nmn14
i fuckin hate my fuckin life
mgf diye dalga var gelismeyen gelismesini istedigin yere vuruyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Omza vurma fikrimgf diye dalga var gelismeyen gelismesini istedigin yere vuruyosun
genelde omuz kol goguse vuruyolarOmza vurma fikri
var zatenKeske bölgesel kemikler içinde böle bisey olsa
Nasi lavar zaten
Ne var meselavar zaten
fermonyaNe var mesela
Yazılışının doğru olduğuna eminmisşn googlede bi sik çıkmıyorfermonya
olm hic kimse bulamiyo aq bu forumdaki herkes embesil bu konusmanin aynisini 1-2 ay once yapmistim. phermonia diyede geciyo tr'de yok bildigim kadariyla bulgaristandan getirtiyodum benYazılışının doğru olduğuna eminmisşn googlede bi sik çıkmıyor
forumda " phermonia " kelimesi iki defa geçmiş onlarıda sen yazmışsın aga googlede enfeksiyon adı olarak geçiyor ilginç hakkında hiç bir bilgi yok sen kullanıp ne sonuc gördün kiolm hic kimse bulamiyo aq bu forumdaki herkes embesil bu konusmanin aynisini 1-2 ay once yapmistim. phermonia diyede geciyo tr'de yok bildigim kadariyla bulgaristandan getirtiyodum ben
bonemass ve patchy beardi duzeltmesi icinforumda " phermonia " kelimesi iki defa geçmiş onlarıda sen yazmışsın aga googlede enfeksiyon adı olarak geçiyor ilginç hakkında hiç bir bilgi yok sen kullanıp ne sonuc gördün ki![]()