Böyle ülkenin amk

Aven

Aven

Just be confident brah
Öncelikle ekonomiyi falan söylemiyorum zaten amk. Ülke ethnic mtn dolu kızlar desen hepsinin en az 50 exi var ama bi bana bakmıyolar. Böyle ülkenin amını gecmsini sikeyim

• +1
Reactions: ttteeoo, NumbThePain, ozzymaxxing and 2 others
hepsinin en az 50 exi var ama bi bana bakmıyolar.

Real... exleride genelde subhuman olur..

• +1
  • So Sad
Reactions: cornerd nerd, sladekilic, IlI and 4 others
harbi ya gezmek için eskişehire gittim cok güzel kızların sevgililerine bakıyorum kızla aynı boy 1.60 omuz genişliği 0 recessed elemanlar hepsi trde çirkinsen keko yada prettyboy olmak lazım sevgili için

• JFL
Reactions: Aven
harbi ya gezmek için eskişehire gittim cok güzel kızların sevgililerine bakıyorum kızla aynı boy 1.60 omuz genişliği 0 recessed elemanlar hepsi trde çirkinsen keko yada prettyboy olmak lazım sevgili için
Cotkin ve pretty boy atni cumlede tamam sa

Öncelikle ekonomiyi falan söylemiyorum zaten amk. Ülke ethnic mtn dolu kızlar desen hepsinin en az 50 exi var ama bi bana bakmıyolar. Böyle ülkenin amını gecmsini sikeyim
Butun bunlar 15 cn daha uzun olsaydi yasanmiyacakti biliyorsun degil mi

• +1
Butun bunlar 15 cn daha uzun olsaydi yasanmiyacakti biliyorsun degil mi
Boyla alakası yok aq. Foidlerin eski sevgilileri hep heightcel mtn. @menas demişti yukarda bakabilirsin

• +1
Reactions: menas
Boyla alakası yok aq. Foidlerin eski sevgilileri hep heightcel mtn. @menas demişti yukarda bakabilirsin
Kolpa amk boy tipten sonraki en önemli şey mtn uzun boylu herif kısa htnden fazla kız siker

• +1
Reactions: Zodiac and Aven
Kolpa amk boy tipten sonraki en önemli şey mtn uzun boylu herif kısa htnden fazla kız siker
statü > boy
mesela justin bieber 170 ama 15 yasında hayatında sıkemeyeceğin karıları sikıodu yada daha basit örnek heightcel olup keko statüsünden dolayı güzel karı götüren cok kisi var

• +1
Reactions: Ashoimex, Dwrk, Deleted member 138758 and 1 other person
Şuan trde htn olan bi adamın sikemeyeceği karı yok abartısız. Boy farketmeksizin

• +1
Reactions: Dwrk
statü > boy
mesela justin bieber 170 ama 15 yasında hayatında sıkemeyeceğin karıları sikıodu yada daha basit örnek heightcel olup keko statüsünden dolayı güzel karı götüren cok kisi var
Görünüş anlamında dedim usta statü zaten baya önemli

• +1
Reactions: Zodiac, maarda and Aven
Dunya geneli boyle amk sik sik dertler getirmeyin otur yks ni calis :lul:

• +1
  • WTF
Reactions: Zodiac, maarda and Aven
pibble senle gurur duyardı

• Love it
statü > boy
evet çünkü her 170 eleman justin bieber demi sik kafalı seni herhangi bir özellikten eksikliğin varsa her halukarda bir istisnası vardır ama genele yaydığında boy her şeyden daha üstün geliyor.

• JFL
Reactions: Zodiac
evet çünkü her 170 eleman justin bieber demi sik kafalı seni herhangi bir özellikten eksikliğin varsa her halukarda bir istisnası vardır ama genele yaydığında boy her şeyden daha üstün geliyor.
Kodumun eziği ben "boy birşeyi değiştirmez bak justin bieber nasıl tavlıyo" mu demişim kompleksini siktiğim statünün boydan üstün olduğunu söyledim sadece
Atalarının hepsi boy,yüz ve para gibi seylerden dolayı ayrımcılığa uğradı ama hiçbiri senin gibi internete kapanıp kancık gibi sızlanmadı hayatını sikeyim senin her postun altında boy diye zırlayacağına git hayat edin

• +1
Reactions: Zodiac
mesela justin bieber 170 ama 15 yasında hayatında sıkemeyeceğin karıları sikıodu
onu herkes biliyor amk subforum üyeleriyle mega starları karşılaştırma