bonesmash

Belli olmuyor zaten kasmasana

• +1
Reactions: FEE
hard cope. mal

• +1
Belli olmuyor zaten kasmasana
lambanın dibinden çektim fotoğrafları yoksa gerçekte dayak yemişim gibi görünüyor mos mor 2 3 gün geçiyor ama evde rotlamam lazım ozaman asosyalmaxxing✌️✌️

Last edited:
yaptıklarımdan google play store sorumludur.
Knk yaptiktan sonra max kizariklik olcak bide orasi kan topladigi icin daha sisik durmus olmasin lazim kemigi ezmissin sen

Knk yaptiktan sonra max kizariklik olcak bide orasi kan topladigi icin daha sisik durmus olmasin lazim kemigi ezmissin sen
yok şuan biraz daha şişik ama iki üç güne söner gibime geliyor direkt kemiğe etki etmiyor

yok şuan biraz daha şişik ama iki üç güne söner gibime geliyor direkt kemiğe etki etmiyor
Knk bf yuksekse eger yapma zaten derini ezersin sadece kemige bisi olmaz bide neyle vuruyon oraya

• +1
Knk bf yuksekse eger yapmak zaten derini ezersin sadece kemige bisi olmaz bide neyle vuruyon gitmek
skinnyfat bile değilim amk lean=ben bi deri bir kemiğim yüzümde belki olsa olsa bi gram ödem vardır

skinnyfat bile değilim amk lean=ben bi deri bir kemiğim yüzümde belki olsa olsa bi gram ödem vardır
Belki kemiklere erisecek kadar bpnemass yoktur yada kemiklerin sungerimsi yapidada olabilir bilmiyom