biyoloji caliscam

growthplatessss111

growthplatessss111

Gold
biolojide bi bok bilmiyom ve org'da thread okuya okuya hafiften sarmaya başladı.
biyokimya ogrencem
bu dunyafaki her seyi ogrenmek istiyorum ama okul engelliyor
ve ben neden her seyi yapmak istiyorum
canim surekli baska bi alanda uzmanlasmak istiyo
bunlardan birine baslsyip focus atiyorum
sonra hemen digerine geciyorum
jack off all trades master of none oluyo sonra
okulu sevmiyorum cunku yeni seyler orgebmemi engelliyor
ben okul olmadsn cok sey ogrendim
ve bu sayede okul derslerinde bile iyi yapiyorum
bugjn dershanemde 2. oldugumu ogrendim ve sadece yatiyorum
ha bu org sonea baska komuniteler sosyal medyalar dalan da bir seyler ogrenmemi engelliyor
ha ogrenmeme heves ettiriyorlar orasi ayri
ama okulu sevmiyorum cunku yeni seyler ogrenmemi engelliyor
ve zoeunlu
okulda bari kucuklukten asosyal olanlara nt islerini ogretsinler sonra mal gibi kaliyoz
okuldan etkilenen diger nd'ler de nerd oluyo
sonra okul disinda assagilaniyolar
bayramlasmaya gittigimde fen lisesine gittigimi bilen 190 kuzen iki saat botunca nasihat vermeye valisti alttan alttan otistik olma diye
boyu 190 bu arada
neyse boyle bir seyler anlatti
okuldakilere basta laf atti dedi dunyadan kopuk beni kastediyo aslinda
boyu 190 bu arada daha 16 yasindaydi sanirim o sirada
sadece nt ol dostum BROOOOOTAL
sıkıldım her sey birbirini tekrar ediyo
kucukken planlarim vardi onemli biri olacam diye
siradan biri olup godecegim muhtemelen
burdaki herkesin aslina bakarsan onemli biri olma potansiyeli var
kendimi bu gruba katmasam da burda cidden farkli insanlar var
farkli = iyi bazen
gelecekte bir yerlere gelebilirsiniz
hayal kurmak da iyi bazen
ama gelecekte bir yere gelirseniz burdaki yazilarinizin da ifsalanmasi kacinilmaz olacak
sadece burasi degil baska yerlerde de
bu yuzden benim gibi mallik yapmayim opsec'e dikkat edin
ha zaten 1-2 kucuk seyle gelecekte muhtemelen bulunmayi engellersiniz cunku suan iziniz cok takip edilmiyo
onemli biri oldugunuza dair aciklar verirseniz belki dikkat etmeniz gerek

keske okul olmasa

• +1
Reactions: patlatgelsin
fen liseli oldugumu soyledim doxx geliyor

peki ya birazdan hesabimi sileceksem ve larpliyorsam? larplayarak izinizi bir nebze kaybettirebilirsiniz. yani hesap silmekten etkili bi yontem kendisi

• +1
Reactions: susisesi
fen liseli oldugumu soyledim doxx geliyor

peki ya birazdan hesabimi sileceksem ve larpliyorsam? larplayarak izinizi bir nebze kaybettirebilirsiniz. yani hesap silmekten etkili bi yontem kendisi
Ne diyon amk

• +1
Reactions: why not me?
Ne diyon amk
nd'lik konusuna artik dayanamadigim icin disarda bazi ortamlarda artik kendimi cidden deliye vuruyorum larpliyom asiri malim diye. cunku normal halimi de muhtemelen istemeyecekler. biraz jestermaxxing ama olsun. beni daha da istemiyoelar ayrica daha da rahatsiz da oluyorlar. bu biraz serefsizlik. belki ilgi bagimliligi da diyebilirsiniz ama zaten yine de siklenmiyorum. birinin deli oldugunu kabullenirsiniz ya. bu yonremi uygulamaya basladim bulunmayi sevmedigim ortamlarda. hatta bazen gercek ama onlara cok savma gelcek seyler de soyluyorum "meme kanseri ilaci aliyom bot uzatmak icin beyler ise yariyo". beni boktan sakalar yapan biri olarak biliyorlar. sevdigim insanlarin yaninda boyle degilim tabi. onlarin yaninda nt davranmaya calismiyom tabi ama boyle gidip jesterlamam da. nt olmaya calismam gerekiyosa arkadasim degillerdir. nt olmaya calismami gerektiren gruplarda iste bu aptal dabranidlari bilerek ekstradan sergiliyorum ve bu istemsiz artik otomatik bi hale geldi

• So Sad
Reactions: nikolata
nd'lik konusuna artik dayanamadigim icin disarda bazi ortamlarda artik kendimi cidden deliye vuruyorum larpliyom asiri malim diye. cunku normal halimi de muhtemelen istemeyecekler. biraz jestermaxxing ama olsun. beni daha da istemiyoelar ayrica daha da rahatsiz da oluyorlar. bu biraz serefsizlik. belki ilgi bagimliligi da diyebilirsiniz ama zaten yine de siklenmiyorum. birinin deli oldugunu kabullenirsiniz ya. bu yonremi uygulamaya basladim bulunmayi sevmedigim ortamlarda. hatta bazen gercek ama onlara cok savma gelcek seyler de soyluyorum "meme kanseri ilaci aliyom bot uzatmak icin beyler ise yariyo". beni boktan sakalar yapan biri olarak biliyorlar. sevdigim insanlarin yaninda boyle degilim tabi. onlarin yaninda nt davranmaya calismiyom tabi ama boyle gidip jesterlamam da. nt olmaya calismam gerekiyosa arkadasim degillerdir. nt olmaya calismami gerektiren gruplarda iste bu aptal dabranidlari bilerek ekstradan sergiliyorum ve bu istemsiz artik otomatik bi hale geldi
cunku cogu insanin beni nasil tanidigi umrumda degil tabi yakin arkadasim veya hoslandigim oldugum bir kisi falan yoksa ortamda.
tabi hoslandigim biri varsa nt olarak masklemem gerekebiliyor atkadaslarin ysninda oldugu aksine.
bi adim atmixagimi bilmeme ragmen nt maskliyorum nolur nolmaz diye. tanisip bor yere geldikten sonea hala nt masklemem gerekcekse tabi sevfili falan olmazdim. bu yuzden ascendlesem bile isim cok zor

olm şu yazıları bu kadar uzatmayın la özet geçsin biri

• +1
Reactions: patlatgelsin and why not me?