hanma lover
Çalomgibinasilolurum
Aşırı bloated ve obez olduğum için burnumu inceltmem lazım öneri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kaplumbağa spermi kanka ameliyat olmuş gibi olacaksınAşırı bloated ve obez olduğum için burnumu inceltmem lazım öneri
Nerden alıyoz çalom satıyo mudur ondanKaplumbağa spermi kanka ameliyat olmuş gibi olacaksın
Sigaraya farklı bi sebepten dolayı mı başladın yoksa ses kalınlastırmak gibi şeylerden ötürü mü?ben burnumu sıgara ıcerek(kollajen sıkerek) ve sureklı parmağımla aşağı viterk ucunu bok gıbı bır hale getırdım ama sıkımde degıl
Hidrokortizon, botbde guide vardı nası kullanacağına dairde üşeniyom bulmaya, benim gibi salaklık yapıp 0.1 alma ama 0.5 al bulabilirsinAşırı bloated ve obez olduğum için burnumu inceltmem lazım öneri
Daha önce kullanmadım en az dozla baslamam daha mantıklı olmaz mı yoksa dediğin gibi direk 0.5 şekli mi yapayımHidrokortizon, botbde guide vardı nası kullanacağına dairde üşeniyom bulmaya, benim gibi salaklık yapıp 0.1 alma ama 0.5 al bulabilirsin
sesim zaten kalın bir insandım öyle bir özgüvensizliğim yoktu sigarayı neyazikki oç @ayisiken ve @Eminchadwanabe irlde alıştırdı beniSigaraya farklı bi sebepten dolayı mı başladın yoksa ses kalınlastırmak gibi şeylerden ötürü mü?
Kanka ben 0.1 le başladım 2 gündür bi boka yaramadı valla yaptıktan sonra 10 dakika su falanda gelmiyor burnumdan, belki burnum şiş değildir copeluyorumdur belkide krem etki etmiyordur bilmiyorumDaha önce kullanmadım en az dozla baslamam daha mantıklı olmaz mı yoksa dediğin gibi direk 0.5 şekli mi yapayım
0.5i yakın zamanda alırsan deneyimlerini paylasabilcen mi hacı yaKanka ben 0.1 le başladım 2 gündür bi boka yaramadı valla yaptıktan sonra 10 dakika su falanda gelmiyor burnumdan, belki burnum şiş değildir copeluyorumdur belkide krem etki etmiyordur bilmiyorum
0.1 i yeni aldım bi 1-2 hafta kullanıyım hiç bi boka yaramazsa hala o zaman alırım anca 0.5, zaten 100 lira bişey bide tsw olmazsın merak etme kremi sürdükten 5-10 dakika peçeteyle siliyorsun gece kalmıyor burnunda0.5i yakın zamanda alırsan deneyimlerini paylasabilcen mi hacı ya
Tsw ile ilgili daha önceden bu tarz kremler kullanmadim burnumu 2. Bi yarak yapabilir ondan korkuyorum aslında ama 0.1 deneyecegim olmazsa 0.5 geçerim0.1 i yeni aldım bi 1-2 hafta kullanıyım hiç bi boka yaramazsa hala o zaman alırım anca 0.5, zaten 100 lira bişey bide tsw olmazsın merak etme kremi sürdükten 5-10 dakika peçeteyle siliyorsun gece kalmıyor burnunda