shizuku11111
incel shamer
something abt them…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
This nigga100% agreed bro. Its the best combo there is
View attachment 3277023
Fuck how do you remove stock watermark
100% agreed bro. Its the best combo there is
View attachment 3277023
Fuck how do you remove stock watermark
Realno moguju te devojke, slazem se, al ipak je faca najbitnija. To su ugl introvertne ribevazi mili
introvertne ribe imaju opasnu strukturu kostiju, riba koja mi se svidja ima nerealne zygos i forward growth, izgleda ko zenski barret ali sa crnom kosomRealno moguju te devojke, slazem se, al samo ako imaju dobru strukturu kostiju. To su ugl introvertne ribe
Ja se isk palim na devojke koje imaju veoma zaobljene crte lica, siroke jagodice, i kojima je jedina ostrina na faci spicasta brada. To mi je donekle standard lepote i za muskarce. Msm da su kockaste vilice i lobanje neprivlacne iskintrovertne ribe imaju opasnu strukturu kostiju, riba koja mi se svidja ima nerealne zygos i forward growth, izgleda ko zenski barret ali sa crnom kosom
musko ne moze bude lepo bez siroke visoke i kockaste bradeJa se isk palim na devojke koje imaju veoma zaobljene crte lica, siroke jagodice, i kojima je jedina ostrina na faci spicasta brada. To mi je donekle standard lepote i za muskarce. Msm da su kockaste vilice i lobanje neprivlacne isk
Nisam siguran oko toga. Licno msm da je ovo najlepsi lik kojeg sam ikad video:musko ne moze bude lepo bez siroke visoke i kockaste brade
meni je on odvratan, corrado martini je ideal man po meni, imam isti pheno kao on sto mi je veliki lifefuel i pokusacu da matchujem njegove looksNisam siguran oko toga. Licno msm da je ovo najlepsi lik kojeg sam ikad video:
View attachment 3277045View attachment 3277046View attachment 3277047
O ovome pricam, spicasta brada, zaobljene sve ostale stvari na faci, ali ipak je lep
Osim vilice (i boje ociju) lice pomalo. Nz kako je to tako subjektivno. Mzd sam samo cudan ali vecina introvertnih devojaka voli pomalo zenskast tip muskaraca. Ne gej ali zenskast.meni je on odvratan, corrado martini je ideal man po meni, imam isti pheno kao on sto mi je veliki lifefuel i pokusacu da matchujem njegove looks