Boş

T

teddyzzz

Iron
Boş

Last edited:
  • JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 91171 and Ashoimex
Çene açımı azaltmak istiyorum. Çene ucum alnımdan ileride ama alt dudağımdan 0,5 mm civarı geride neredeyse aynı konumda yani. Mewing iyi bir sonuç verir mi 16 yaşındayım şimdi başlasam ne kadar sonuç verir. Birde nasıl yapmam lazım sadece dilimi damağıma vakumlasam yeterli mi yoksa başka şeylerde mi yapmam lazım?
mewing yalan

• Hmm...
Reactions: menas
Ğ

Last edited:
Redditte bazı beafterlera baktım işe yarıyor gibiydi
hepsi yağ yakıp açı değiştirip öyle sonuç atıyor
Yada ergenlikte daha çenesi fln gelişmemişkenki fotosunu koyuyorlar

hepsi yağ yakıp açı değiştirip öyle sonuç atıyor
Yada ergenlikte daha çenesi fln gelişmemişkenki fotosunu koyuyorlar
Açı nasıl değiştiriyolar pmps

Yani forumdaki herkes bu konuda hemfikir mi?
Mewing uzun süreli işe yarar bir de belli bir yaştan sonra hiç ise yaramaz

Değil

hayır çoğu hiç araştırmadan bu kanıya varmış yerinde olsam wc subforumunda çok araştırma yapmazdım
mike mew cocuklari ustunde deney yapan delinin teki 12 yas ustuysen mewing ise yaramaz postur daha onemli

• +1
Reactions: Ashoimex
ya begler hanginize inanmam gerek

mike mew cocuklari ustunde deney yapan delinin teki 12 yas ustuysen mewing ise yaramaz postur daha onemli
Mike mew o çocuklardan biri babası john mew deneyleri yapan diğer kardeşlere bakarsan farkı anlarsın mewing de zaten dil postürü ve yutma tarzını öne çıkarıyor cope olduğunu düşünmüyorum

Mike mew o çocuklardan biri babası john mew deneyleri yapan diğer kardeşlere bakarsan farkı anlarsın mewing de zaten dil postürü ve yutma tarzını öne çıkarıyor cope olduğunu düşünmüyorum
yeterli güce sahip değil dilimiz maxillayı itmek için facepuller bile etkisiz oluyor bi yaştan sonra dil ile imkansız

• +1
  • Hmm...
Reactions: menas, ER enjoyer and sentrix
yeterli güce sahip değil dilimiz maxillayı itmek için facepuller bile etkisiz oluyor bi yaştan sonra dil ile imkansız
Parmaklarla it sende :p