bodybuilding and looksmaxxing

whoıam

whoıam

Iron
Direkt konuya giricem şimdi 68 kilo 185 bir elemanım çokta olmasa biraz kas kütlem var çok fazla bulk yapasım ama bulk yaptığım zaman büyük ihtimalle yüzü ödemli sivilcemaxlamış bir maymuna dönücem diye tedirgin oluyorum yani kısaca ikisini bir arada nasıl götürücem? (ek soru: ashwaganda kullanılırmı?)

Attachments

• IMG_20251012_104733.jpg
    IMG_20251012_104733.jpg
    1.9 MB · Views: 0
  • +1
Reactions: Kayra139
Kullanılır bulk yap bencede benim gibi wide waist e sahipsin omuzlara ağırlık ver sivilce için accutane kullan

• +1
Reactions: pashanimair
Kullanılır bulk yap bencede benim gibi wide waist e sahipsin omuzlara ağırlık ver sivilce için accutane kullan
accutane nerden alabilirim kral

• +1
Reactions: reanrao
accutane nerden alabilirim kral
Eczane yok derse izotretionin iste uok satmıyom derse başka eczaneye git verene kadar devam rep at

• +1
Reactions: pashanimair and Serialsuicide
Eczane yok derse izotretionin iste uok satmıyom derse başka eczaneye git verene kadar devam rep at
sağlık ocağına falan gitse yazdırmaz mı reçete daha kolay olur

• +1
Reactions: why not me?, Auchelius and reanrao
sağlık ocağına falan gitse yazdırmaz mı reçete daha kolay olur
Cildiye yazıyor ve gerekte yok bizim eczane veriyor şu an stokta yok 1 hafta sonra gel veriyim dedi

• +1
Reactions: pashanimair
trapez kol ve orta/alt göğsün güzel, biraz oblik ve hip flexor çalışırsan belini modifiye etmiş olursun bi tık geniş çünkü. mainganing yap bulk yerine. 300-400 kalori artığını al zaten iyisin kendinden rahatsız olmanı gerektirecek bi durum yok zamanla büyürsün. kanatlarını burdan göremiyorum ama bi tık eksik duruyor.

ve ashwaganda kullanılır ben 2 aydır kullanıyorum

• +1
Reactions: why not me?, Auchelius and pashanimair
Direkt konuya giricem şimdi 68 kilo 185 bir elemanım çokta olmasa biraz kas kütlem var çok fazla bulk yapasım ama bulk yaptığım zaman büyük ihtimalle yüzü ödemli sivilcemaxlamış bir maymuna dönücem diye tedirgin oluyorum yani kısaca ikisini bir arada nasıl götürücem? (ek soru: ashwaganda kullanılırmı?)
postürünü düzelt manlet durmanın sebebi

• +1
Reactions: whoıam
trapez kol ve orta/alt göğsün güzel, biraz oblik ve hip flexor çalışırsan belini modifiye etmiş olursun bi tık geniş çünkü. mainganing yap bulk yerine. 300-400 kalori artığını al zaten iyisin kendinden rahatsız olmanı gerektirecek bi durum yok zamanla büyürsün. kanatlarını burdan göremiyorum ama bi tık eksik duruyor.

ve ashwaganda kullanılır ben 2 aydır kullanıyorum
sırtım böyle kral ashwaganda en kısa sürede alıcam eyvallah

Attachments

• IMG-20250720-WA0012.jpg
    IMG-20250720-WA0012.jpg
    722.3 KB · Views: 0
  • IMG-20250720-WA0012.jpg
    IMG-20250720-WA0012.jpg
    722.3 KB · Views: 0
  • +1
sırtım böyle kral ashwaganda en kısa sürede alıcam eyvallah
2 tane atmışım kollarım büyümüyor bide nedensizce

Last edited:
  • +1
  • +1
Reactions: marlonteixeira
daha uzun diye daha zor doldurması çalışmaya devam etmelisin işte xd
ben bi eklemim birine göre daha uzun sandım pardon 😭

• Love it
lat insertion biraz sıkıntılı bi bölgede ama içini iyi doldurmuşsun ne yapıyosan devam et kalori artışını abartmadan koru yeter

Users who are viewing this thread

Back