bizim için bitiyor hep

Jahrein

Jahrein

mal
bugün bir şey dadha farkettim arkasdaşlar
evet mesela bi kadın bile sevse bizi biz asla normal bi ilişki yaşayamıcaz yani
yakışıklı erkeklerin çaba göstermeden aldığı şeylere biz yıllarca emek vericez...
ascendde cope ztn umutlanmayın hiç biriniz 30 bf değilseniz..

• +1
  • Hmm...
  • Ugh..
Reactions: orco., Thrill, NoxInfernum and 4 others
yakışıklı erkeklerin çaba göstermeden aldığı şeylere biz yıllarca emek vericez...
Ölümlü dünya yaşa gitsin takma kafaya

• +1
Reactions: Thrill, NoxInfernum and blackpillruinedmyli
okadarda değil ya hayat güzel bence

• +1
Reactions: Thrill and NoxInfernum
COK SİKİLDİM VALLA BU BOS İSLERDEN YA İNSANLARİN %10'DAN AZİ İYİ ONDAN ARTİKCONLARDAN NEFRET EDİYOM BU FORUMDA DA COK SEREFSİZ VAR VALLA SIKİLDİM GERCEKTEN DUNYAYİ YONETMEK İSTİYORUM HER SEYE COK SİNİRİLİYİM HER SEYE VE HERKESE

• +1
Reactions: Trenmaxx1, Thrill, NoxInfernum and 3 others
GORUNUS KADAR SACMA BİSİ YOK İSİM GUCUM YOK GELECEM SUNU DERT ETCEM BURDA YA YİNE BENİM APTAL BEYNİMİN BENİ KANDİRMAXASİ YA COK SİKİLDİM VALLA YA VALLS OFFFF İFFFF

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill and Jahrein
COK SİKİLDİM VALLA BU BOS İSLERDEN YA İNSANLARİN %10'DAN AZİ İYİ ONDAN ARTİKCONLARDAN NEFRET EDİYOM BU FORUMDA DA COK SEREFSİZ VAR VALLA SIKİLDİM GERCEKTEN DUNYAYİ YONETMEK İSTİYORUM HER SEYE COK SİNİRİLİYİM HER SEYE VE HERKESE
burdaki tek trucel olanlar biziz...

• +1
Reactions: Thrill and growthplatessss111
burdaki tek trucel olanlar biziz...
YAV GELİP PREZE ATMA BURDA 190 BOYUN VAR TEK TRUSEL BENİM BEN TAKMİYOM AMA ARTİK BEYNİMİN AVUTMASİ OYALAMASİ BUNLAR BENİ DAHA BUYUK Bİ SEYDEN ALİKOYUYOE SAKLİYOR SİKİLDİM LAN

• +1
  • So Sad
HEM DUSUBSEBE GORUNUSUNE TAKİKSİN TAM NORMIE TRAIT LA AAHASHSHHSHSHSGSHSHSHSHSHSHSHSHEHSHSHSHSGSHDDHHSGAUDHSHAUEDUİDKA

• +1
HEM DUSUBSEBE GORUNUSUNE TAKİKSİN TAM NORMIE TRAIT LA AAHASHSHHSHSHSGSHSHSHSHSHSHSHSHEHSHSHSHSGSHDDHHSGAUDHSHAUEDUİDKA
olm sen bi 31 çek kendine gel
ztn sende çirkin değilsin aq hepimiz abartıyoz aslında...

• +1
Reactions: wetwipes, Thrill, Topkra and 1 other person
AHAHAHSHAHAHHSHAHEHS SıKıLDİM LAN NEFRET EDİYOM BU ESSEK İNSANLARDAN VALLA HİCBİRİNDE EMPATİ FALAN FİLAN YOK BİRİNE KARSİ BASKASİNA BİLR OLSA İLK HATASİNİ GORUNCE ALACAN NAPABİLİYOSAN YAPACAN BU İNSANLARİN USLANACAGİ AKİLLANACAGİ YOK HEPSİ serefsiz

• +1
  • So Sad
Bİ DAHA BİRİNE KARSİ EMPATİ KURARAAM ADAM DEGİLİM HEP KENDİ CİKARİMİ GOZETECEM eger O İNSANİN BİRİNE YA DA BANA KARSİ TEK HATASİNİ gorursem SıKıLDIM

• +1
  • So Sad
yarrağı yedik amk

• +1
ARTIK TUM ZAMANİMO CQLAN BENİ ASİL OLAYDAN OYALAYAN TUM SEYLERDEN YAVAS YAVAS KURTULXAM ALLAH'A İBADET ETCEM NEFRET EDİYORUM İNSANLARİN %80'İNİNDEN

• +1
  • So Sad
BU FORUMDA KOTU İNSAN ORANİ GERCEKCİ HAYATTAN DAHA YUKSEK GERCEK HAYATTA %87 FALAN BURDA %93.5 KOTU İNSAN

• +1
HEPİNİZ BUSUNUZ ESSSSSEKLER %90 ZATEN FAKECEL %10 DA BARİ GİTSİN ADAMAKİLLİ BİSİ OLSUN BOS BOS BOS SACMA SEYLERLE TAKİLİYORBAHAHAHHAHAA. CANIM SIKILDI
1000017472

• +1
Reactions: Thrill
KÜRTLERDEN DE SAHTE MÜSLÜMANLARDAN DA TÜRKLERDEN DE NEFRET EDİYORM @Resistance.
BEYAZİLERDEN DE ASYALİLARDAN DA SİYAHİLERDEN DE ORTADOGULULARDAN DA (EM COK BUNDAN) HEPSİNDEN NEFRET EDİYORUM HİC KİMSE İYİ DEGİL

• JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman and Jahrein
OZELLİKLE NEFRET ETTİKLERİM
YASİTLARİM
KASİYERLER
OGRETMENLER
DUNYAYİ YONETENLER
AİLESİ KİSA OLUO KENDİSİ UZUN OLANLAR

• JFL
ACİMA DUYGUM AZALİYOR BAZİ SEREFSİZLERİ ZAAFLARİNDAN VURMAK HAKTİR KİSASA KİSAS GERCEKTEN BİKTİM LAN BİKTİM

• +1
  • So Sad
ELİMİZDE DE Bİ GUC YOK Kİ NE YAPİLİYİZ GUCLUYUZ TEHLİKELİYİZ YETER LAN YETEEEEEERR

• So Sad
olm sen bi 31 çek kendine gel
ztn sende çirkin değilsin aq hepimiz abartıyoz aslında...
Subforumun %95i ortalama altı değilki zaten

• +1
Reactions: Thrill
DUNYANİN EN SİKKO SEYİ BURA VAR YA BİRASİ DA SUREKLİ İNSANİ BOS YERE DEPRESİF YAPİYO OYSA BOMBOK SEYLER AQ HE BLACKPİLLENİYOZ NE DEHİSİYO PİPİLERİM GİDİN SİGORTALİ İS BULUN VALLA BİLLA KAFAYİ YEDİRTİY OJUC

• JFL
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, NoxInfernum and 1 other person
%30 bf'yim

Obeziz diye yine pacayi sivirdik PUAHAHAHHAHA:lul::lul::lul::lul:

• JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman and Jahrein
  • JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman and NoxInfernum
BUYUYUNCE DUNYyAyi yonetecem ve size kim olduguma daie ipuçLar9 verixem eğer basarirsam ruhumu YSJudilere satmadan

• JFL
  • Woah
  • Love it
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, Topkra and 2 others
Alttakine bak alttakine USTTEKI YOK KARDESIM:p:feelsgood:

ay dur ALTTAKI DE 12'YDI ONA DA BAKMA YAHUUUU GIIITT GIIIITTTTTTTTTTTT
ne güzel kemiklerin varmış senin öyle :)))))
nasılmış o :)
tatlı bişey bayağı..

• JFL
Reactions: Trenmaxx1, Thrill, Gordon Freeman and 2 others
E
ne güzel kemiklerin varmış senin öyle :)))))
nasılmış o :)
tatlı bişey bayağı..
EDITLE KARDESIM BU NEY BOYLE BEN BOYLE BISI YAZMADIM VAY PALAVRACI COK AYIP IYYY GIT PIS KEDICIK

• JFL
SUAN İCİMDE SUANKİ YAHUDİLERDEKİ, ZAMANİNDAKİ HİTLERDEKİ KİNDEN VAR OLM BEKLEYİN LAN EMPATİ YOKSUNU KOTU NORMİELER BEKLEYİN BEKLEYİNNN

• JFL
Reactions: Thrill, Jahrein and NoxInfernum
SUAN İCİMDE SUANKİ YAHUDİLERDEKİ, ZAMANİNDAKİ HİTLERDEKİ KİNDEN VAR OLM BEKLEYİN LAN EMPATİ YOKSUNU KOTU NORMİELER BEKLEYİN BEKLEYİNNN
Yahudilere gotumu verirdim sizin bu nefret neden onu anlamadim

Para ve statu beraberinde geliyorsa yahudilerin kopegi dedigin adamlara ben de dahil olmak isterdim

• JFL
Reactions: Thrill, Jahrein and growthplatessss111
Yahudilere gotumu verirdim sizin bu nefret neden onu anlamadim

Para ve statu beraberinde geliyorsa yahudilerin kopegi dedigin adamlara ben de dahil olmak isterdim
ESKİ İNSANLAEİ KİSKANİYORUM CUNKU O ZAMANLAR BUYUK ADAM OLMAK KOLAY SUAN BUYUK BİRİ OLMAK İCİN DAHA COK YOL VAR AMA HER YOL ELİTLERE GOTUNU VERMEKTEN GEVİYOR AHHH AH

• +1
ESKİ İNSANLAEİ KİSKANİYORUM CUNKU O ZAMANLAR BUYUK ADAM OLMAK KOLAY SUAN BUYUK BİRİ OLMAK İCİN DAHA COK YOL VAR AMA HER YOL ELİTLERE GOTUNU VERMEKTEN GEVİYOR AHHH AH
Bu konuda haklisin ve ben en cok guvenlik kameralari konusunda kiskaniyorum.

Guvenlik kamerasinin olmadigi bir Dunya'yi dusunsene ? Olm asiri iyi degil mi

Neredeyse hicbir seyini takip edemezler; o zamanlar DNA testi yok, kameralar yok, herhangi bir dijital veritabani yok.

Ne eglenceli bi hayat yasardim var ya anlatamam

• +1
CARSAMBA BİRİNDEN BİR SEY İSTETTİM
YARİN KARGOYA VERCEM DEDİ
OBURGUN OLDU TEKRAR YARİN DEDİ
OBUR GUN OLDU TEKRAR YARİN DEDİ
OBURGUN OLDU SİPARİS SERVİS TARAFİNDAN İPTAL EDİLDİ PARA İADEMİN GELMESİ GEREK. ADAM YİNE YARİN DEDİ ADAMA DEDİM PARA YOK İADENİ BEKLİCEM DAHA DEDİ TAMAM PARA GELİNCE ALİRSİN BEN O GUN GONDERTİRİRİM (PARA İADESİ 1 HAFTA SURUYO, Bİ URUN ALCAZ DİYE 3 HAFTA UGRASTİRDİ)
BUNUN GİBİLERDEN İNTİKAM ALACAM BUYUYUNCE DAYANAMİYORUM GERCEKTEN DELİRCEM Bİ İNSAN BİRİNE BU KADAR RAHAT OLMAMALİ

• +1
  • JFL
Reactions: Trenmaxx1 and NoxInfernum
OBURGUN OLDU SİPARİS SERVİS TARAFİNDAN İPTAL EDİLDİ PARA İADEMİN GELMESİ GEREK. ADAM YİNE YARİN DEDİ ADAMA DEDİM PARA YOK İADENİ BEKLİCEM DAHA DEDİ TAMAM PARA GELİNCE ALİRSİN BEN O GUN GONDERTİRİRİM (PARA İADESİ 1 HAFTA SURUYO, Bİ URUN ALCAZ DİYE 3 HAFTA UGRASTİRDİ)
BUNUN GİBİLERDEN İNTİKAM ALACAM BUYUYUNCE DAYANAMİYORUM GERCEKTEN DELİRCEM Bİ İNSAN BİRİNE BU KADAR RAHAT OLMAMALİ
OLUM ACABA SİNİYO MU DİYE İCİMDEN GECİRİYORUM. PARAYİ BEKLİCEM GELİNCE TEKRAR Bİ GUNDEN FAZLA BEKLETİRSE PATLAYACAM ADAMA DAYANAMİYORUM

• +1
Reactions: NoxInfernum
bitti tantana yapmak boş şikayet etmek anlamsız BİTTİ AMKKKKKKKKKK

• +1
Reactions: NoxInfernum and Jahrein
Bİ DAHA BİRİNE KARSİ EMPATİ KURARAAM ADAM DEGİLİM HEP KENDİ CİKARİMİ GOZETECEM eger O İNSANİN BİRİNE YA DA BANA KARSİ TEK HATASİNİ gorursem SıKıLDIM
knk şu yazdıklarını dışarıdan görsen bu orospu çocu ne boş yapmış amk dersin ve cidden öyle okurken bunları dedim.

• +1
Reactions: NoxInfernum and blackpillruinedmyli
knk şu yazdıklarını dışarıdan görsen bu orospu çocu ne boş yapmış amk dersin ve cidden öyle okurken bunları dedim.
Sen kimsin la dalyarak

• +1
Reactions: Trenmaxx1
Olm bunu desem adam 2 kere fln ertelese direk suratına bidaha ertelemeyi bahane etme amk evladi sikerim seni derim ve zaten irlde flnda agzima geleni söylüyorum sen söylemedikce üstüne cıkarlar bu empati degil enayilik sendeki

• +1
Reactions: growthplatessss111, Gordon Freeman, szenn and 1 other person
Olm bunu desem adam 2 kere fln ertelese direk suratına bidaha ertelemeyi bahane etme amk evladi sikerim seni derim ve zaten irlde flnda agzima geleni söylüyorum sen söylemedikce üstüne cıkarlar bu empati degil enayilik sendeki
olum ucuz diye katlaniyom yapacak bisey yok alip cok az kullanip daha pahaliya satacam
piyasasina gore %20-30 daha ucuz bisi birkac bin lira kar etmis oluyorum yoksa niye ugrasim

• +1
Reactions: Trenmaxx1

Users who are viewing this thread

Back