T
teddyzzz
Iron
Boş
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
mewing yalanÇene açımı azaltmak istiyorum. Çene ucum alnımdan ileride ama alt dudağımdan 0,5 mm civarı geride neredeyse aynı konumda yani. Mewing iyi bir sonuç verir mi 16 yaşındayım şimdi başlasam ne kadar sonuç verir. Birde nasıl yapmam lazım sadece dilimi damağıma vakumlasam yeterli mi yoksa başka şeylerde mi yapmam lazım?
Redditte bazı beafterlera baktım işe yarıyor gibiydimewing y
hepsi yağ yakıp açı değiştirip öyle sonuç atıyorRedditte bazı beafterlera baktım işe yarıyor gibiydi
Açı nasıl değiştiriyolar pmpshepsi yağ yakıp açı değiştirip öyle sonuç atıyor
Yada ergenlikte daha çenesi fln gelişmemişkenki fotosunu koyuyorlar
kamera açısı veya yukarı bakarakAçı nasıl değiştiriyolar pmps
Yani forumdaki herkes bu konuda hemfikir mi?kamera açısı veya yukarı bakarak
Mewing uzun süreli işe yarar bir de belli bir yaştan sonra hiç ise yaramazYani forumdaki herkes bu konuda hemfikir mi?
Belli bi yaş hangi yaş oluyo hocamMewing uzun süreli işe yarar bir de belli bir yaştan sonra hiç ise yaramaz
Değilmewing yalan
hayır çoğu hiç araştırmadan bu kanıya varmış yerinde olsam wc subforumunda çok araştırma yapmazdımYani forumdaki herkes bu konuda hemfikir mi?
mike mew cocuklari ustunde deney yapan delinin teki 12 yas ustuysen mewing ise yaramaz postur daha onemliDeğil
hayır çoğu hiç araştırmadan bu kanıya varmış yerinde olsam wc subforumunda çok araştırma yapmazdım
Posturu nasıl halletcem kilo versem yetermimike mew cocuklari ustunde deney yapan delinin teki 12 yas ustuysen mewing ise yaramaz postur daha onemli
mewing dogal dil postürü, doğal konumuna gelince neden çenen gelişsinya begler hanginize inanmam gerek
Mike mew o çocuklardan biri babası john mew deneyleri yapan diğer kardeşlere bakarsan farkı anlarsın mewing de zaten dil postürü ve yutma tarzını öne çıkarıyor cope olduğunu düşünmüyorummike mew cocuklari ustunde deney yapan delinin teki 12 yas ustuysen mewing ise yaramaz postur daha onemli
yeterli güce sahip değil dilimiz maxillayı itmek için facepuller bile etkisiz oluyor bi yaştan sonra dil ile imkansızMike mew o çocuklardan biri babası john mew deneyleri yapan diğer kardeşlere bakarsan farkı anlarsın mewing de zaten dil postürü ve yutma tarzını öne çıkarıyor cope olduğunu düşünmüyorum
Parmaklarla it sendeyeterli güce sahip değil dilimiz maxillayı itmek için facepuller bile etkisiz oluyor bi yaştan sonra dil ile imkansız
oda yetersizParmaklarla it sende![]()