"blackpill" türkiye

htbslayer

htbslayer

higheyeq
tiktokta çok kez karşıma çıkan aşırı saçma birşey var insanları nasıl ratelemesi gerektiğini bilmeyen ya da olayın ne olduğu hakkında hiçbir fikri olmayan her dingil önüne gelen herkese base level rate terimlerini söyleyip kendini blackpill yutmuş truecel sanıyor 31 manyağı tt blackpilcilerini sevmiyorum

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill, Ameliyat Masası and 4 others
ne kadar çekicisin izleyip etrafta iyi mandibula açısı diye gezen tayfa:feelsuhh:

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill, Ameliyat Masası and 6 others
tiktokta çok kez karşıma çıkan aşırı saçma birşey var insanları nasıl ratelemesi gerektiğini bilmeyen ya da olayın ne olduğu hakkında hiçbir fikri olmayan her dingil önüne gelen herkese base level rate terimlerini söyleyip kendini blackpill yutmuş truecel sanıyor 31 manyağı tt blackpilcilerini sevmiyorum
aynen kanka so sad

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, Deleted member 251512, Thrill and 6 others
sigara böreği yiyorum şuanda

• +1
  • Love it
Reactions: therealdeal877, pashanimair, Thrill and 6 others
  • +1
Reactions: pashanimair, Thrill, Ameliyat Masası and 5 others
birbirini gösteren spiderman

• JFL
  • +1
Reactions: therealdeal877, pashanimair, Thrill and 7 others
idk sosad

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill, Ameliyat Masası and 5 others
Bana ortaklik teklif etmisti la o

• +1
Reactions: fazehamster, Darkskin Ethnic, daunas and 5 others
derdini sikeyim

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill, Ameliyat Masası and 4 others
There's no blackpill in Turkiye, @SecularIslamist told me he went there and LTN manlets everywhere with good looking girls, no blackpill!

• +1
Reactions: pashanimair and Ameliyat Masası
There's no blackpill in Turkiye, @SecularIslamist told me he went there and LTN manlets everywhere with good looking girls, no blackpill!
those are what we call kekomaxers those are essentially bodyguards

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill, Ameliyat Masası and 2 others
  • +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, Thrill, Fridx and 1 other person
zaten sürekli yeme amk 1 2 ayda bir alıcan tamammı yanına çay domates öğle güneşin altında yiceksin mis amk mis
öyle bi senaryoda bok yesen sarar amk en son 4. sınıfta falan piknik yaptım herhalde

• +1
ayni ben

• +1
Reactions: pashanimair and Thrill
öyle bi senaryoda bok yesen sarar amk en son 4. sınıfta falan piknik yaptım herhalde
piknik demiyorumki boş zamanında tatil olur öğle arası olur boş çimenlik biyere otur ye iç amk

• +1
  • JFL
piknik demiyorumki boş zamanında tatil olur öğle arası olur boş çimenlik biyere otur ye iç amk
amına kodumun ankarasında güneş çıkmıyo kütahya güneşlidir tabii

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill and Fridx
amına kodumun ankarasında güneş çıkmıyo kütahya güneşlidir tabii
ankara gelişmiş yer daha temiz yer kütahya göt gibi yer takılcak 2 yer var amk tek olunca sarıyo ama

• +1
  • JFL
ankara gelişmiş yer daha temiz yer kütahya göt gibi yer takılcak 2 yer var amk tek olunca sarıyo ama
ankaradada bişey yokki amk su yok siktiğimin şehrinde balığa falan gidilmiyo
I

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill and Fridx
what? explain...
So basically, keko is somewhat what you guys call thug. They have a hairstyle that looks like the image I've uploaded. I also do think that blackpill is not that brutal here in turkey because men are ugly here. All my most partnered up friends are just tall and ugly tbh. Height matters here.

Attachments

• images - 2026-01-19T050132.057.jpeg
    images - 2026-01-19T050132.057.jpeg
    6.7 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: pashanimair, Fridx and Thrill
what? explain...
Also in turkey most of the people are uneducated. Most people do not care that much about their looks because they think it's God's work and you have to love the way you look. And Also we are broke. You can't afford shit here. Most people dream about passing the month not how to looksmax.

• +1
Reactions: pashanimair, Fridx and Thrill

Users who are viewing this thread

Back