Bizim mental

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

Proud Mediterranean
Yeterli parası olsa subforumun %80i. İlk önce @Tornoviaa hatta.

• +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, Tornoviaa, Auchelius and 2 others
  • JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, xlegend, Dathomirian Zabrak and 4 others
eskiden bu cocugun neden hayatta asla iyi gozukmeyecegini ve normie hatta berbat bir hayat yasayacagi ile ilgli thread yazmistim.
birilerini suclamak artik sacma geliyor, determinist bir dunyada yasiyoruz, cocugun 48iq bir retard olmasi onun sucu degil, sosad, ama asla hayatta kaybedebilecegi potansiyali farkedemeyecek veya bunun bedelini odemeyecek cunku yeterli degil.

• +1
Reactions: why not me?, Auchelius, maarda and 2 others
bu sanki erkekliğini aldırmıştı umarım gerçek haber değildi

• +1
Reactions: pashanimair
eskiden bu cocugun neden hayatta asla iyi gozukmeyecegini ve normie hatta berbat bir hayat yasayacagi ile ilgli thread yazmistim.
birilerini suclamak artik sacma geliyor, determinist bir dunyada yasiyoruz, cocugun 48iq bir retard olmasi onun sucu degil, sosad, ama asla hayatta kaybedebilecegi potansiyali farkedemeyecek veya bunun bedelini odemeyecek cunku yeterli degil.
sen bi otuzbır cek kendıne gel aga

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, why not me?, Arisylva and 1 other person
mogeateri moglar bu şimdi

• +1
  • JFL
Reactions: marlonteixeira and pashanimair
LTN mi oluyor bu eleman şimdi

Yeterli parası olsa subforumun %80i. İlk önce @Tornoviaa hatta.

Lan amk bunun parası bende olacaktı. Ayrıca bu yarrak parayı nereden buluyor amk.
Yemin ederim, sikecegim böyle işi

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, pashanimair, OgreGravital and 1 other person