D
Deleted member 70692
Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
evet videoları takip edin her hafta yeni video gelecekSahibi sen misin abi
gelismek kendini sevmemekle baslar boş yapmışOrospunun evladı umarım gece 3 te anneni sokakta yanlız yakalarım kendini sev diyor amin evladı
View attachment 3054247
"Kendini sev, kendini başkalarıyla karşılaştırma" diyen elemanlardan nefret ediyorumgelismek kendini sevmemekle baslar boş yapmış
kendimizi sevelim diye mi tipsizlere içlerinden yada arkadas ortamında arkasından dalga geciyolar kral onu bi sorsana"Kendini sev, kendini başkalarıyla karşılaştırma" diyen elemanlardan nefret ediyorum
Bunu söylediğimde kişilik özelliklerini bahane ediyorlar, ama aynı kişilik özelliklerini dış görünüş olarak daha üstün biri sahip olunca tamamen farklı kalıba konuluyorkendimizi sevelim diye mi tipsizlere içlerinden yada arkadas ortamında arkasından dalga geciyolar kral onu bi sorsana
gelismek kendini sevmemekle baslar boş yapmış
Kanka adam kendine 30 farklı ilaç sokuyor low t olduğunu sanmıyorum ve galiba sahibi o değilBirader Allah çarpsın seni avutmak için söylemiyorum çirkin değilsin. Yakışıklı olmadığını düşünebilirsin ama çirkin olduğunu düşünmen saçma. Ama videodan anladığım kadarıyla özgüvensiz, kırılgan ve arabesk takılmayı seven bir yapın var. Ayrıca testosteronunun da düşük olduğunu düşünüyorum feminen davranışlar sergiliyorsun çünkü. Çirkin olduğunu düşünmenin sebebi de bu bence. Arabesk kafasından çık bir şekilde, depresif müzikler ya da filmler izleme, özgüvenli olmaya çalış, özgüvensiz olursan herkes seninle taşak geçer. Diyorsun ya arkadaş ortamında tipimle taşak geçiyorlar vs. oğlum erkek ortamında herkes herkesin fiziksel özellikleriyle dalga geçer (dalga geçtikleri şey bazen gerçek olmayabilir bile) ya ilk seferinde dişlerini gösterirsin bir daha böyle bir şey yapamazlar ya da özgüvensiz takılırsın taşak oğlanı olursun.
Sahibi benim demiş onu baz alarak yazdım ancak fark etmez. Dediklerim doğru, adamın konuşması hal ve hareketleri feminen gayet.Kanka adam kendine 30 farklı ilaç sokuyor low t olduğunu sanmıyorum ve galiba sahibi o değil
Hal hareketlerinin feminen olması testodan çok mizaçla alakalı ve mizaç çocukluk dönemi + genetikle alakalı yapacağı birşey yokSahibi benim demiş onu baz alarak yazdım ancak fark etmez. Dediklerim doğru, adamın konuşması hal ve hareketleri feminen gayet.
Ben testosteronun kişilik özellikleriyle direkt ilişkili olduğunu düşünüyor/biliyorum. Ayrıca yaşam tarzı, gün içinde yapılan etkinlikler, düşünce şekli de karakterle direkt ilişkili. Sabah akşam ben eziğim, çirkinim, herkes benimle taşak geçiyor derse bir kişi gerçekten de öyle olur. Az önce bir videosuna daha baktım ilk sevgilisinden bahsediyor ve ardından son olacak belli ki diyor, böyle düşünen birisinin sevgilisi olmaz çünkü kendisi bile inanmıyor buna. Bu inanç mevzusu sevgili özelinde de değil, her şey bununla alakalı klişe olabilir evet ama doğruya doğru. Eğer bir hedef koyduysan ve inanmıyorsan başarılı olamazsın, kimse şans eseri başarılı olmadı.Hal hareketlerinin feminen olması testodan çok mizaçla alakalı ve mizaç çocukluk dönemi + genetikle alakalı yapacağı birşey yok
Sende haklısınBen testosteronun kişilik özellikleriyle direkt ilişkili olduğunu düşünüyor/biliyorum. Ayrıca yaşam tarzı, gün içinde yapılan etkinlikler, düşünce şekli de karakterle direkt ilişkili. Sabah akşam ben eziğim, çirkinim, herkes benimle taşak geçiyor derse bir kişi gerçekten de öyle olur. Az önce bir videosuna daha baktım ilk sevgilisinden bahsediyor ve ardından son olacak belli ki diyor, böyle düşünen birisinin sevgilisi olmaz çünkü kendisi bile inanmıyor buna. Bu inanç mevzusu sevgili özelinde de değil, her şey bununla alakalı klişe olabilir evet ama doğruya doğru. Eğer bir hedef koyduysan ve inanmıyorsan başarılı olamazsın, kimse şans eseri başarılı olmadı.
Testosteron + Yaşam Tarzı + Düşünce Yapısı = Özgüven
Dostum profildeki sen misin? Ona göre bişi dicem.kral yazık la bu tiple sokaklarda neyse
he ne dcnDostum profildeki sen misin? Ona göre bişi dicem.
pseudo ramirez chadhe ne dcn
boşu kes, saçın bok gibi.he ne dcn
Hacı videodaki sensen, sen çirkin görmemişsin amk. Cildin ve dişlerinde sıkıntı var sadece onları çözsen düzelirsin
Eğer bir insan görünüşünü sikayet ediyorsa bence para kazanip ugrasmali aq,benim bir abim 3/10 estetiklerle yağ oranını düşürüp 6/10'a yükseldi amk,insan gorunusu icinde kendini gelistirmek icin de ugrasmali hatta o abim diyor herkesin davranisi falan degisti diyor 21 yasindaHacı öyle diyosan benim cildim güzel bence harmony önemli,konudan bağımsız videoda gördüğum eleman cirkin degil amk gayet ortalama yakisiklilikta bir eleman @aldest kardesime hak veriyorum
Hacı videodaki sensen, sen çirkin görmemişsin amk. Cildin ve dişlerinde sıkıntı var sadece onları çözsen düzelirsin
para kazanmak çok zorEğer bir insan görünüşünü sikayet ediyorsa bence para kazanip ugrasmali aq,benim bir abim 3/10 estetiklerle yağ oranını düşürüp 6/10'a yükseldi amk,insan gorunusu icinde kendini gelistirmek icin de ugrasmali hatta o abim diyor herkesin davranisi falan degisti diyor 21 yasinda
para kazanmak çok zor
Part time islerine girebilirsin,birde videodaki sen misin hic cirkin degilsinEtraf is kayniyor bro,yasini bilmiyorum ama 13, yasindan beri calisiyorum,calismamanin da ayrica hic zararini gormedim,birsey yapmasam da en azindan sigara parami cikartiyordum
Sadece olgunlasmasi gerekiyor videodaki cocugunPart time islerine girebilirsin,birde videodaki sen misin hic cirkin degilsin
Videodaki çocuk 16 yasında aqSadece olgunlasmasi gerekiyor videodaki cocugun
Sen?Videodaki çocuk 16 yasında aq
Insaatta gunluk 600-700tlye 12 saat calistigim zamanlar oldu ve hicbir zaman bu kafayla yaklasmadim. Gir ise calis iste aq cok zor bi olayi yok.para kazanmak çok zor
evet benim napcıakınSen değilmisin olum bu
Hocam sana bi lipolysis injection lazım gibi obez değilsenevet benim napcıakın
Yoo obezimHocam sana bi lipolysis injection lazım gibi obez değilsen
Aptal piç hem ai hem hgh kullanıyon niye leanmaxxing yapmıyon ( bende obezm)Yoo obezim
özet: „kendini sev ama ben seni sevmeyeceğim, ama mutlaka birini bulursun”Orospunun evladı umarım gece 3 te anneni sokakta yanlız yakalarım kendini sev diyor amin evladı
View attachment 3054247