B
blackpilleleman
Banned
Adamda akethemogger çene var ne dusunuyon @bedel ödendi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
biz cehennemde bedel öderken er yapsa bile huri sikecekAdamda akethemogger çene var ne dusunuyon @bedel ödendi
Doru diyon allah cirkin yarattı ama dunyada sikemedigi karıları cennette sikecekbiz cehennemde bedel öderken er yapsa bile huri sikecek
Sub5 olmak kotu bir sey değil sonuçta her sey ic guzelliqOrospu cocukları adama çirkin falan demetin amk![]()
Adamın birtek kafatası brutal bence onun dışında göz çevresi çene şekli burnu falan gayet iyi amkSub5 olmak kotu bir sey değil sonuçta her sey ic guzelliq
Burnu iyi değil fronttan yarragim gibi çenesi de sikim gibi dudakları da true etnik dudağı fenosu da sikim gibi gözleri de squint zygosu da 404 al sana ltnAdamın birtek kafatası brutal bence onun dışında göz çevresi çene şekli burnu falan gayet iyi amk
La mezo senin şu stacy kız hiö benim hakkında konuştumu aga merak ettim amk yok çok yaquşukluydu yok chaddi falanBurnu iyi değil fronttan yarragim gibi çenesi de sikim gibi dudakları da true etnik dudağı fenosu da sikim gibi gözleri de squint zygosu da 404 al sana ltn
O kız ltn çocukla ders calisiyodu geçen hayata olan bakış açım değişti.La mezo senin şu stacy kız hiö benim hakkında konuştumu aga merak ettim amk yok çok yaquşukluydu yok chaddi falan
Eski jargonuna geri dön ve herhangi bir forum uyesini boynuna maket bıçağı dayamakla tehdit etönemli olan iç güzellik
İki tane zirzop kim sikler kiBoneking ve mezo el ele gelmiş KİNGime çirkin diyorlar YIKILIN ULAN
Senin dişin kadar çirkin kanlaOrospu cocukları adama çirkin falan demetin amk![]()
Ananı gotunden sikerim geylere benziyorsun amk twinkiSenin dişin kadar çirkin kanla![]()
Kerem anan kanepede avel avel otururken ona ansızın aduket çekerim adam ol madam ederim.İsim Dogukan Yarravaç
Anne ismi Sümmeye Yarravaç
Baba ismi Mustafa Muhammed Yarravaç
Doğum tarihi 01/03/2007
Doxxu yersin böyle indiregandici seniii
Aduket niye çekiyorsun oçççKerem anan kanepede avel avel otururken ona ansızın aduket çekerim adam ol madam ederim.
Bana sövAduket niye çekiyorsun oççç