Blackpilli tükürün, gerçek değil

B

blackpilleleman

Banned
Bu topici açma sebebim, forumdaki olsa aklını kullanabilen veya beyni tamamen çürümemiş insanlarla birlikte organize olmaktır.

Blackpilli yıkmak için yardımınıza ihtiyacım var. Eğer sen de bizdensen custom title'ını "Anti-Blackpill International" yaparak bize destek olabilirsin. Her destek, açılan her thread yararımıza.
Gelin hep birlikte gençliği kurtaralım

• +1
  • JFL
Reactions: sentrix, bedel ödendi and maarda
Ya bi siktir amk ben ltn civarından htn seviyesine geldim faydasıni baya gördüm insanlar senle daha fazla vakit geçirmek istiyor kızlara yazdığında ters cevap almak yerine daha ılımlı cevap alıyorsun ve hızlı cevap veriyorlar telefon numarası isterken utanmıyorsun çünkü tip yüzünden baya özgüvenli de oluyorsun sen asosyal biri olsan bile çevrendekiler seni çok kızla sikisen piç olarak görüyor seni kıskanıyor falan

Looksmaxxing yerine sik sok alfa özgüven lafı yapan orospu evlatlarını karakter vb diyen bebeleri dinlesek yarra yemiştik şuan en büyük pismanligim keşke bu black pill i 15 yaşında ogrenseydim inanılmaz bir sikis hayatım olurdu ve full eğlenceli geçerdi teen yıllarım ama orospu çocuğu red pile inandım hayatım sikildi

• JFL
  • +1
Reactions: DogukanReis and recai iskender
Ya bi siktir amk ben ltn civarından htn seviyesine geldim faydasıni baya gördüm insanlar senle daha fazla vakit geçirmek istiyor kızlara yazdığında ters cevap almak yerine daha ılımlı cevap alıyorsun ve hızlı cevap veriyorlar telefon numarası isterken utanmıyorsun çünkü tip yüzünden baya özgüvenli de oluyorsun sen asosyal biri olsan bile çevrendekiler seni çok kızla sikisen piç olarak görüyor seni kıskanıyor falan

Looksmaxxing yerine sik sok alfa özgüven lafı yapan orospu evlatlarını karakter vb diyen bebeleri dinlesek yarra yemiştik şuan en büyük pismanligim keşke bu black pill i 15 yaşında ogrenseydim inanılmaz bir sikis hayatım olurdu ve full eğlenceli geçerdi teen yıllarım ama orospu çocuğu red pile inandım hayatım sikildi
Ya nediyonuz mallar türkiye chad dolu zaten bir sürü agır chad arkadaşım oldu adamlar karı gibi oturup kalkıyo konuşurken heyecanlanıyo ses tonu ince saygılı vibe veriyo oraya buraya hızlı dönüyo herkes köpek çekiyo bunlara ne adamlar tanıdım kekomaxx siyah sakal siyah saç subhuman yüzle meeletiyo karıları amerikada chadsan evli karılar sana araba alıp okul masrafını bile karşılar üstüne annen gibi sevip sxxxx alacak olmanda çabası :D

@Xavier yardımcı ol knk

Cope amk blackpilli 15 yaşında öğrendim hala sikiş hayatım yok