![Eren151](/data/avatars/l/114/114746.jpg?1734857373)
Eren151
Iron
Olunurmu ilerleyen zamanlarda olmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bişektomi = buccal fat removalO ne la
Yapılırbişektomi = buccal fat removal
kemiksizsen yaptırmaOlunurmu ilerleyen zamanlarda olmak istiyorum
kaç kOlunurmu ilerleyen zamanlarda olmak istiyorum
170 k kantoplasti veya liftinge de ihtiyaç duyuluyor genelde bununla beraber çünkü direkt yapılırsa yüzün at siki gibi kupkuru çökük olur bir de downgrown yüzünüz varsa yaptırmayın.kaç k
kanka bu dediklerinin hepsi yüzüne hollow cheek gitmeyecekler için mi?170 k kantoplasti veya liftinge de ihtiyaç duyuluyor genelde bununla beraber çünkü direkt yapılırsa yüzün at siki gibi kupkuru çökük olur bir de downgrown yüzünüz varsa yaptırmayın.
Hayır genelde yanaklar yaşla beraber aşağı düşeceği için bişektomiyle süreci hızlandırıyorsun bunun için genelde lifting de yaparlar aynı şekil isteğe bağlı kantoplasti de yapılır göz bölgesinde sarkmalar olabileceği için. Doğru bişektomi budur orkiyedeki güzellik merkezlerinde vs. bu tarz şeyler yapıyorlar bok gibi oluyor lifting olmadan yaptıkları için.kanka bu dediklerinin hepsi yüzüne hollow cheek gitmeyecekler için mi?
Direk bişektomi mantıksız bir ameliyat bence170 k kantoplasti veya liftinge de ihtiyaç duyuluyor genelde bununla beraber çünkü direkt yapılırsa yüzün at siki gibi kupkuru çökük olur bir de downgrown yüzünüz varsa yaptırmayın.
Yani kişiden kişiye göre degisir bazı insanlar ne kadar düşük yağ oranına sahip olursa olsun yanaktaki yag yastıkları yüzünden yuvarlak bir yüze sahip olabiliyorDirek bişektomi mantıksız bir ameliyat bence
ya da kemiq yoqYani kişiden kişiye göre degisir bazı insanlar ne kadar düşük yağ oranına sahip olursa olsun yanaktaki yag yastıkları yüzünden yuvarlak bir yüze sahip olabiliyor