FEE
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zamana bırak reis
lambanın dibinden çektim fotoğrafları yoksa gerçekte dayak yemişim gibi görünüyor mos mor 2 3 gün geçiyor ama evde rotlamam lazım ozaman asosyalmaxxingBelli olmuyor zaten kasmasana
Senin ben kafanı sikim bişeyide becerin amk
yaptıklarımdan google play store sorumludur.Senin ben kafanı sikim bişeyide becerin amk
Knk yaptiktan sonra max kizariklik olcak bide orasi kan topladigi icin daha sisik durmus olmasin lazim kemigi ezmissin senyaptıklarımdan google play store sorumludur.
ışıksız haliKnk yaptiktan sonra max kizariklik olcak bide orasi kan topladigi için daha sisik durmus olmasin lazim kemigi ezmissin sen
james shappire mi emcükledi
yok şuan biraz daha şişik ama iki üç güne söner gibime geliyor direkt kemiğe etki etmiyorKnk yaptiktan sonra max kizariklik olcak bide orasi kan topladigi icin daha sisik durmus olmasin lazim kemigi ezmissin sen
Evet belli oluyormuş baya soranlara kavga ettim falan de yada daha feminen çözüm fondöten
orospu anası ısırdıjames shappire mi emcükledi
Knk bf yuksekse eger yapma zaten derini ezersin sadece kemige bisi olmaz bide neyle vuruyon orayayok şuan biraz daha şişik ama iki üç güne söner gibime geliyor direkt kemiğe etki etmiyor
skinnyfat bile değilim amk lean=ben bi deri bir kemiğim yüzümde belki olsa olsa bi gram ödem vardırKnk bf yuksekse eger yapmak zaten derini ezersin sadece kemige bisi olmaz bide neyle vuruyon gitmek
yumrukKnk bf yuksekse eger yapma zaten derini ezersin sadece kemige bisi olmaz bide neyle vuruyon oraya
Belki kemiklere erisecek kadar bpnemass yoktur yada kemiklerin sungerimsi yapidada olabilir bilmiyomskinnyfat bile değilim amk lean=ben bi deri bir kemiğim yüzümde belki olsa olsa bi gram ödem vardır