Tallooksmaxxer
Fire
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Eleman ngcymiş
teknik biliyo veya boksör13 yasındaki cocuktan yumruk yiyip ölmüs amk![]()
o neEleman ngcymiş
rastgele vurmuştur amkteknik biliyo veya boksör
normalde karotis arterine elinle dokunup 10-20 saniye masaj yapsan dahi beyin diyor ki nabız çok fazla nabızı düşür ve kalp ritmin nabzın yavaşlıyor eğer yumruk yiyecek kadar sert bir darbe alırsan o bölgeye beyin tamamen kalp atışını durdurabiliyor bu bebe aşırı güçsüzmüş bir de birleşince tek yemiş ninjtusu ve boksta var bu teknik
rastgele vurduysa daha komik aq düşük ihtimal ama bu çocuğun sametin ttsine girdim hep gelen gelsin herkese açığız icraati gene ben yapacam falan diyo kendine güveniyoo ne
rastgele vurmuştur amk
Kalbe gelen darbeler kalpte ritim bozukluğu yaparak krize sebep olabiliyor yeterince sertse ondan da olabilir karşıdaki o kadar profesyonel biriyse (değil) öyle bi ise kalkismaz random vurmuştur şansa ölmüştür çocukta zayıf bişi zaten memesi olsaydı kurtarırdirastgele vurduysa daha komik aq düşük ihtimal ama bu çocuğun sametin ttsine girdim hep gelen gelsin herkese açığız icraati gene ben yapacam falan diyo kendine güveniyo
Eger kisi zaten yorgunsa, dehidrasyonsa veya tansiyonu dusukse, karotis sinus refleksi daha kolay tetiklenir.bu bebe aşırı güçsüzmüş bir de birleşince tek yemiş
negatif canthal tilto ne
rastgele vurmuştur amk
ameliyat olmam lazım para lazım, diyet yapıp spora gitmrylr olacak bir şey değil benim durumumknkm 2021den beri buradasin, 18k post 26k up var, baslangic notkasi cok onemli ama htn olunurdu ya, yani idk.
tabii ki, surgery bile yetersiz, orthodonthics lazim 1-2 yil suruyo sonra surgeryler, yani soft veya midmax bir yere kadar. trde surgeryler baya uygun bugun amerikali biri 600usdye custom sarpe yapildigini ogrenince sok oldu doktorun bluepilled filandir dedi benden daha blackpilled cerrah diyince ikinci sokunu yasadi jfl.ameliyat olmam lazım para lazım, diyet yapıp spora gitmrylr olacak bir şey değil benim durumum
ben uzama egzersizleri hakkında bir şey bilmiyorum genetik benim.tabii ki, surgery bile yetersiz, orthodonthics lazim 1-2 yil suruyo sonra surgeryler, yani soft veya midmax bir yere kadar. trde surgeryler baya uygun bugun amerikali biri 600usdye custom sarpe yapildigini ogrenince sok oldu doktorun bluepilled filandir dedi benden daha blackpilled cerrah diyince ikinci sokunu yasadi jfl.
ama adindan anlasildigi uzere uzunsun, bu cok iyi bisey, ll olsam bile wingspan 1-1 orani yakalayamiyorum, wingspan yine kisa kaliyor baya canimi sikiyor, var mi bildigin bir cozumu? plaklar kapali, 8cm uzatmaliyim wingspani her koldan 4-6cm filan antremanla filan olacak is mi bilmiyorum.
yani bende yuzu kasiyorum ilk, ama tr ortalamasi 176 176dan kisa olmak biraz brutalben uzama egzersizleri hakkında bir şey bilmiyorum genetik benim.
boyu siktir et yüz her zaman kraldır karı sikmek için
boy kaçyani bende yuzu kasiyorum ilk, ama tr ortalamasi 176 176dan kisa olmak biraz brutal
172boy kaç
Mse sarpe falan orbitalleri etkiliyor mu? Damağım geniş forward growthumun da iyi olduğunu düşünüyorum 20lik dişlerim falan sorunsuz çıktı ama under eye supportum yok onu düzeltebileceğim bi şey yok mudur ya tek çözüm implant o da türkiyede bile pahalı maalesefyani bende yuzu kasiyorum ilk, ama tr ortalamasi 176 176dan kisa olmak biraz brutal
kalın ayakkabı tabanlık falan copela yüzün iyiysr kötü değil
o konu cok belirsiz, etkiiyo cogu xrayde ve reelde ama teknik ve literatur olarak etkilememesi lazim, ozellikle mse baya etkili sarpeden emin degilim.Mse sarpe falan orbitalleri etkiliyor mu? Damağım geniş forward growthumun da iyi olduğunu düşünüyorum 20lik dişlerim falan sorunsuz çıktı ama under eye supportum yok onu düzeltebileceğim bi şey yok mudur ya tek çözüm implant o da türkiyede bile pahalı maalesef
knk bakalim zaten 8cm shoes trick var suan onu bekliyorum, bi tik pahali olacak ama sifir denge sorunu ile 8cm eklicem sanirim, veya anormal gozukmeme normal tabanlik filan degil veya lifting shoe degil. 2x dose glucosamine 3k dose filan yapiyo esneme ile baya kasicam boyu. ll olasiya kadar boyle ll olmadan once yuz saglik vucut araba pasaport doldurma filan yapmam lazim ve 21-24 yas arasinda ll olmam lazim, yani baya zor gibi surec ama zevkli ya, yani hobi gibi bisey looksmax side quest gibi dusunuyorum.kalın ayakkabı tabanlık falan copela yüzün iyiysr kötü değil
ya dayı tamam tatsız bi olay falanda 16 yaşında olup 13 yaşında olan bi çocuktan yumruk yiyip nasıl ölebilirsin çocuk irlandalı falan mı amk
Ya orospu çocuğu bi sus amk ölülerini sikim seninRIP BOZO AMK ACIYANIN ANASINI SKEYIM GEBER OROSPU OGLU - 1 CHAD LIFE MOGGED BY SUB5 BEN
kalbine buruş kalbi durmuş bu teknik gerektiren birşey değil yani vuran kişi mahallede görebileceğin çingene çocuğun teki kalbine vurmasa bile büyük ihtimalle dayak yiyip abisini çağırırdıteknik biliyo veya boksör
normalde karotis arterine elinle dokunup 10-20 saniye masaj yapsan dahi beyin diyor ki nabız çok fazla nabızı düşür ve kalp ritmin nabzın yavaşlıyor eğer yumruk yiyecek kadar sert bir darbe alırsan o bölgeye beyin tamamen kalp atışını durdurabiliyor bu bebe aşırı güçsüzmüş bir de birleşince tek yemiş ninjtusu ve boksta var bu teknik
turkish shit
Fake hesap onlar ragebait atıp prim kasıyorlar kendince eğleniyorlarrastgele vurduysa daha komik aq düşük ihtimal ama bu çocuğun sametin ttsine girdim hep gelen gelsin herkese açığız icraati gene ben yapacam falan diyo kendine güveniyo