ogrepilled
ascended
yag oranım artti ve vucut biraz su tutmus debloat tavsiyeniz var mi potasyum klorur falan bi olay vardi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
canım askim bebegim bende diyorum ki bu potasyum klorur tozu nasıl kullanılıyor amkSodyum ve şekeri en aza indir
3-4 L su
Potasyum seviyeni yükseltmek için potasyum klorür al veya potasyum içerikli meyveler tüket
kullanan arkadaş suya karıştırıp içiyormuş sanırım ama tadı bok gibiymişcanım askim bebegim bende diyorum ki bu potasyum klorur tozu nasıl kullanılıyor amk
tadinin guzel olmasini bekleyemezsin zaten kimyasal mk aroma tozu falan atar dengelersin onda sorun yokta kac gram kullanıyoz o lazım kac gram kac ml sukullanan arkadaş suya karıştırıp içiyormuş sanırım ama tadı bok gibiymiş
kanka kimyasal saticilari satiyobu potasyum klorürü direk eczane vb alabiliyor muyuz yoksa sikim sikim supplementerlar mı getiriyor
Toz hali var tablet hali var tozu karıştırcan içcen acılı tuzlu bok gibi tat geliyor amacanım askim bebegim bende diyorum ki bu potasyum klorur tozu nasıl kullanılıyor amk
kullandin mi bilmiyorum zinc tozunun tadi mesela himalaya tuzu gibi bok gibi eksi ona benziyordur herhaldeToz hali var tablet hali var tozu karıştırcan içcen acılı tuzlu bok gibi tat geliyor ama
hic bilmiyom o arkadas kim bi etiketlesene buradaysa konusak mk bilgi lazim bana daböyle travel size gibi bir kiloluk falan satılıyor mu peki yoksa o arkadaş gibi 5 kglik falan mı almam gerekiyor
Deniz suyunun 2 katı gibi tuz tadı geliyorkullandin mi bilmiyorum zinc tozunun tadi mesela himalaya tuzu gibi bok gibi eksi ona benziyordur herhalde
Sadece dışarı çıkacağın zaman kullan 30-45 dk da etki ediyor 2000 mg alıyorum ben direkt ağzıma döküp su içiyorum 4000 mg geçme sıkıntı olmaztadinin guzel olmasini bekleyemezsin zaten kimyasal mk aroma tozu falan atar dengelersin onda sorun yokta kac gram kullanıyoz o lazım kac gram kac ml su
toz mu link falan atabilir misinDeniz suyunun 2 katı gibi tuz tadı geliyor
Sadece dışarı çıkacağın zaman kullan 30-45 dk da etki ediyor 2000 mg alıyorum ben direkt ağzıma döküp su içiyorum 4000 mg geçme sıkıntı olmaz
Ben aromel kimyadan aldım aromel kimya potasyum klorür yaz çıkartoz mu link falan atabilir misin
Potasyum klorür bas yada ozempic + lasix bas amınakoyayım madem ilaç basıyobyag oranım artti ve vucut biraz su tutmus debloat tavsiyeniz var mi potasyum klorur falan bi olay vardi
Potasyum klorur tutorial gelir miPotasyum klorür bas yada ozempic + lasix bas amınakoyayım madem ilaç basıyob
Ne tutorialı amk suyla karıştırıyon içiyon götüne enjekte etmiyon yaniPotasyum klorur tutorial gelir mi
Yarim cay kasigi kadar kcl yi yarim litre suya karistirip kafaya dik. Gun icinde de biraz terleyip bol su icersen yuzdeki bloat u minumum a indiriyor.canım askim bebegim bende diyorum ki bu potasyum klorur tozu nasıl kullanılıyor amk
lasix kullandım oncedenPotasyum klorür bas yada ozempic + lasix bas amınakoyayım madem ilaç basıyob
tamamdir denicemYarim cay kasigi kadar kcl yi yarim litre suya karistirip kafaya dik. Gun icinde de biraz terleyip bol su icersen yuzdeki bloat u minumum a indiriyor.
Yatım çay kaşığı ne ben 3.5 gr alıyom FazlamıYarim cay kasigi kadar kcl yi yarim litre suya karistirip kafaya dik. Gun icinde de biraz terleyip bol su icersen yuzdeki bloat u minumum a indiriyor.
E şimdi niye soruyon brolasix kullandım onceden
Tuzla dengelemen gerekiyor yoksa kramp girer kaslara, kalp kasi dahil olmak uzere. Ben cok tuz tuketmedigimden ve zaten potasyumlu gidalar tukettigimden yetiyo o miktar bana.Yatım çay kaşığı ne ben 3.5 gr alıyom Fazlamı
HaydaTuzla dengelemen gerekiyor yoksa kramp girer kaslara, kalp kasi dahil olmak uzere. Ben cok tuz tuketmedigimden ve zaten potasyumlu gidalar tukettigimden yetiyo o miktar bana.
Tuzu gün içinde alıyomda potasyumu sabah kardiyodan önce alıyom sıkıntı çıkarmıTuzla dengelemen gerekiyor yoksa kramp girer kaslara, kalp kasi dahil olmak uzere. Ben cok tuz tuketmedigimden ve zaten potasyumlu gidalar tukettigimden yetiyo o miktar bana.
sonuclari soylermisin denedigindetamamdir denicem
Su zamana kadar bir sey olmadayisa sikinti olmaz. Ben cok terledigimden kramp cok yasadim zamaninda ondan dikkat ediyorum.Tuzu gün içinde alıyomda potasyumu sabah kardiyodan önce alıyom sıkıntı çıkarmı
Bende günde nerdeyse 2 saat kardiyo yapıyom boku yemiyim şimdi zaten altı üstü 2 hafta olmuştur kullanmaya başlayalıSu zamana kadar bir sey olmadayisa sikinti olmaz. Ben cok terledigimden kramp cok yasadim zamaninda ondan dikkat ediyorum.