Bonekingin Appealı Hk.

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
Boneking nt yetişmiş elite kekomaxxed massater kasmaktan çenesi aşağı büyümüş dövmeli bir adamdır.Can abimizle cok kısa bir muhebbetimiz oldu ve bu nichemaxxed haliyle varoş türk foidlerini tavlıyor kötü yapıyor mu?Gayet iyi yapıyor boğazına bıçak dayadığı foid gel beni sik falan demiş mesela eğer öyle ise low iq kızı iyi tavlamış demektir yani türkiyede slayer olmak için chad olmanıza gerek yok nt yetişin ortamlarda bulunun az buz ağırbaşlı olun dövme falan copelayın gerisi gelir zaten boneking kendisi innerlight falan blackpill copeluyorda adamın pek farkı yok köşeli çene dark triad fasa fiso baba onlar seni ortalama gözükmekten çıkarmıyor merak etme

• +1
  • Hmm...
Reactions: maarda, oguzk and lagrange10
Boneking nt yetişmiş elite kekomaxxed massater kasmaktan çenesi aşağı büyümüş dövmeli bir adamdır.Can abimizle cok kısa bir muhebbetimiz oldu ve bu nichemaxxed haliyle varoş türk foidlerini tavlıyor kötü yapıyor mu?Gayet iyi yapıyor boğazına bıçak dayadığı foid gel beni sik falan demiş mesela eğer öyle ise low iq kızı iyi tavlamış demektir yani türkiyede slayer olmak için chad olmanıza gerek yok nt yetişin ortamlarda bulunun az buz ağırbaşlı olun dövme falan copelayın gerisi gelir zaten boneking kendisi innerlight falan blackpill copeluyorda adamın pek farkı yok köşeli çene dark triad fasa fiso baba onlar seni ortalama gözükmekten çıkarmıyor merak etme
Bu yazı bana eski birini hatırlattı :forcedsmile::ROFLMAO:

Wp grubuna silahla foto atıp duruyordu high t

• JFL
Reactions: Heatmiser
Wp grubuna silahla foto atıp duruyordu high t
Bu mesajımı okuyorsa bana 5000 liraya (25 yunus emre) glock bulabilir mi

• JFL
Reactions: Peter Steele and starboi.
3 kati para biliyon demi
Lan olum bu silah adamı kafaya 2-3 gövdeye 10-15 vuruşta öldürüyor küçücük tabanca adam korkutmak için alıcam belki sıka dabilirim bu 15000 liraysa büyük silahlar kaç lira bilmediğin konular hakkında konuşup adamı dellendirme

• JFL
Reactions: starboi.
Lan olum bu silah adamı kafaya 2-3 gövdeye 10-15 vuruşta öldürüyor küçücük tabanca adam korkutmak için alıcam belki sıka dabilirim bu 15000 liraysa büyük silahlar kaç lira bilmediğin konular hakkında konuşup adamı dellendirme
lkjasbklabsjdşkasjdnlşakjsklnasdnlkadsmklş
5k'ya glock alacakmış amk alşkskadksnda
bide kafaya 2-3 vuruş ne la beyine giden bi kurşun adamı öldürmüyormu yani :d

• JFL
Reactions: Aviator
lkjasbklabsjdşkasjdnlşakjsklnasdnlkadsmklş
5k'ya glock alacakmış amk alşkskadksnda
bide kafaya 2-3 vuruş ne la beyine giden bi kurşun adamı öldürmüyormu yani :d
acaba fortnite mi oynadı yada valorant mı

• JFL
  • +1
Reactions: gargomel, Neokrinshaaa, starboi. and 2 others
Adam sizle dassak geciyor durmadan amk sizde şöyle threadlar açıyorsunuz

• +1
Reactions: Ashoimex

Users who are viewing this thread

Back