yoğunlaş
Kanka pm bak sana hgh pfizer tabanlik falan aticamher gün günlük 5 saatimi çalıyordu okulda da yatıyodum zaten liseye geçtiğimden beri, günlük en az 4 saat zorunlu oturuyorum okulda omurgamı zorluyor zaten skolyozum var. dönem sonu ortalamam da çok kötüydü sınıfı bidaha açıkdan okuyup notu yükseltmek için gitmiyorum gitsem bile 50 not ortalamasıyla okul okuyamam zaten
bi bıkmadın amınakoyduğum uzamıyorsun işte OVER OVER amk salağı.Kanka pm bak sana hgh pfizer tabanlik falan aticam
Ya bir siktir gitbi bıkmadın amınakoyduğum uzamıyorsun işte OVER OVER amk salağı.
bi bıkmadın amınakoyduğum uzamıyorsun işte OVER OVER amk salağı.
faceapp'a boy uzatma efekti ne zaman gelecek kanka?Ya bir siktir git
Ya bir siktir gitfaceapp'a boy uzatma efekti ne zaman gelecek kanka?
bu sitede baktığım her yerde niye eren'e dair bir detay var amk sadfkmsakdfasf profil resmi bağırttı.bi bıkmadın amınakoyduğum uzamıyorsun işte OVER OVER amk salağı.
O resimde htn gibi gözüküyor btw normalde mtnbu sitede baktığım her yerde niye eren'e dair bir detay var amk sadfkmsakdfasf profil resmi bağırttı.
biliyorum eski resimlerini görmüstüm bu yeni resimlerde bi tık fraudmaxx yapıyorO resimde htn gibi gözüküyor btw normalde mtn
Bu resimde fraudmaxx yaptigim dogrubiliyorum eski resimlerini görmüstüm bu yeni resimlerde bi tık fraudmaxx yapıyor
Özele bakar mısın?biliyorum eski resimlerini görmüstüm bu yeni resimlerde bi tık fraudmaxx yapıyor
Beni hatırladın mı?biliyorum eski resimlerini görmüstüm bu yeni resimlerde bi tık fraudmaxx yapıyor
Hatirladim.Beni hatırladın mı?
Ananı sikeyimbiliyorum eski resimlerini görmüstüm bu yeni resimlerde bi tık fraudmaxx yapıy
bu sitede baktığım her yerde niye eren'e dair bir detay var amk sadfkmsakdfasf profil resmi bağırttı.
YawAnanı sikeyim
eren sen nasıl bir hastasın amk en az 10 kere rate istedin
Ne rate'i amkeren sen nasıl bir hastasın amk en az 10 kere rate istedin
olm özelde rate rate deyip duruyon simdi burda da ne rate'i deme amk kafalıNe rate'i amk
Gelistiriyorum zatengit gelistir kendini iyice psikolojini bozuyor burası senin bırak bu siteyi
geliştirmek küpe tak piercing yaptırGelistiriyorum zaten
anani allahini sikeyim senin doxxcu orospunun evladi,aynen kanzi aynen
Ltn olunca erkekler
Aga sana değil @talldarkhandsome demiştim benHatirladim.
sen benim konustugum benden 2-3 yas kucuk arkadas misin?Aga sana değil @talldarkhandsome demiştim ben
Dm gelsenesen benim konustugum benden 2-3 yas kucuk arkadas misin?