bitti

ogrepilled

ogrepilled

rich piana cycle at 16
allahıj fırıncısı bile bp konuşuyor her şey bitti anlamıyorum bu kadar ünlü etme çabası nedir bpnin anlamını feminaziye uyarlayıp mı paylaşım yapmak istediker acaba anlamıyorum bu kadar low iq olamazsın bunun uğrunda ölen intihar eden öldüren insanları görüpte su sekil editler yapamazsın ya bu turkler niye bu kadar low iq amk

• +1
  • Love it
Reactions: Furkan Sarıkaya, ascendantwill, Resistance. and 8 others
Bu saatten sonra bahane uyduranın anasını sikeyim. Hayattaki yegane amacımız ascendlemek. Para kazanmak için gerekirse illegale düşücez. Bıçak kemiğe dayandı

• +1
  • Love it
Reactions: Furkan Sarıkaya, Misogynist_Maxxer, Dwrk and 2 others
olum ciddi misiniz amk?
nasil yha, random 5-10k like tiktok videolari degil mi bunlar ?

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Misogynist_Maxxer, Dathomirian Zabrak and 1 other person
olum ciddi misiniz amk?
bi girdim her yerde karşıma çıkmaya başladı dün 2 tane falan görmüştüm bugün daha fazla amk

Last edited:
  • +1
  • So Sad
Reactions: Furkan Sarıkaya, Misogynist_Maxxer and Dwrk
olum ciddi misiniz amk?
keşfetimde zaten bp doluydu yabancı artık 10 videodan 8 tanesi türkçe bp editleri doldu altında foidlerde oh iyi oldu erkeklere bu akım hic bitmesin fln yazıyolar anlamıyorum yaptıklarını amk bp mainstream olunca kızların kendini kötü hissediceğini mi sandınız amk zaten her türlü istedikleri kişiden kolayca ilgi alabiliyolar isteğiniz ters tepti erkekler daha çok öğrendi grindlamaya başlıcaklar orgu öğrenicekler ameliyat düsünecek belki doktorların fiyatlarını yükseltecekler hiçbirşeyden haberi olmayan htn base tipler grindlıyıp mogglayacaklar sizi bu kadar zehirli bir düsünce olan bp mindset asla böyle kullanılmamalı insanlar bu yüzden intihar bile ettiler size diyeceğim yaptığınız editleri silin cok daha geç olmadan kızlar bile bp editi yapıyor ve hepsi erkek karşıtı 10 dk tiktokta gezin yorumlara bakın anlıcaksınız

• Love it
Reactions: Furkan Sarıkaya

Users who are viewing this thread

Back