bokroachlara duyrulur

nevaevametheratall

nevaevametheratall

ne okulu lan ben okula gitmem
hepiniz özünüzde kötü insanlarsınız ve ilgi çekici kişilikleriniz yok.
edinebildiğiniz tüm kişilik özellikleri, internette binlerce kişinin aynı anda larpladığı şeyler olduğu için sizi diğerlerinden ayırabilen tek şeyin dış görünüşünüz olduğunu düşünüyorsunuz
fakat işin özünde gerzek komünitede yüksek rateler alsanız bile average at best insanlarsınız (nadir istisnalar hariç)

hepiniz normiefagsiniz ve kendi hayatınızda bile main karakter olamayacak kadar sıkıcısınız
dış görünüşünüzden önce, olduğunuz insanı geliştirmeniz gerek

• +1
  • Hmm...
  • Love it
Reactions: maarda, hanma lover, Thrill and 6 others
DNR :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

• +1
Reactions: wills, Türk, Jahrein and 7 others
Yav tamam anladik delete atmadan once siksok thread'ler aciyosun amma bos yaptin sg

Evet hepimiz ozumuzde kotuyuz ve kotulerin oldugunu dusundugun forumda aylardir hesabin var, sen cok farklisin cnm kapa hesabini unut bunlari en iyisi

• +1
Reactions: annenisikeyim, Fridx, wetwipes and 4 others
edinebildiğiniz tüm kişilik özellikleri, internette binlerce kişinin aynı anda larpladığı şeyler olduğu için sizi diğerlerinden ayırabilen tek şeyin dış görünüşünüz olduğunu düşünüyorsunuz
fakat işin özünde gerzek komünitede yüksek rateler alsanız bile average at best insanlarsınız (nadir istisnalar hariç)

hepiniz normiefagsiniz ve kendi hayatınızda bile main karakter olamayacak kadar sıkıcısınız
kral döktürmüş

tabi 80 ıq subforum roachlarında bunu anlayacak kapasite yok hepsini eğitceğiz(y)

• +1
Reactions: Thrill and szenn
Yav tamam anladik delete atmadan once siksok thread'ler aciyosun amma bos yaptin sg

Evet hepimiz ozumuzde kotuyuz ve kotulerin oldugunu dusundugun forumda aylardir hesabin var, sen cok farklisin cnm kapa hesabini unut bunlari en iyisi
merhaba ben analjfl gözlerimın dış ekseni anamın amına dönük ve aynı anda 4 hesapla milleti anlamsız şekilde kandırıp aşırı zeki bir manipülatör olduğumu sanıyorum evet ❤️

• JFL
Reactions: Thrill, szenn, Gordon Freeman and 1 other person

yani siz varsınız diye hesabımı silecek o zaman intahar etsin knk sonuçta burdan cıktığında yine dünyadada olacaksınız

zaten bu mantığı yürütebilsen şizo gibi 3-4 ay larplamazdın

• +1
Reactions: Thrill, nevaevametheratall and szenn
merhaba ben analjfl gözlerimın dış ekseni anamın amına dönük ve aynı anda 4 hesapla milleti anlamsız şekilde kandırıp aşırı zeki bir manipülatör olduğumu sanıyorum evet ❤️
Yoo asiri zeki bi manipulator degilim ve forumda da salak oldugumu soyluyorum ztn ne mal adamsin aq

Kardesim sirf yanit verip altta kalmamak icin postlamaya devam ediyor:lul:

• +1
Reactions: Thrill and szenn
yani siz varsınız diye hesabımı silecek o zaman intahar etsin knk sonuçta burdan cıktığında yine dünyadada olacaksınız

zaten bu mantığı yürütebilsen şizo gibi 3-4 ay larplamazdın
Kotuledigi ve boyle threadler actigi forumda foruma laf edisi ironik

He larpladik larpladik aq ananizi siktik sanki ne bu celal, forumda larplamayan yok sanki; goren sanicak hepiniz tertemiz hayatlarinizi burada anlatip yuzunuzu paylasmissiniz da aklinizca yargiliyosunuz aq

ewewewew online bi forumda larpladi ewewewewew iyyy eueuueueu

• +1
  • JFL
Reactions: Fridx, Thrill, Serialsuicide and 3 others

He larpladik larpladik aq ananizi siktik sanki ne bu celal, forumda larplamayan yok sanki; goren sanicak hepiniz tertemiz hayatlarinizi burada anlatip yuzunuzu paylasmissiniz da aklinizca yargiliyosunuz aq

olum meselenin hala larp olduğunu sanıyorsun oturup şizofren gibi başka bir kişilikmiş gibi aylarca kendini kendine doğrulattın

ayrıca forumu sevmemiz eleştiremeyeceğimiz anlamına gelmez aq gömerizde överizde bize kalmış bişi

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, nevaevametheratall and Gordon Freeman
Yoo asiri zeki bi manipulator degilim ve forumda da salak oldugumu soyluyorum ztn ne mal adamsin aq

Kardesim sirf yanit verip altta kalmamak icin postlamaya devam ediyor:lul:

1774804071542

• Ugh..
  • +1
Reactions: Thrill and NoxInfernum

knk biraz daha mala anlatır gibi anlatsana anlamıyom

• JFL
Reactions: Jahrein, Thrill, Gordon Freeman and 4 others
1774804339493

• +1
Reactions: annenisikeyim, Jahrein, wetwipes and 2 others

Cope

• +1
Reactions: Jahrein, Gordon Freeman, wetwipes and 3 others
lukmeklememek için bulduğumuz bahaneler

• JFL
  • +1
Reactions: Gordon Freeman, Thrill, Trenmaxx1 and 1 other person
kral döktürmüş

tabi 80 ıq subforum roachlarında bunu anlayacak kapasite yok hepsini eğitceğiz(y)
Sen yazana kadar adamı haklı goruyodum amk

• JFL
Reactions: Gordon Freeman, Serialsuicide, Thrill and 1 other person
Waterrr

• +1
  • JFL
  • WTF
Reactions: susisesi, Gordon Freeman, Serialsuicide and 2 others
kral döktürmüş

ya amk böyle düşünüyosan niye bura modsun neva yı anlıyom iqlet de sen de mi resi

• +1
  • JFL
Reactions: Gordon Freeman, Serialsuicide, wetwipes and 5 others
ya amk böyle düşünüyosan niye bura modsun neva yı anlıyom iqlet de sen de mi resi
knk okumadım bile aslında adam akıllı bizde kardeşimizi savunmak racondur

• JFL
  • Ugh..
Reactions: lichtfromverse, Gordon Freeman, Serialsuicide and 5 others

@meynet sana dio

• JFL
Reactions: meynet, Gordon Freeman and susisesi

forumdaki 3-4 user hariç herkes ağır loser amk aksini söyleyen daha büyük loser
@susisesi @meynet şu 2si winner zaten başka bi kaç user daha gene winner gerisi boş

• Love it
  • +1
Reactions: meynet, susisesi and NoxInfernum
@susisesi @meynet şu 2si winner zaten başka bi kaç user daha gene winner gerisi boş
Ben de loserlara dahilim galiba:(

• Hmm...
Reactions: wetwipes
yok aq ben bu dünyadaki en büyük loserlardan biryim maalesef:incel:

Ben de loserlara dahilim galiba:(
yok bea
one ın a mıllıon eye area
yd lıse kabulu loserlıktan cıkarıyo

• Love it
Reactions: NoxInfernum
sen ER yapmasanda olur döl torbası

Last edited:
  • +1
he

Last edited:
  • +1

2 aylık org kariyerim boyunca farkına varamadigim fakat orgu biraktiktan sonra anladigim o kadim bilgiler

sana kotu insan diye birsey olmadigini sadece bize yanlis gelen ve bizim zayifliklarimiza etki eden insanlar olsugunu soylesem ahlak diye birsey varda bizi kotu yapaj sey nedir goxundenxD

• +1
Reactions: wetwipes, maarda and NoxInfernum
ben kotu bir insanim, insanlari asagiliyorum onlari otekilestiriyorum. ilk kez su sene insanlar tarafindan dislandim, sikimde de degil acikcasi. erkeklerle arkadaslik etmek bana bisey katmiyor hepsi bos beles insanlar. olmadigim biri gibi davranirsam jendileri gibi davranmayan insanlar tarafindan kabul gorucem, buda bana bisey katmiyor. o yuzdne kendim olup insanlar tarafindan nefret edilen biri olmayi seciyorum. bi can dostum var olursada bir kiz oluyor hayatimda bu kadar. demem suki ben irl bir orospu cocuguyum ve bunu kabulleniyorum. bu forumdaki cogunlukta orospu cocugu ama kimsenin ozguven sorunlari oldugu icin burda takildigini dusunmuyorum

ben kotu bir insanim, insanlari asagiliyorum onlari otekilestiriyorum. ilk kez su sene insanlar tarafindan dislandim, sikimde de degil acikcasi. erkeklerle arkadaslik etmek bana bisey katmiyor hepsi bos beles insanlar. olmadigim biri gibi davranirsam jendileri gibi davranmayan insanlar tarafindan kabul gorucem, buda bana bisey katmiyor. o yuzdne kendim olup insanlar tarafindan nefret edilen biri olmayi seciyorum. bi can dostum var olursada bir kiz oluyor hayatimda bu kadar. demem suki ben irl bir orospu cocuguyum ve bunu kabulleniyorum. bu forumdaki cogunlukta orospu cocugu ama kimsenin ozguven sorunlari oldugu icin burda takildigini dusunmuyorum
dostum kotu bir insan oldugunu buraya duyurman bıle kendını degerlı hıssetmek ıcın tamamen hepinize değer değer diyorum çünkü modern toplumun en büyük sorunu bu herkes kendini değerli hissetmek icin belli şeylere başvuruyor kimisi kendini güçlü hissetmek için milletin kalbiyle oynuyor acımıyor veya öyleymiş gibi anlatıyor insanlara kimisi milleti güldürmek icin götünü basını acıyor öğürüyor.Bir yönde haklısın topluma uyum saglamak gibi şeyleri takmayıp kendin gibi davranmanmana hayran kaldım ama birşeyi kacırıyorsun ve kacırdıgın seyde burdaki herkesin ve senin dahil özgüven sorunların var yoksa pfpne gandy koymazdın

Ne winnerı ya ne kazanmışız

• Hmm...
dostum kotu bir insan oldugunu buraya duyurman bıle kendını degerlı hıssetmek ıcın tamamen hepinize değer değer diyorum çünkü modern toplumun en büyük sorunu bu herkes kendini değerli hissetmek icin belli şeylere başvuruyor kimisi kendini güçlü hissetmek için milletin kalbiyle oynuyor acımıyor veya öyleymiş gibi anlatıyor insanlara kimisi milleti güldürmek icin götünü basını acıyor öğürüyor.Bir yönde haklısın topluma uyum saglamak gibi şeyleri takmayıp kendin gibi davranmanmana hayran kaldım ama birşeyi kacırıyorsun ve kacırdıgın seyde burdaki herkesin ve senin dahil özgüven sorunların var yoksa pfpne gandy koymazdın
hepimiz psikolojik olarak bozuguz zaten, beni boyle yapan cocuklugumda yasadigim travmalar. aslinda ne kadar ozguvensiz oldugumu biliylrum ama ozguvenden kastim biseyleri soylemekten cekinmemek, ezik olmamak

hepimiz psikolojik olarak bozuguz zaten, beni boyle yapan cocuklugumda yasadigim travmalar. aslinda ne kadar ozguvensiz oldugumu biliylrum ama ozguvenden kastim biseyleri soylemekten cekinmemek, ezik olmamak
okadar özgüvensizsen ona özgüvensiz denmez ona direk aşağılık kompleksi denir ve evet forum aşapılık kompleksi ve bu kadar güçlü bir özgüvensizliğe sahip değil ama forumun ismi looksmax zaten threadlere bakıyorsun bu sey sadece dıs gorunus gelıstırmek olmaktan cıkmıs seni kendini aynada her kusur olarak gordugun seye karsı nefret kusan bir insana çevirmiş bunun sebebide özgüvensizliğinin belli bir konuda beslenmesidir.

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli and Orcairis

aynn

• JFL
Reactions: wetwipes, Serialsuicide, maarda and 2 others
Ne winnerı ya ne kazanmışız
ossurda buu dıyen adam 190 kaslı maskulen mulletli bıyıklı
aylık 5k eu maaşlı lavuk olan sen

• JFL
Reactions: meynet