L
looksmaxxerrr
Iron
fikirler?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
blackpill derken bahsettiği şey looksmax sanırımblack pill ne konuda ümit veriyordu da kesmeye başladın? black pill'in önerdiği bir çıkış yolu mu var amk?
....fikirler?
hiçbir zaman chadliteyim demedim. kendimi de rateletmedimdaha geçen chadliteyim rateniz umrumda değil falan demiyo muydun luksmeksır
biriyle karıştırmış olabilirsin.daha geçen chadliteyim rateniz umrumda değil falan demiyo muydun luksmeksır
black pill'in ileri sürdüğü şeyin doğru olduğunu düşünmekle black pill'i almış olmak farklı şeyler. bu arkadaş black pill'i almış. black pill almış birisini looksmaxxing de kurtaramaz. ortalamanın altı bir dış görünüşe veya boya sahiptir çünkü.blackpill derken bahsettiği şey looksmax sanırım
looksmaxla karıştırdım sorryblack pill'in önerdiği tek şey: eğer ortalama altı tip veya boydan birine sahipsen kadınlardan uzak dur. onlarla flört falan etmeye çalışma. çünkü %99 ret yiyeceksin hatta belki alay konusu olacaksın. bu da daha fazla canının yanmasına sebep olacak.
millet insta ve tiktokta görünce gaza gelip looksmax'ı kolay bir sey sanıyor da,genetik altyapın yoksa bir boka yaramaz özellikle hardmaxlamıyorsan.looksmaxla karıştırdım sorry
o anlamda kullanmadım.türkiyede face çok da önemli değil bencemillet insta ve tiktokta görünce gaza gelip looksmax'ı kolay bir sey sanıyor da,genetik altyapın yoksa bir boka yaramaz özellikle hardmaxlamıyorsan.
Boy daha önemlio anlamda kullanmadım.türkiyede face çok da önemli değil bence
177'den sonra yüz daha önemlio anlamda kullanmadım.türkiyede face çok da önemli değil bence
Özele baksana birşeyler aticam looksmax hakkindao anlamda kullanmadım.türkiyede face çok da önemli değil bence
Kendini kandırmaya devam et.o anlamda kullanmadım.türkiyede face çok da önemli değil bence
@heightpillgotme kardeßim nerdeee boyun daha onemli oldugunu savunurduKendini kandırmaya devam et.
Boy önemsiz demiyoruz fakat 175 chadlite> 190 htn@heightpillgotme kardeßim nerdeee boyun daha onemli oldugunu savunurdu
nice pfpBurada blackpilli inkar etmiyorum ama en önemlisi para niye diyorsan bu ülkede artık kendini kandırmak da paralı Zengin incel arkadaşlarım mutlu fakir sevgilisi olan arkadaşlarım ya intihar ediyor ya da kafayı yedi Hem fakir hem incel arkadaşlarla geçmiş olsun diyorum
Zengin tipsiz adam eskorta gider, zengin arkadaşlarla takılır, motor scooter falan alır piyasa yapar, bardan karı avlar, dövme piercing ile kahpe kovalar parfümünü aksesuarını takar softmax hardmax yapar boyunu uzatır Smplik yapar piyango vurur yatırım yapar oofy doofy sağlam bi karı çeker Şimdi burada çok paralı erkek hikayesi anlatırım da gerek yok O kadar çok otistik chad gördüm ki rahatlıkla diyebilirim paran yoksa sana incellik de haram
Haklisin amk vallahi,bir tane daha looksmin'deki bir cocuk vardi oda hersey para diyordu,onu yad ettin bir anBurada blackpilli inkar etmiyorum ama en önemlisi para niye diyorsan bu ülkede artık kendini kandırmak da paralı Zengin incel arkadaşlarım mutlu fakir sevgilisi olan arkadaşlarım ya intihar ediyor ya da kafayı yedi Hem fakir hem incel arkadaşlarla geçmiş olsun diyorum
Zengin tipsiz adam eskorta gider, zengin arkadaşlarla takılır, motor scooter falan alır piyasa yapar, bardan karı avlar, dövme piercing ile kahpe kovalar parfümünü aksesuarını takar softmax hardmax yapar boyunu uzatır Smplik yapar piyango vurur yatırım yapar oofy doofy sağlam bi karı çeker Şimdi burada çok paralı erkek hikayesi anlatırım da gerek yok O kadar çok otistik chad gördüm ki rahatlıkla diyebilirim paran yoksa sana incellik de haram
175 chadlite > 190 mtn daha doğru benceBoy önemsiz demiyoruz fakat 175 chadlite> 190 htn