blackpill'in sonu var mı?

kecmanstien

kecmanstien

Iron
sanki ascendlendikten sonra tekrar yetersiz olucam gibi hissediyorum eskiden de öyle oldu ne düşünüyorsunuz?

• +1
Reactions: Resistance.
sanki ascendlendikten sonra tekrar yetersiz olucam gibi hissediyorum eskiden de öyle oldu ne düşünüyorsunuz?
Yeteri kadar ilgi alır ve tatmin olursan yetersiz hissetmezsin

ama kara hapı tükürmek diye bir şey yok sadece umursamazsın

• +1
Reactions: why not me?, churmaxxed, Auchelius and 2 others
Never enough theory

• +1
Reactions: Resistance.
2 yil once 1 yil onceki halim mukemmeldi oyle olsam bpill tum avantajlarini yasarim filan diyordum, 1 yil once bugun oldugum kisi mental olarak farkli olurdu filan saniyorum, bir sene sonra farkli olacagini sanmiyorum, daha fazla ascendyecegim bir gercek, ama oyun sonunda bile objektif olarak mogger olsan bile bluepill mentali korumazsan sorun yasayacaksin.

• +1
Reactions: why not me?, Misogynist_Maxxer, Atsizz and 1 other person
2 yil once 1 yil onceki halim mukemmeldi oyle olsam bpill tum avantajlarini yasarim filan diyordum, 1 yil once bugun oldugum kisi mental olarak farkli olurdu filan saniyorum, bir sene sonra farkli olacagini sanmiyorum, daha fazla ascendyecegim bir gercek, ama oyun sonunda bile objektif olarak mogger olsan bile bluepill mentali korumazsan sorun yasayacaksin.
2 yıl önce 1 yil önceki halim:unsure:

mog never stops brah

• +1
Reactions: auitistsurvior
eline amcık degerse geciyo knk

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust, Serialsuicide and İNTİKAM VAKTİ
blackpill'e direkt düşmemek için en azından elin yüzün vücudun düzgün olacak. insanlar seni gördüğünde dehşete düşmüş gibi bakmayacak, iğrenmeyecek.

hemen hemen her fiziksel özelliğinle insana benzer bir yanın yoksa bp'yi doğduğun gün yuttun bile. bu gezegende ve toplumda yerin yok.

• +1
Reactions: why not me? and Serialsuicide
looksmaxerların allah olarak gordugu jordan abimiz bile cirkin bi insan yanına geldiginde 'seni mogluyorum' dedigine göre blackpill hayatımızın sonuna kadar bizle