Blackpill çürütüldü

maarda

maarda

Sphinx
Knk simdi benim arkadas var 155 ltn ama htb tavladı iste her gün 2 karı sikiyo siz ağır entitled ekstremist blackpill doomersınız gidin yüz yogası yapın kendinizi gelistirin bide yüzünü issirma slaylersin kanka @Simon Peter Gruber

• JFL
Reactions: naturepreacher and gargomel
Knk simdi benim arkadas var 155 ltn ama htb tavladı iste her gün 2 karı sikiyo siz ağır entitled ekstremist blackpill doomersınız gidin yüz yogası yapın kendinizi gelistirin bide yüzünü issirma slaylersin kanka @Simon Peter Gruber
türkiye de bp yok gibi zaten. para ve sosyal ortamın önemini yaşayarak anlayacak bazıları.

• JFL
Reactions: Heatmiser
türkiye de bp yok gibi zaten. para ve sosyal ortamın önemini yaşayarak anlayacak bazıları.
Oda bp oluyor amk bisik bilmeden yazmayın şuraya

• JFL
Reactions: gargomel
  • JFL
  • Woah
Reactions: temelyeterliliktest and gargomel
ben 1.74 boyumla çok kızla çıktım ve hep kendileri teklif etti ve benden uzun kız ismini bilmediğim halde ilk gn elimi tutmuştu bunu söylemiştim. Şimdi kısa özet geçicem türkiye için.

Status+para > bp

para = bp

bp + status + para = allah

• +1
Reactions: maarda and chadmanlet04
Forumun eski ismini söyle 1 dk içinde cevap vermezsen ananı sikerim
1000002608

Doğru mu buba

• JFL
Reactions: gargomel
ben 1.74 boyumla çok kızla çıktım ve hep kendileri teklif etti ve benden uzun kız ismini bilmediğim halde ilk gn elimi tutmuştu bunu söylemiştim. Şimdi kısa özet geçicem türkiye için.

Status+para > bp

para = bp

bp + status + para = al
amcıkkafalıdogu

• JFL
Reactions: Heatmiser and maarda
ben kolay kolay bir insandan gıcık almam ama bu gargomel ya cidden 15-16 yaşında olgunlaşmamış süzme bir salak yada ben çocuğu yanlış anlamışım

• +1
  • So Sad
Reactions: menas, gargomel and maarda
ben kolay kolay bir insandan gıcık almam ama bu gargomel ya cidden 15-16 yaşında olgunlaşmamış süzme bir salak yada ben çocuğu yanlış anlamışım
felsefe postlarını çok özledim..

• JFL
Reactions: menas
Sizin şu uç örnek verme işiniz ne olacak aq.. adam 1.70 e yakındı ve shitskin olmasına rağmen güzel kızları götürüyordu, dediğim şey buydu. Benim gibi bu örnekleri verenlerede "cope knnnk, betabuks kammki, kekomaxxing agaa, bokmaxx 31max" falan hep bir bahane sunuyorsunuz. Bu örnekleride kendinizi iyi hissedin diye umut verme amaçlı yazmıyorum haberiniz olsun neye inanıp inanmadığınız sikimde değil. Entitled patolojik vakalar lafınıda ortaya attım kendini o sınıfa koyan koysun.

Blackpill'i çürütmeme gerek yok bunu bp üyeleri kendi kendine çürütüyor zaten amk. Redpillcide değilim pilller %80 zırva ve internet ortamından gelen gerçekle örtüşmeyen şeyler. Kendini hiç bir gruba ait göremeyen ezikler(çoğunlukla olmayan kompleksler yaratıp kendine eziklik yükleyen efeminen erkekler) kendilerini bir gruba ait hissedebilmeleri için çıkardıkları şey bu pill zırvaları (bkz: maslowun ihtiyaçlar listesi 3. katman) yani o sikik delüzyonel beyniniz ile istediğiniz şeye inanıp arkasından gidebilirsiniz ama hayatın gerçekleri sizin tecrübeleriniz değil.

• JFL
Reactions: maarda
Sizin şu uç örnek verme işiniz ne olacak aq.. adam 1.70 e yakındı ve shitskin olmasına rağmen güzel kızları götürüyordu, dediğim şey buydu. Benim gibi bu örnekleri verenlerede "cope knnnk, betabuks kammki, kekomaxxing agaa, bokmaxx 31max" falan hep bir bahane sunuyorsunuz. Bu örnekleride kendinizi iyi hissedin diye umut verme amaçlı yazmıyorum haberiniz olsun neye inanıp inanmadığınız sikimde değil. Entitled patolojik vakalar lafınıda ortaya attım kendini o sınıfa koyan koysun.

Blackpill'i çürütmeme gerek yok bunu bp üyeleri kendi kendine çürütüyor zaten amk. Redpillcide değilim pilller %80 zırva ve internet ortamından gelen gerçekle örtüşmeyen şeyler. Kendini hiç bir gruba ait göremeyen ezikler(çoğunlukla olmayan kompleksler yaratıp kendine eziklik yükleyen efeminen erkekler) kendilerini bir gruba ait hissedebilmeleri için çıkardıkları şey bu pill zırvaları (bkz: maslowun ihtiyaçlar listesi 3. katman) yani o sikik delüzyonel beyniniz ile istediğiniz şeye inanıp arkasından gidebilirsiniz ama hayatın gerçekleri sizin tecrübeleriniz değil.
Bp yi ne olarak tanımlıyosun ona göre cevap vereyim,ki bp bilimsel araştırmalarla kanıtlanan birşey tecrübeyle alakası yok

• Hmm...
Reactions: Simon Peter Gruber
maslowun ihtiyaçlar listesi 3. katman
Alakasız,bunu diyeceğine başkaları tarafından kabul edilme,sosyal bağ diyebilirsin ki daha basit ve daha uygun bir açıklama olur ama çakma entelektüellik ve alaksız şeyler sunman lazım öyle daha haklıymıssın gibi duruyor

• +1
  • Hmm...
Reactions: Simon Peter Gruber and naturepreacher
I will fucking kill you bitch give me ur address i will torture you to death

• JFL
  • +1
Reactions: gargomel and maarda
Bp yi ne olarak tanımlıyosun ona göre cevap vereyim,ki bp bilimsel araştırmalarla kanıtlanan birşey tecrübeyle alakası yok
Bu tartışmaların sonucu hep "ben tecrübe ettim-ben etmedim" tartışmasına sıkışıyor. Karşıdaki kişiyle olan politik tutumun, eğitim düzeyin, zevklerin.. o kadar değişken var ki. Bir tecrübenin eşleşip-eşleşmemesi kıstas olacaksa yankı odasına dönüşür kafanının içi. Bilimsel bir gerçeklik de yok ortada. Bu sefer tecrübelerine de bilimsel şeyler serpiştirmek sırtlanlık oluyor ki ortada sosyal bilimde yok. Redpill, blackpill şeylerinin epistemolojik kaynağı kadınların içsel cinsel stratejileri vs vs. ve insan beyni çok komplike olduğu için bana atacağın bilimsel kaynağa anca "bilim31 sj " çekerim. Kısacası gel agree to disagree yapalım siktir olup gidelim.
Alakasız,bunu diyeceğine başkaları tarafından kabul edilme,sosyal bağ diyebilirsin ki daha basit ve daha uygun bir açıklama olur ama çakma entelektüellik ve alaksız şeyler sunman lazım öyle daha haklıymıssın gibi duruyor
Lise 3 konusu amına koyim ya şunu entellektüellik ile nasıl bağdaştırdın? ikiside aynı bokun laciverti sikimin keyfi o an nasıl istediyse öyle yazdım. Alakasız diyerek konuyu saptırma, yazı haklı.

Redpill, blackpill şeylerinin epistemolojik kaynağı kadınların içsel cinsel stratejileri vs vs. ve insan beyni çok komplike olduğu için bana atacağın bilimsel kaynağa anca "bilim31 sj " çekerim.
İnsan beyni üzerinde çalışma yok zaten toplum analizlerinde çalışmalar var.
Karşıdaki kişiyle olan politik tutumun, eğitim düzeyin, zevklerin.. o kadar değişken var ki
Bunlar sonradan ortaya giren değişkenler,boy,yüz,statü,paran olmadan bunlara giremiyorsun bile bpyi inkar edemezsin

Bunların hepsini debunklarsan konuşuruz (çeyreği bile değil)

moruk işine hayatını adamış profesörler,araştırmacılar var ve konu üzerinde 200+ çalışma var ama ben sj31 atarım anlıyor musun :feelsgah::feelsgah:

İnsan beyni üzerinde çalışma yok zaten toplum analizlerinde çalışmalar var.

Bunlar sonradan ortaya giren değişkenler,boy,yüz,statü,paran olmadan bunlara giremiyorsun bile bpyi inkar edemezsin

Bunların hepsini debunklarsan konuşuruz (çeyreği bile değil)

bilim31

iç güzellik kişiliğin ve ortak zevkler en önemlisi bu arada katılıyorum
moruk işine hayatını adamış profesörler,araştırmacılar var ve konu üzerinde 200+ çalışma var ama ben sj31 atarım anlıyor musun :feelsgah::feelsgah:
dediğim gibi hocam agree to disagree, savunduğun şeye hoşgörülü yaklaşıyorum ama tamamen çoooook farklı düşünüyoruz, beni kötü biri olarak algılama eminim sende gerçek hayatta iyi birisindir o yüzden jfl atıp kudurtmaya çalışıp 100 tane alıntı girip tartışmaya gerek yok.

• +1
Reactions: maarda
dediğim gibi hocam agree to disagree, savunduğun şeye hoşgörülü yaklaşıyorum ama tamamen çoooook farklı düşünüyoruz, beni kötü biri olarak algılama eminim sende gerçek hayatta iyi birisindir o yüzden jfl atıp kudurtmaya çalışıp 100 tane alıntı girip tartışmaya gerek yok.
tmmdır kardesim hayatında basarılar

• +1
Reactions: Simon Peter Gruber

Users who are viewing this thread

Back