chadwers
Gold
Beyler aranizda %12 body fat altina inen varmi 6-10 arasi nasil bunu sürdürebiliyorsunuz merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
10 altı sürdürmek baya baya cehennem diye biliyorumBeyler aranizda %12 body fat altina inen varmi 6-10 arasi nasil bunu sürdürebiliyorsunuz merak ediyorum
Bende 12-13e dusmustum starvemaxxingle daha once 184 boy 63-64 kilolara kadar dusmustum daha sonra spora basladim suan 74-75 kilolardayim ama hedefledigim kadar dolamadim saglam bi bulk yapmayi dusunuyorum kollari bi 43-43.5 civari bi olcuye getirip diyet yapicam sanirim lean olarak 40-41cm kol benım ıcın ıdeal10 altı sürdürmek baya baya cehennem diye biliyorum
10-12 arasi daha ideal 12-13e düşmüştüm sanırım daha önce pek yemek yemiyordum ama baya boneless ve kas kütlem olmadığı için bulka döndüm ondan sonra
ciddi bi kas kütlesi olmadan body fat düşürürseniz vücudunuz dolu gözükmüyor btw eğer kalıplı durmak istiyorsanız dogal olarak en mantıklisi 14-16 civarı falan
Asimetrim yok bi ara %12-13lere inmistim ama yuzum tam lean olmadi agiz cevresinde yaglar kalmisti ordaki yaglar gitse nasil gozukur diye merak ediyorumcenende falan asimetri varsa gizliyo aslında benim bi tarafa kayık ve bok gibi gozukuyo ama yaglar gizliyo oyle birsey varsa cok dusurme sende
obezdegilim bu arada
carb cycle deneyebilirsinAsimetrim yok bi ara %12-13lere inmistim ama yuzum tam lean olmadi agiz cevresinde yaglar kalmisti ordaki yaglar gitse nasil gozukur diye merak ediyorum
Daha once hic diyet yapmadim %12lerede aç kalarak gelmistim kardiyo atmadan o yuzden tam erimedi muhtemelencarb cycle deneyebilirsin
ac kalmana gerek ypk ztn paketli gıda yeme yeterDaha once hic diyet yapmadim %12lerede aç kalarak gelmistim kardiyo atmadan o yuzden tam erimedi muhtemelen
Zaten gerek yok ac kaldigim donem depresyondaydim tek ogunum sigara ve aburcuburduac kalmana gerek ypk ztn paketli gıda yeme yeter
Yag oranini o kadar ciddi dusurdugunde gozdeki yag yastikciklarida mi eriyor uee mi artiyor yoksa ben mi yanlis anladim birde senin dediğin gibi 24 bmi 10bf olmasi icin 80 kiloda bu bahsettiğin orana ulaşmam gerekiyor ve doğal olarak imkansizdiyetiysende 6bf civarindaydim, 6 ay filan 6-8bf arasinda kaldim, inanilmaz cildi temizliyor ama saclari filanda yok ediyor, eye areada ve facede kaybettigim fati tekrar gainleyemiyorum, ogee curve baya belli oluyor,
bu bf inmeden once gain yapmak, bone sorunlarini cozmek, duta minox girmek onemli, hatta hgh filan olabilir skin ve diger faktorler icin, + supplementler hayat kurtariyor bu bf maintain etmek tehlikeli, ozellikle 6bf.
24bmi 10bf goal olmali.
ikiside, tum facebody fat eridi, zaten hayatim boyunca bf dusukcu ama 6bf 6 ay filan surdurdum istahim 0 oldugu icin gunde 1 ogun yemiyordum bile, sadece su diyet kola filan iciyordum, tum face fat yok oldu, ama oncesindede max 15bf filandim bu yuzden face fati kaybetmek iyi degil,Yag oranini o kadar ciddi dusurdugunde gozdeki yag yastikciklarida mi eriyor uee mi artiyor yoksa ben mi yanlis anladim
%10 bf ile bu sorunlari yasamiyoz muikiside, tum facebody fat eridi, zaten hayatim boyunca bf dusukcu ama 6bf 6 ay filan surdurdum istahim 0 oldugu icin gunde 1 ogun yemiyordum bile, sadece su diyet kola filan iciyordum, tum face fat yok oldu, ama oncesindede max 15bf filandim bu yuzden face fati kaybetmek iyi degil,
dezavantajlari
facefat kaybediyorsun nose + cheeck icin iyi olabilir ama eye area icin iyi degil.
facefat kaybettigin icin cildin hafif sarkiyo, yani esnek bir yuzum var, eye area bu yuzden liftler sikilastiriyo + hunter eyes veriyo ( facelift surgery calls me )
saclar cok hizli dokuluyo, o donemden sonra nw1-2 oldum suan daha fazla farkediyorum, ama o donem baslamis.
gain koymak kolay gibi olsada zor, gymde 2.5kg curl yapinca hayattan nefret ediyon.
genel olarak saglikli birsey degil.
t ve throid hormones cokuyor, o donem 250 total t vardi, suan 600 filan, throid baya sorunlu cikiyordu filan suan biraz toparladi.
avantajlar
skin fixliyor
obez olmaktan daha iyi
bones stratcure iyiyse 1 kere inilip ustune gain konulabilir
tavsiyeler
hgh + duta + minox fillan kullan
supplementleri overdose yap
amacin olsun, yani surgeryden sonra olabilir once olabilir veya roidden once filan, veya genel olarak bir roadmap olmali.
eye area bone elit seviyede degilse yapma. trust me not worth it
obezsen yap.
idk, bu kadar.
idk, 4-6bf farkli bir olay ya, 4 olmadi ama 6 gordum, o donem derim inanilmaz inceydi yani tren hgh overdoselamis bodybuilder skin thickness vardi, yani legit 6bf, ama 10bf suan istesem 2 haftada olurum o kadarda etki yaratmaz 12-16bf 10bf olmak.%10 bf ile bu sorunlari yasamiyoz mu
kollar kac suan lean olarak 40-41 fazla fazla yeterliBende 12-13e dusmustum starvemaxxingle daha once 184 boy 63-64 kilolara kadar dusmustum daha sonra spora basladim suan 74-75 kilolardayim ama hedefledigim kadar dolamadim saglam bi bulk yapmayi dusunuyorum kollari bi 43-43.5 civari bi olcuye getirip diyet yapicam sanirim lean olarak 40-41cm kol benım ıcın ıdeal
Kollarim suan 41.5-42 yaklasık bi 6-7 ay bulk yapmayi dusunuyorum %12-13 yağ oranlarinda iste sadece agiz cevremde ufak bi yag birikimi olmustu %10 tarzı bi bf vs düzenli kardiyolar ile o yaglarinda gidecegini dusunuyorumkollar kac suan lean olarak 40-41 fazla fazla yeterli
leanken kalıplı durmak için ciddili bi bulk yapıp baya kas kütlesi kazanmak gerekiyor
ayrica şu olayda var sen 11-12%ye bile düşsen eğer vucudun genetik olarak yüzünde yag toplamaya megilli ise maalesef yüzünden kaybetmeyeceksin ama sanırım sende öyle bi durum yok