biz ölsek

Tallooksmaxxer

Tallooksmaxxer

Fire
mezarımıza sıçarlar amk xd

tipiniz yoksa bir yarrağım değilsiniz bu hayatta

Snaptik 7516622690917059848 0

Last edited:
  • +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Sayonara, cakdripa, Ashoimex and 9 others
13 yasındaki cocuktan yumruk yiyip ölmüs amk :unsure:

• JFL
  • +1
  • Woah
Reactions: IlI, Dathomirian Zabrak, Thirteen and 2 others
13 yasındaki cocuktan yumruk yiyip ölmüs amk :unsure:
teknik biliyo veya boksör

normalde karotis arterine elinle dokunup 10-20 saniye masaj yapsan dahi beyin diyor ki nabız çok fazla nabızı düşür ve kalp ritmin nabzın yavaşlıyor eğer yumruk yiyecek kadar sert bir darbe alırsan o bölgeye beyin tamamen kalp atışını durdurabiliyor bu bebe aşırı güçsüzmüş bir de birleşince tek yemiş ninjtusu ve boksta var bu teknik

• Hmm...
  • +1
Reactions: Tallooksmaxxer and maarda
Eleman ngcymiş
o ne

normalde karotis arterine elinle dokunup 10-20 saniye masaj yapsan dahi beyin diyor ki nabız çok fazla nabızı düşür ve kalp ritmin nabzın yavaşlıyor eğer yumruk yiyecek kadar sert bir darbe alırsan o bölgeye beyin tamamen kalp atışını durdurabiliyor bu bebe aşırı güçsüzmüş bir de birleşince tek yemiş ninjtusu ve boksta var bu teknik
rastgele vurmuştur amk

o ne

rastgele vurmuştur amk
rastgele vurduysa daha komik aq düşük ihtimal ama bu çocuğun sametin ttsine girdim hep gelen gelsin herkese açığız icraati gene ben yapacam falan diyo kendine güveniyo

rastgele vurduysa daha komik aq düşük ihtimal ama bu çocuğun sametin ttsine girdim hep gelen gelsin herkese açığız icraati gene ben yapacam falan diyo kendine güveniyo
Kalbe gelen darbeler kalpte ritim bozukluğu yaparak krize sebep olabiliyor yeterince sertse ondan da olabilir karşıdaki o kadar profesyonel biriyse (değil) öyle bi ise kalkismaz random vurmuştur şansa ölmüştür çocukta zayıf bişi zaten memesi olsaydı kurtarırdi

bu bebe aşırı güçsüzmüş bir de birleşince tek yemiş
Eger kisi zaten yorgunsa, dehidrasyonsa veya tansiyonu dusukse, karotis sinus refleksi daha kolay tetiklenir.

Bu durumda tek bir darbe bile "asırı tepki" yaratıp beyin sapını susturabilir → bayılma, kasların bırakması → oldugu gibi yıgılma.

Last edited:
  • +1
Reactions: sladekilic and Dathomirian Zabrak
RIP BOZO AMK ACIYANIN ANASINI SKEYIM GEBER OROSPU OGLU - 1 CHAD LIFE MOGGED BY SUB5 BEN

• WTF
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: StuntmanMike, cakdripa, Tallooksmaxxer and 2 others
kalbine yemiş yumruğu

• +1
Reactions: Tallooksmaxxer
allah rahmet eylesin

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: orbitalover, cakdripa, reanrao and 2 others
knkm 2021den beri buradasin, 18k post 26k up var, baslangic notkasi cok onemli ama htn olunurdu ya, yani idk.

• JFL
  • +1
Reactions: orbitalover, Dathomirian Zabrak and Tallooksmaxxer
knkm 2021den beri buradasin, 18k post 26k up var, baslangic notkasi cok onemli ama htn olunurdu ya, yani idk.
ameliyat olmam lazım para lazım, diyet yapıp spora gitmrylr olacak bir şey değil benim durumum

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak and kökleyicifallik
ameliyat olmam lazım para lazım, diyet yapıp spora gitmrylr olacak bir şey değil benim durumum
tabii ki, surgery bile yetersiz, orthodonthics lazim 1-2 yil suruyo sonra surgeryler, yani soft veya midmax bir yere kadar. trde surgeryler baya uygun bugun amerikali biri 600usdye custom sarpe yapildigini ogrenince sok oldu doktorun bluepilled filandir dedi benden daha blackpilled cerrah diyince ikinci sokunu yasadi jfl.
ama adindan anlasildigi uzere uzunsun, bu cok iyi bisey, ll olsam bile wingspan 1-1 orani yakalayamiyorum, wingspan yine kisa kaliyor baya canimi sikiyor, var mi bildigin bir cozumu? plaklar kapali, 8cm uzatmaliyim wingspani her koldan 4-6cm filan antremanla filan olacak is mi bilmiyorum.

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
tabii ki, surgery bile yetersiz, orthodonthics lazim 1-2 yil suruyo sonra surgeryler, yani soft veya midmax bir yere kadar. trde surgeryler baya uygun bugun amerikali biri 600usdye custom sarpe yapildigini ogrenince sok oldu doktorun bluepilled filandir dedi benden daha blackpilled cerrah diyince ikinci sokunu yasadi jfl.
ama adindan anlasildigi uzere uzunsun, bu cok iyi bisey, ll olsam bile wingspan 1-1 orani yakalayamiyorum, wingspan yine kisa kaliyor baya canimi sikiyor, var mi bildigin bir cozumu? plaklar kapali, 8cm uzatmaliyim wingspani her koldan 4-6cm filan antremanla filan olacak is mi bilmiyorum.
ben uzama egzersizleri hakkında bir şey bilmiyorum genetik benim.

boyu siktir et yüz her zaman kraldır karı sikmek için

ben uzama egzersizleri hakkında bir şey bilmiyorum genetik benim.

boyu siktir et yüz her zaman kraldır karı sikmek için
yani bende yuzu kasiyorum ilk, ama tr ortalamasi 176 176dan kisa olmak biraz brutal

Screenshot 20250619 003114 TikTok

• JFL
  • So Sad
Reactions: orbitalover, IlI and recai iskender
yani bende yuzu kasiyorum ilk, ama tr ortalamasi 176 176dan kisa olmak biraz brutal
Mse sarpe falan orbitalleri etkiliyor mu? Damağım geniş forward growthumun da iyi olduğunu düşünüyorum 20lik dişlerim falan sorunsuz çıktı ama under eye supportum yok onu düzeltebileceğim bi şey yok mudur ya tek çözüm implant o da türkiyede bile pahalı maalesef

• +1
Reactions: orbitalover
Mse sarpe falan orbitalleri etkiliyor mu? Damağım geniş forward growthumun da iyi olduğunu düşünüyorum 20lik dişlerim falan sorunsuz çıktı ama under eye supportum yok onu düzeltebileceğim bi şey yok mudur ya tek çözüm implant o da türkiyede bile pahalı maalesef
o konu cok belirsiz, etkiiyo cogu xrayde ve reelde ama teknik ve literatur olarak etkilememesi lazim, ozellikle mse baya etkili sarpeden emin degilim.

kalın ayakkabı tabanlık falan copela yüzün iyiysr kötü değil
knk bakalim zaten 8cm shoes trick var suan onu bekliyorum, bi tik pahali olacak ama sifir denge sorunu ile 8cm eklicem sanirim, veya anormal gozukmeme normal tabanlik filan degil veya lifting shoe degil. 2x dose glucosamine 3k dose filan yapiyo esneme ile baya kasicam boyu. ll olasiya kadar boyle ll olmadan once yuz saglik vucut araba pasaport doldurma filan yapmam lazim ve 21-24 yas arasinda ll olmam lazim, yani baya zor gibi surec ama zevkli ya, yani hobi gibi bisey looksmax side quest gibi dusunuyorum.

tanıdığım kızlar yakışıklı diye paylaşıyor arkadaşlar umurlarinda bile degil olay ki cocuk oldurmek icin de vurmamis amk
gecen bicakladilar bi cocugu ambulans gelene kadar oldu adini duydunuz mu hayir
kopek gibi her tusa basip hardmax parasi cikartmaya caliscam

• +1

kalbine buruş kalbi durmuş bu teknik gerektiren birşey değil yani vuran kişi mahallede görebileceğin çingene çocuğun teki kalbine vurmasa bile büyük ihtimalle dayak yiyip abisini çağırırdı

çocuk zaten keko. kişiliği önemli değil sosyal ortamlarda nasıl bir imaj aldığını umursuyorum saç tıraşından ve giyinişinden insta biosuna yazdıklarına konuştuklarına kadar hayatını mahallede yaşamış bir çocuk olduğu belli. ben böyle insanlara hazmedemiyom ve gördüğümde uzaklaşıyorum. ama yinede insan evladıdır allah rahmet eylesin.

• Hmm...
Siksen hayatımı bu çocuk için takas etmem amk 15 yaşında kız arkadaşının gözleri önünde çingeneden tek yumruk yiyip ölmek nedir

• +1
Fake hesap onlar ragebait atıp prim kasıyorlar kendince eğleniyorlar