M
mediterranido
Iron
İstanbulda 186 boyla uzun hissetmek imkansız ben 186yım ve çoğu zaman average hissediyorum çok garip olmaya başladı bu boy işi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
HAYIR KNK BU FLUFFY HAİRİ180le kısa hissetmiyom olm ben mi yanlış ölçüyom boyumu aq
Dostum macfitte ölçüldüm özellikle ünide kısa dahi hissediyorum180le kısa hissetmiyom olm ben mi yanlış ölçüyom boyumu aq
Saçımı kısa kullanıyorum normalde 2c 3a zor oluyorHAYIR KNK BU FLUFFY HAİRİ
AYAKKABI ÜSTÜNE TABALNIK İLE ÖLÇÜYOR BU DELİRMİŞ SIOYIRMIŞ TMM MI
Ne tarafta yaşıyorsunAyakkabısız 183üm ve çoğu kişiden uzunum
fatihNe tarafta yaşıyorsun
Oralarda olabilir bilmiyorum ama benim zamanımı geçirdiğim yerlerde boy ortalaması bi garipfatih
neredesinOralarda olabilir bilmiyorum ama benim zamanımı geçirdiğim yerlerde boy ortalaması bi garip
Mal ben miyim aq hırsızıMalsın boyum 1.75 kısa hissetmiyorum ama uzun da değ
Git çalış başkasının emri altında köleMal ben miyim aq hırsızı
Git çalış başkasının emri altında köle
en tehlikeli köle halinden mutlu köledir
Average dedim zaten186'la öyle aman aman uzun hissetmezsin ama kısa hissediyorsan gerizekalısın amk. İstanbula gittiğimde 190 üstü adam bir kaç kez gördüm
bir de her allahın günü 2 metre adam görüyorum şaşmıyor deneyimin garip186'la öyle aman aman uzun hissetmezsin ama kısa hissediyorsan gerizekalısın amk. İstanbula gittiğimde 190 üstü adam bir kaç kez gördüm
Ya avrupada yüksek yapmak istiyorum bu boy işi beni soğutuyor burada kısa hissetmiyorum tabii ki ama orada hissedilebilirben yurtdisinda yasiyorum her trye geldigimde kendimi dev gibi hissediyorum valla insanlar cok kisa oldugu icin. Yurtdisi cok daha beter. Eger gercekten 186'ysan kisa boylu hissetmenin sebebi sadece uzun insanlari farketmen olabilir. Uzun boylu insanlar olarak genelde girdigimiz ortamlarda en uzun biz oldugumuz icin bizden uzun insanlari gordugumuzde ozguven biraz da olsa dusuyor. 186 ile yurtdisinda cok uzun degilsin ama istanbuldaki cogu kisiyi mogglarsin, seni mogglayanlar da elbet olur ortamdaki en uzun insan olmayi bekleme ama cogu kisiyi mogglarsin yani. Bi de trde genelde sadece yeni nesil erkekler uzun boylu. kizlar hala kisa, yaslilar da cok kisa.
yarrk nasıl uzun hissetmiyor bak valla deliriyorum ya ananızın amıyla mı öçütünüz boyu bak kafınıza pompalı tüfekel sıakrım mal mal sorular sormayın 1.86 uzun işte amk ne konuşuyonuz yada 1.86 değilsin bu kadar basit.186'la öyle aman aman uzun hissetmezsin ama kısa hissediyorsan gerizekalısın amk. İstanbula gittiğimde 190 üstü adam bir kaç kez gördüm
Boyunu bu kadar takma, ben de trde yasarken boyumu cok takiyordum cunku 190 boyla yasadigim sehirde kendimi dev gibi hissediyordum. Ucaktan inip almanya havalimaninda yurumeye basladigim anda sok oldum etraftaki herkes beni moggluyordu. 195 kizlar falan gordum baya. Birkac gun sonra alistim artik benden uzun insan gordugumde cok takmiyorum alisiyorsun.Ya avrupada yüksek yapmak istiyorum bu boy işi beni soğutuyor burada kısa hissetmiyorum tabii ki ama orada hissedilebilir
kız"lar" kanka benim bir sürü yabancı kız arkadaşım var en uzunu 1.83 felan bide çoğul eki kullanmışsın tekrar söylüyorum ananın amıyla ölçmeyi bırak aynı tiktok yorumlarındaki veledler gibi 13 yaşındayım boyum 1.85 iyi mi valla salak salak işler yapıyon la 1.90 san ( eğer gerçekse ) baya iyi la hatta 1.83 ol oda iyi 6 ft çünkü.Boyunu bu kadar takma, ben de trde yasarken boyumu cok takiyordum cunku 190 boyla yasadigim sehirde kendimi dev gibi hissediyordum. Ucaktan inip almanya havalimaninda yurumeye basladigim anda sok oldum etraftaki herkes beni moggluyordu. 195 kizlar falan gordum baya. Birkac gun sonra alistim artik benden uzun insan gordugumde cok takmiyorum alisiyorsun.
yav amk ben sana butun yabanci kizlar 190+ demiyorum tabii ki cogu benden kisa 1.50 olani da var 1.60 olani da var. Benim anlatmaya calistigim sey almanyada disari cikip soyle 1 saat falan yurursen cok rahat 1.90 bi kiz goruyorsun. Unide yemekhaneye gittigimde birkac tane 190+ kiz"lar" goruyorum, trde mesela 1 yil her gun disari ciksan 185 kiz gormezsin ama avrupada durum oyle degil sinifinda, markette vb goruyorsun 195 kiz"lar". Boyum 6'2 ama 190'a yuvarliyorum aksamlari 188'e dusuyorum sabahlari 190-189 civari.kız"lar" kanka benim bir sürü yabancı kız arkadaşım var en uzunu 1.83 felan bide çoğul eki kullanmışsın tekrar söylüyorum ananın amıyla ölçmeyi bırak aynı tiktok yorumlarındaki veledler gibi 13 yaşındayım boyum 1.85 iyi mi valla salak salak işler yapıyon la 1.90 san ( eğer gerçekse ) baya iyi la hatta 1.83 ol oda iyi 6 ft çünkü.
Uzun hissetmiyor demedim, aman aman uzun hissetmez dedim.yarrk nasıl uzun hissetmiyor bak valla deliriyorum ya ananızın amıyla mı öçütünüz boyu bak kafınıza pompalı tüfekel sıakrım mal mal sorular sormayın 1.86 uzun işte amk ne konuşuyonuz yada 1.86 değilsin bu kadar basit.
Dost sen 190 değilsin ozaman. Ben hollanda ve almanya'ya gittim ve kendimden uzun hiçbirini görmedim. Ha, boyuma yaklaşan & aynı boylarda olduğum bir kaç kişi gördüm erkeklerde(198-199um) Kadınları 165 felan, erkekleri ise 180 civarlarında. Daha çok cherry-picking yapıyorsun benceyav amk ben sana butun yabanci kizlar 190+ demiyorum tabii ki cogu benden kisa 1.50 olani da var 1.60 olani da var. Benim anlatmaya calistigim sey almanyada disari cikip soyle 1 saat falan yurursen cok rahat 1.90 bi kiz goruyorsun. Unide yemekhaneye gittigimde birkac tane 190+ kiz"lar" goruyorum, trde mesela 1 yil her gun disari ciksan 185 kiz gormezsin ama avrupada durum oyle degil sinifinda, markette vb goruyorsun 195 kiz"lar". Boyum 6'2 ama 190'a yuvarliyorum aksamlari 188'e dusuyorum sabahlari 190-189 civari.
Sadece su videoyu atip gecicem. Videoyu ceken adamin boyu 193. Sokakta rastgele yuruyor ve insanlara boylarini soruyor. Ozellikle 2.42'ye bak 193 boyunda adam kadinin yaninda cuce gibi duruyorDost sen 190 değilsin ozaman. Ben hollanda ve almanya'ya gittim ve kendimden uzun hiçbirini görmedim. Ha, boyuma yaklaşan & aynı boylarda olduğum bir kaç kişi gördüm erkeklerde(198-199um) Kadınları 165 felan, erkekleri ise 180 civarlarında. Daha çok cherry-picking yapıyorsun bence
Beyler eger 183 ve ustu olup kendinizi kısa hissediyorsanız degilsiniz emin olun disaridan dusundugunuzden daha uzun gorunuyosunuz ben 187yim 5 6 cm kısa adamlar uzaktan 2 metre gibi gorunuyo yanlarina gecince anlasiliyo 183 olduklari falan183üm cüce gibi hissediyorum
o daha çok kıyafet illüzyonu ile alakalıBeyler eger 183 ve ustu olup kendinizi kısa hissediyorsanız degilsiniz emin olun disaridan dusundugunuzden daha uzun gorunuyosunuz ben 187yim 5 6 cm kısa adamlar uzaktan 2 metre gibi gorunuyo yanlarina gecince anlasiliyo 183 olduklari falan
Sadece su videoyu atip gecicem. Videoyu ceken adamin boyu 193. Sokakta rastgele yuruyor ve insanlara boylarini soruyor. Ozellikle 2.42'ye bak 193 boyunda adam kadinin yaninda cuce gibi duruyor
çünkü 2.42 de kadın kameraya daha yakın adam daha uzak
attığın ss ve sarı saçlı adam dışındakilerin boy farkı aşırı fazlada değil ve uzaktan foto çekilse 190 boyun ile sana devasa farklar atamazlar senin gözlerin 184 civarına denk geliyor bu yüzden kendini kısa hissediyor olabilirsinView attachment 3259058
Digerlerine ne diyorsun peki? Benim yasadigim ulkenin boy ortalamasi hollandadan 4-5 cm kisa olmasina ragmen her gun uni kampusunde 190 boyumla feci sekilde moglaniyorum. Avrupa ve amerikada herhangi bir uni kampusunde erkek boy ortalamasi 185+ buna kalibimi basarim. 1.50 boyunda hintli/paki/arap kizlar bile yanlarinda 190+ beyaz erkeklerle geziyor. Boy enflasyonunu cok hafife aliyor bu forum, buyuk cope.
larperİstanbulda 186 boyla uzun hissetmek imkansız ben 186yım ve çoğu zaman average hissediyorum çok garip olmaya başladı bu boy işi
Zeta hayranımda orga gelmiş xdBeyler eger 183 ve ustu olup kendinizi kısa hissediyorsanız degilsiniz emin olun disaridan dusundugunuzden daha uzun gorunuyosunuz ben 187yim 5 6 cm kısa adamlar uzaktan 2 metre gibi gorunuyo yanlarina gecince anlasiliyo 183 olduklari falan
HaarbiZeta hayranımda orga gelmiş xd
hoca senın frame gerçek değil la ya fraudluyon yada baya framegodsınHaarbi
turkiyede yetersiz beslenmeden dolayı imkansız olduğu için gercek hayatta gorunce insanlar şaşırıyor amk bıktım omuzların cok geniş lafından nereye gitsem aynı muhabbet donuyor birader bide en buyuk sorun erkek saygısı fazla oluyor ama arkandan kıskandıkları için konuşuyorlar.Kizlar zaten bayiliyor ama incel oldugum icin slayleyemiyorumhoca senın frame gerçek değil la ya fraudluyon yada baya framegodsın
Kanka gerçekten framein iyi imrenmemek elde değil hiç roid bastın mı?turkiyede yetersiz beslenmeden dolayı imkansız olduğu için gercek hayatta gorunce insanlar şaşırıyor amk bıktım omuzların cok geniş lafından nereye gitsem aynı muhabbet donuyor birader bide en buyuk sorun erkek saygısı fazla oluyor ama arkandan kıskandıkları için konuşuyorlar.Kizlar zaten bayiliyor ama incel oldugum icin slayleyemiyorum
full natty.sadece yazın mounjaro kullandım tatilde slaylemek icinKanka gerçekten framein iyi imrenmemek elde değil hiç roid bastın mı?
Sadece su videoyu atip gecicem. Videoyu ceken adamin boyu 193. Sokakta rastgele yuruyor ve insanlara boylarini soruyor. Ozellikle 2.42'ye bak 193 boyunda adam kadinin yaninda cuce gibi duruyor
zaten amk adam 6 dakikalık videodan yola çıkarak boy enflasyonu oluşturmuşDost bu adam zaten gidip ekstra uzunları çekiyor bulduğu video için, gidip sadece 180 adam çekse anlamı olur mu. Benim doğma büyümeli hollandalı ex boyuma aşırı şaşırmıştı. Hattta şey demiştim, 183 felan oranın ortalaması çok zor değildir dedim boyumda birini bulmak. Şey demişti, gene baya nadir 195 üstü biri. Onun üniversite kampüsüne gittiğimde ise bile kendimden uzun görmedim.
Gidip sultan kösen'i video'ya alıp internete türkiye'de boy enflasyonu var gençler ortalama boy 2.50 diyeceğim amk. 2.50 altı iseniz, OVER.zaten amk adam 6 dakikalık videodan yola çıkarak boy enflasyonu oluşturmuş
++++İstanbulda 186 boyla uzun hissetmek imkansız ben 186yım ve çoğu zaman average hissediyorum çok garip olmaya başladı bu boy işi
cope, hollanda da her 5 erkekten birisi 190+Dost bu adam zaten gidip ekstra uzunları çekiyor bulduğu video için, gidip sadece 180 adam çekse anlamı olur mu. Benim doğma büyümeli hollandalı ex boyuma aşırı şaşırmıştı. Hattta şey demiştim, 183 felan oranın ortalaması çok zor değildir dedim boyumda birini bulmak. Şey demişti, gene baya nadir 195 üstü biri. Onun üniversite kampüsüne gittiğimde ise bile kendimden uzun görmedim.
Spooky Halloween SaleOkuldan aileden dolayı egede akdenizde ankarada hatrı sayılır süre yaşadım 185 cehennem gibi değil ama yetersiz çok sık heightmog yiyorsun. Hemcinsinin senden uzun olması konuşurken yukarı doğru kafasına bakmak çok ezik bir durum.