![angrybirds](/data/avatars/l/100/100697.jpg?1737065723)
angrybirds
Sma Vurgunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bazı insanların bonemass 17 18 yaşından sonra büyüyorzamanla kemik stresi yüzünden artan browridgeye bakar mısınız beyler neredeyse hiç yokmuş herifte en az 18-19 yaşında olmasına rağmen yumruk yiye yiye büyümüş
View attachment 3364572
videoda gördüğün uzre bonemass zaten az değil ama dövüş sporları ile uğraşan herkesin bonemassı çok daha daha belirgin zygo uçları daha belirgin browridgeler tabii aynı zamanda karate gibi savunma sanatlarınınki ise bi hayli normal seviyelerde çünkü onlarda o kadar fazla yüze darbe uygulanmıyorbazı insanların bonemass 17 18 yaşından sonra büyüyor![]()
dostum bonesmashing için somut kanıt olarak herzaman dövüşcüler örnek gösteriliyordu zaten,videoda gördüğün uzre bonemass zaten az değil ama dövüş sporları ile uğraşan herkesin bonemassı çok daha daha belirgin zygo uçları daha belirgin browridgeler tabii aynı zamanda karate gibi savunma sanatlarınınki ise bi hayli normal seviyelerde çünkü onlarda o kadar fazla yüze darbe uygulanmıyor
Başarı dövüşlerin kaç lira iyi değil kaşları İyi dövüşçüler başarılıClavicular 25ine kadar sürüyo diyodu. Bi de deep set eye dövüşte büyük avantaj olduğu için başarılı dövüşçülerin browridge iyi hep
tekte anladımBaşarı dövüşlerin kaç lira iyi değil kaşları İyi dövüşçüler başarılı
android kullaniyorum demeden android kullandiğini soyledi heriftekte anladım
Anlamadım kar tanesiandroid kullaniyorum demeden android kullandiğini soyledi herif
Şaka şaka Anladım anlamaz mıyım lan ben itAnlamadım kar tanesi