Bonesmashing işe yarıyor mu

ismim name olsun

ismim name olsun

Banned
İşe yaradığını söyleyen bir kesim de var dalga geçenler de var Zeta ile Clavicuların eski konularına baktım işe yaradığını söylemişler

Sen dassagina da bonesımeşing yap belki testesteron artar:lul:

Sen dassagina da bonesımeşing yap belki testesteron artar:lul:
Oğlum senin yaşama amacın ne siktir git intihar et sıfad ül eşgala bak amk FIUNREFNMJIDSFNMVCLKJSDŞNMVEOKRŞMNGOWEKRNGFDSMGSFDG

Oğlum senin yaşama amacın ne siktir git intihar et sıfad ül eşgala bak amk FIUNREFNMJIDSFNMVCLKJSDŞNMVEOKRŞMNGOWEKRNGFDSMGSFDG
engelli raporun var mı

O babayiğit bir daha sana tum forumdan özür diletmeli her kimse :lul:

engelli raporun var mı
4617037 1735923992716

Aynen doktor niye engelli raporu istiyorsun dedi bunu gösterdim bunu yazan bendim topoşum falan dedim hemen verdi sağolsun

• +1
Reactions: Mehmet Arga
View attachment 3404647
Aynen doktor niye engelli raporu istiyorsun dedi bunu gösterdim bunu yazan bendim topoşum falan dedim hemen verdi sağolsun
ENGELLİSİN AMK ENGELLİ HALA CEVAP YAZIYOR DOKTOR FALAN RAPOR VERMEDİ Mİ SANA AMK FENIOJWERGFNJIDSFNGIERWNGOIWENGFDWJNGITERNGOTRWIGNW

ENGELLİSİN AMK ENGELLİ HALA CEVAP YAZIYOR DOKTOR FALAN RAPOR VERMEDİ Mİ SANA AMK FENIOJWERGFNJIDSFNGIERWNGOIWENGFDWJNGITERNGOTRWIGNW
Lan siktie git aminakdoumun ostrojen bombası hala rep atıyor bide utanmadan

• So Sad
Reactions: ismim name olsun
Lan siktie git aminakdoumun ostrojen bombası hala rep atıyor bide utanmadan
Engellisin diye bir şans vermek istemiştim kullanamadın adın soyadına gerek yok aronla meth halledicek seni

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
yok

• +1
Yariyor

• +1
Yok yaramio

Yok yaramio
Herkes farkli bisi diyo. Bende ise yaradi kk neden acaba.. yanlis anlama seni yargilamiyorum ama sebebini merak etdim

• +1
Reactions: maarda
kanka çok çok çok hızlı cevap evet yarıyo

• +1
Reactions: Arif
Herkes farkli bisi diyo. Bende ise yaradi kk neden acaba.. yanlis anlama seni yargilamiyorum ama sebebini merak etdim
Kesin olarak bilimsel kanıt yok ve ise yaradı diyenlerin çoğu sonuç paylasmiyor

• +1
Reactions: Ashoimex
Kesin olarak bilimsel kanıt yok ve ise yaradı diyenlerin çoğu sonuç paylasmiyor
Sonuç atarım da foruma degil. Istersen dm yaz atayim