D
Deleted member 87468
greycel
title
@szolliontaraelis
@szolliontaraelis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
HosgeldinNatty recomp olmaz ok
HbHosgeldin
Nerelerdeydin ne zamandır görmüyom seni
TatilNerelerdeydin ne zamandır görmüyom seni
Testo ve yanında ne kullanabilirim kiNatty recomp olmaz ok
Rimo olur anavar olur masteron olurTesto ve yanında ne kullanabilirim ki
Test+rimo vazgecilmez ikili. Test kisa ester olursa cillopTesto ve yanında ne kullanabilirim ki
recompuna sokarım kilo ver sonra maintenance beslen çok karıştıemaya gerek yoktitle
@szolliontaraelis
Hali hazırda zaten zayıfım daha da kilo verirsem kuru kemik yağlı birşey olurumrecompuna sokarım kilo ver sonra maintenance beslen çok karıştıemaya gerek yok
Bulk mulk hikaye aqAslında 5-6 ay sağlam bir bulk girmem lazım da göt yemiyor.
Hepsi genetik. Ortalama 2-3 haftadır Hatay üsülü döner çiğköfte ve noodle ile definasyon yapıyorum. 3 kilo verdim vermeye de devam ediyorum.Bulk mulk hikaye aq
Noodleyi nasıl yiyonuz lanHepsi genetik. Ortalama 2-3 haftadır Hatay üsülü döner çiğköfte ve noodle ile definasyon yapıyorum. 3 kilo verdim vermeye de devam ediyorum.
Kalorilere bağlı tabi herkes aynı kaloriyi almıyor bi tık genetikHepsi genetik. Ortalama 2-3 haftadır Hatay üsülü döner çiğköfte ve noodle ile definasyon yapıyorum. 3 kilo verdim vermeye de devam ediyorum.
Neykeşke boy sorunum olmasada küre girsem dişyhe yağlanan kaç kişiyiz
yağlamayı bilmiyon mu yoğurtlu lahmacunKalorilere bağlı tabi herkes aynı kaloriyi almıyor bi tık genetik
Ney
Yağlama yazmamışsınki aq of olsada yesek efsane oluyoryağlamayı bilmiyon mu yoğurtlu lahmacun View attachment 3097854View attachment 3097854
Önemli olan bu yiyecekleri tek öğün yemek. Tek öğün çok abartmamak şartıyla istediğini yicen sonra spora abanacan. 2 Haftada karnım geri cekildi 1 tık. Çekilmeyede devam ediyor.Kalorilere bağlı tabi herkes aynı kaloriyi almıyor bi tık genetik
Ney
yarramı yapıyon sadece kilo veriyonHepsi genetik. Ortalama 2-3 haftadır Hatay üsülü döner çiğköfte ve noodle ile definasyon yapıyorum. 3 kilo verdim vermeye de devam ediyorum.
efe fitnıs redpill mentalitiÖnemli olan bu yiyecekleri tek öğün yemek. Tek öğün çok abartmamak şartıyla istediğini yicen sonra spora abanacan. 2 Haftada karnım geri cekildi 1 tık. Çekilmeyede devam ediyor.
Açıkcası kendimi hafta hafta her sabah kalktığımda aç karna tartıyorum ve videoya alıyorum. Gayette yağ oranımdaki eksilmeleri görüyorum. Önemli olan verdiğin kalori açığı.yarramı yapıyon sadece kilo veriyon
efe fitnıs redpill mentaliti
Kas kaybı da olur farkındasın umarım? ayrıca sağlıklsızÖnemli olan bu yiyecekleri tek öğün yemek. Tek öğün çok abartmamak şartıyla istediğini yicen sonra spora abanacan. 2 Haftada karnım geri cekildi 1 tık. Çekilmeyede devam ediyor.
40 kilo 10bfAçıkcası kendimi hafta hafta her sabah kalktığımda aç karna tartıyorum ve videoya alıyorum. Gayette yağ oranımdaki eksilmeleri görüyorum. Önemli olan verdiğin kalori açığı.
Kas kaybı proteinle beslensende yaşanır. Ayrıca şu kas kaybı muhabbeti şu sporu profesyonel yapanlar için geçerli. Eğer genetiğin iyiyse öyle kolay kolay farkedeceğin kadar kas kaybetmezsin. Önceden yapmıştım bu şekilde bir defınasyon önceki fiziğimede iltifat alıyordum şimdide iltilaf alıyorum. Bir şey değişmiyor açıkcası.Kas kaybı da olur farkındasın umarım? ayrıca sağlıklsız
Kas kaybı yaşamazsın evet ama bu kısa süreli diyetler için geçerli ayrıca daha sağlıksız görünürsün hertürlüKas kaybı proteinle beslensende yaşanır. Ayrıca şu kas kaybı muhabbeti şu sporu profesyonel yapanlar için geçerli. Eğer genetiğin iyiyse öyle kolay kolay farkedeceğin kadar kas kaybetmezsin. Önceden yapmıştım bu şekilde bir defınasyon önceki fiziğimede iltifat alıyordum şimdide iltilaf alıyorum. Bir şey değişmiyor açıkcası.
Just be a mesomorph theory
Dostum vücut tipleri diye bir gerçek var. Tamamen vücudun o tanımlara uymayabilir. Fakat bu bir gerçektir ki vücut potansiyeli diye bir şey var. Kaç kişi Clavicular ameliyatı oluyor haberin var mı? Zaten sen hiç spor yapmadıysan ektomorf adama nazaran 1 tık geniş görünürsün. Fakat omuzları dar ve geniş iki kişiyi aynı şartlarda spora başlat 1 ay sonra sonuclara bakalım o zaman gerçek mi değil mi görürsün.Kas kaybı yaşamazsın evet ama bu kısa süreli diyetler için geçerli ayrıca daha sağlıksız görünürsün hertürlü
son olarak mesmorph ectomorphada inanıyosqn götünü
saç dökülme sorunum :/boy sorunum
östrojenik anabolizanlar varsaç dökülme sorunum :/
aa birden sikim kalkmama sorunuma dönüştüöstrojenik anabolizanlar var
saç ekimi çok mu pahalıaa birden sikim kalkmama sorunuma dönüştü
saç ekimi çözüm değilki ektirdikten sonrada ilaç kullanmayınca kalanlar dökülüyorsaç ekimi çok mu pahalı
3-4 ayda hepsini androjenik anabolizanla döküp sonra ektirsen mantıklı mısaç ekimi çözüm değilki ektirdikten sonrada ilaç kullanmayınca kalanlar dökülüyor
değil tabiki amk3-4 ayda hepsini androjenik anabolizanla döküp sonra ektirsen mantıklı mı
niye ne sorun olucakdeğil tabiki amk
Tartıdaki kiloya göre analiz yapiyorsan jflHepsi genetik. Ortalama 2-3 haftadır Hatay üsülü döner çiğköfte ve noodle ile definasyon yapıyorum. 3 kilo verdim vermeye de devam ediyorum.
Aşağıdaki yazdıklarımıda okursan sevinirim. Gelişim görmesem zaten bu tür şeyleri yapmam.Tartıdaki kiloya göre analiz yapiyorsan jfl
Pardon okumamıştımAşağıdaki yazdıklarımıda okursan sevinirim. Gelişim görmesem zaten bu tür şeyleri yapmam.
Ağırlık antrenmanın varsa benimle paylaşır mısınAşağıdaki yazdıklarımıda okursan sevinirim. Gelişim görmesem zaten bu tür şeyleri yapmam.
Ağırlık antremanım yok bro. Sadece günlük karın antremanım ve nizami şekilde 100 şınav yetiyor. Zaten frame olarak ortalamanın üstündeyim. Taşıyor gayet beni.Ağırlık antrenmanın varsa benimle paylaşır mısın
Boy kaçAğırlık antremanım yok bro. Sadece günlük karın antremanım ve nizami şekilde 100 şınav yetiyor. Zaten frame olarak ortalamanın üstündeyim. Taşıyor gayet beni.
Evet haklısın ama ben zaten genel olarak cilt bakımı yapıyorum. Genetik olarakta ergenliğimden beri hiç sivilce sorunu cekmedim yüzümde. Ama Omuzumda ve sırtımda biraz sivilce problemi var. Onuda kimse görmüyor sıkıntı yok yani.Pardon okumamıştım
şahsen ben temiz beslenmeyi seviyorum ve daha iyi hissediyorum kendimi.ayrıca bunun yüzdeki yağ muhabbeti cilt akne vs muhabbeti de var
178 senin?Boy kaç
75178 senin?
Kas kazanıp vücudu doldurman daha kolay olur. Boy ne kısa ne uzun ortalamayız ikimizde.
Sprduğun soruyu sikeyim 3-4 ayda saçının 10 da biri bile dökülmez .Hadi yarısı gitti diyelim ve ektirdin kalan yarısını dua ederek mi kafanda tutacaksın amkniye ne sorun olucak