bonekingden kekomaxx taktigi ogrenip mtb dusurmus lavuk

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
IMG 5552

bu oewladi kekomaxxed olmasaydi suan forumda beyler 170im negatif kantal tilt over mi diye post aciodu 😀

• JFL
  • +1
Reactions: recai iskender, ayisiken, maarda and 1 other person
kemikkrali771

• JFL
Reactions: IlI

@boneking771 hakkinda bilinmeyenler​

En sevdigi futbolcu: Cristiano Ronaldo

Tuttugu takim: Galatasaray
En sevdigi renkler: Yesil, beyaz, kirmizi, sari
En sevdigi politikaci: A***** Ö*****
IQ:147
Okudugu bolum: Ege Universitesi Tip Fakultesi

Beyler 70 tane karıyla gezdim yasanabilcek her şeyi yaşadım şimdi sefil gibi sanayide 1 65 AKP'li 40 yag oranı olan sayılarla çalışıyorum hayatım bitti mi napmam lazım 1 milyoncudan rope almam lazım mı devam mi

o zaman onu yapamazsınız siz dar büzzügü yalayamazsınız zk siz onu yapamazsınız bonekingi ignore edemezsiniz siz zk (tek dudagı yana kaldırıp zklama mimigi yapıp öbür tarafa baktım)
ya ne maxxing yaparsan yap mk ortalama bişeysin işte anan karı bulsun bitane onla islam copele burda internet ssahibi olup keywordlerle yazılmış forumda ignore mignore diyo amke 2 ekmek ye uyu işte bunlar boş iş sağ sağ

Ya nediyonuz mallar türkiye chad dolu zaten bir sürü agır chad arkadaşım oldu adamlar karı gibi oturup kalkıyo konuşurken heyecanlanıyo ses tonu ince saygılı vibe veriyo oraya buraya hızlı dönüyo herkes köpek çekiyo bunlara ne adamlar tanıdım kekomaxx siyah sakal siyah saç subhuman yüzle meeletiyo karıları amerikada chadsan evli karılar sana araba alıp okul masrafını bile karşılar üstüne annen gibi sevip sxxxx alacak olmanda çabası

kuzen ben keko lisesinde büyüdüm her çıkış parkta 30 kişi toplanıp telefonda ssleri açıp sonra teketek atma falan tarzı eşeklerin oldugu 1 tane yakışık uzun boylu çocugun bi kızı köpek ettigini bile görmedim 1 70 boy köşeli çene 50 kilo adam tüm okulu sikti bir sürüde ifşası çıktı aha yalanımda varsa şerefsiz evladıyım testesteron aurası falan iyice reddpilci tactical soap oldumbu aralar aq

Kanka en az 30 35 tane farklı karı sikmisimdir kaç kere cezaevinin kıyısından döndüm tiktokta kadına şiddetten paket olmalarmi cartlarmi bende red pill copeliyodumda ben sadece karilarq kopek cekiceksin o yana bu yana yavaş donuceksin beden dili muh muh falani copeladim kişisel gelişim melisim onlara düşersen o güzel yılları siker atarsın MK Richard cooperinde kel oguzunda amk

Çok fena bi slay moment aklıma geldi 4 yıl uzun ilişkide köpek ettiğim her türlü pozu kestigim kız yanıma gelince benden uzun çıktı amina kodugumun cocugu 1 52 den 78 oldu elimde büyüdü ayhahahdhw annesiyle tanışınca anası bunla kavga etmiş sen onun yanında boylu poslusun diye nasi bu çocuğa böyle aşık oldun sana büyü yapmışlar diye bıçak çekmiş buna (over)

• JFL
Reactions: yenesy, recai iskender and IlI
yası0mu la bonekıng

• JFL
Reactions: IlI

Users who are viewing this thread

Back