D
Deleted member 96446
Slav
Kızın yazdığı şeye bak benim için bitti siz devam edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
its overKızın yazdığı şeye bak benim için bitti siz devam edin
View attachment 3217974
seni hayran olduğu çocuğa benzetmiş, burdan devam edebilirsen hertürlü düşürürsün kızı its not overKızın yazdığı şeye bak benim için bitti siz devam edin
View attachment 3217974
Yok knk sadece benzetme yaptı konusom suan 20 yasındaymis mesajlara yetisemiyorum ayni anda aktif 3 kızla konusuyorum amk ÖWĞWŞCÇseni hayran olduğu çocuğa benzetmiş, burdan devam edebilirsen hertürlü düşürürsün kızı its not over
tamam paşamYok knk sadece benzetme yaptı konusom suan 20 yasındaymis mesajlara yetisemiyorum ayni anda aktif 3 kızla konusuyorum amk ÖWĞWŞCÇ
hocam bunun gizli formülü nedir peki kızlar hep sana yazıyor özelden bi yüzünü atarmısın?Yok knk sadece benzetme yaptı konusom suan 20 yasındaymis mesajlara yetisemiyorum ayni anda aktif 3 kızla konusuyorum amk ÖWĞWŞCÇ
Kanka begeniyolar bi st atiyorum yanit geliyor veya öne çıkanlarımdaki fotoma yanit atiyor bu ssteki kizin yaptigi gibihocam bunun gizli formülü nedir peki kızlar hep sana yazıyor özelden bi yüzünü atarmısın?
instanı versene bana bakiyimKanka begeniyolar bi st atiyorum yanit geliyor veya öne çıkanlarımdaki fotoma yanit atiyor bu ssteki kizin yaptigi gibi
attigi adamin da cenesi dar zaten mqKızın yazdığı şeye bak benim için bitti siz devam edin
View attachment 3217974
Harbi aq simdi farkettim bendeattigi adamin da cenesi dar zaten mq
Kardesim htn olman lazim degil senşn gene tavlaman lazim bu halinle kiz amkBende ileride htn olup böyle yanıtlar alacağım.
kardesimsin gerekeni yap
Kardesim htn olman lazim degil senşn gene tavlaman lazim bu halinle kiz amk