D
Deleted member 70692
Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
Salak gh boy uzatmaaaaaz gh boy uzuatmaz yemek uzatır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ben 30 kilo alarak 6 ayda öyle uzadım gh spora katkı sağladı ama boya bi etkisi yokbotbt deki adamda uzamamıs 1 cm bile diger herkestente sonuc yok uzayanda natural growthunu ilactan falan geldigini dusunuyor
gh spor performansı , kilo kontrolu , kas yenilenmesi falan icin iyi birsey ama boya bi sikim etkisi yok gh basmasanda dedigin gibi uzuycaktın aromataz inhibitoru , yemek gerisi cope malesef eger zenginsen direk diz kapagına igf1 enjekte et ne kadar riskli olsada uzarsın kesin ama bizim turkolarda o para yoktur malesefben 30 kilo alarak 6 ayda öyle uzadım gh spora katkı sağladı ama boya bi etkisi yok
benn ormalde spora giiğdp kas koymaıyodumgh aldım spora gitmeden formum düğzeldi yağ oranım artmadan kilom arttı çok iyi iğne
yok şuan organ hasarlarım geçsin insulin kullanıcam ai gh olmadan alınmaz ai ghyi düşürüyo dışardan alman gerek 130 kilo olucam 1 yıldagh spor performansı , kilo kontrolu , kas yenilenmesi falan icin iyi birsey ama boya bi sikim etkisi yok gh basmasanda dedigin gibi uzuycaktın aromataz inhibitoru , yemek gerisi cope malesef eger zenginsen direk diz kapagına igf1 enjekte et ne kadar riskli olsada uzarsın kesin ama bizim turkolarda o para yoktur malesef
ostrojen 10 un altında degilse dusmez cok bide hem ostrojen hem gh olmazsa plaklar kapanmaz kemiklerin yaşlanmaz o yuzden ai bıraktıgın gibi durdugu yerden devam eder uzaman yada dusuk doz al 13 un altına dusmezse yine sıkıntı yasamassın ha buarada gh yine alabilen alsın cidden potansiyelini astırabilir ama nadir , alabilen alsın kim bilir cideen ekstra boy ekleyebiliryok şuan organ hasarlarım geçsin insulin kullanıcam ai gh olmadan alınmaz ai ghyi düşürüyo dışardan alman gerek 130 kilo olucam 1 yılda
insulin hakkında cok bilgiym yok tolerans sıkıntısı yasanabiliyormu kullanırken bide senin bobreklere noldu elemanasdsadsadyok şuan organ hasarlarım geçsin insulin kullanıcam ai gh olmadan alınmaz ai ghyi düşürüyo dışardan alman gerek 130 kilo olucam 1 yılda
böbrekler hayatını kaybettiinsulin hakkında cok bilgiym yok tolerans sıkıntısı yasanabiliyormu kullanırken bide senin bobreklere noldu elemanasdsadsad
ciddi soruyom yarramböbrekler hayatını kaybetti
bal gibid eise yararaga boy işe yaramaz tip daha önemli benim düşüncem
boyun kaçbal gibid eise yarar
sub 6 feetboyun kaç
Hiçbisey bilmeden yazarken bengh spor performansı , kilo kontrolu , kas yenilenmesi falan icin iyi birsey ama boya bi sikim etkisi yok gh basmasanda dedigin gibi uzuycaktın aromataz inhibitoru , yemek gerisi cope malesef eger zenginsen direk diz kapagına igf1 enjekte et ne kadar riskli olsada uzarsın kesin ama bizim turkolarda o para yoktur malesef
yeterince uzun boyuboyun kaç
boy önemsizdir 175 yukarısı okey. daha önemlisi tiptir.yeterince uzun boyu
cope uzunsan kadına ben avcıyım ben seni koruyabilirim ben güçlüyüm mesajı verirsin kadın senin yanında daha iyi hisseder seni daha erkek görür bu olay kadınla aranda 21 cm olunca oluşuyor yani kız 160 ise senin en az 181 olman gerekboy önemsizdir 175 yukarısı okey. daha önemlisi tiptir.
igf1 enjeksiyonumu yoksa gh ın boya olan etkisimi yanlışHiçbisey bilmeden yazarken ben
ikisideigf1 enjeksiyonumu yoksa gh ın boya olan etkisimi yanlış
Aromasin igf1 arttiriyoryok şuan organ hasarlarım geçsin insulin kullanıcam ai gh olmadan alınmaz ai ghyi düşürüyo dışardan alman gerek 130 kilo olucam 1 yılda
kesin miAromasin igf1 arttiriyor
"Boy önemsizdir"den sonrasını okumadımboy önemsizdir 175 yukarısı okey. daha önemlisi tiptir.
dogrusu??ikiside
boy genetikdogrusu??
186 degilmisin senboy önemsizdir 175 yukarısı okey. daha önemlisi tiptir.
malesefboy genetik
spor yapmadıgım icin kısa kaldıgımı idda eden arkadaslarımın sözleri sinirimi bozuyorboy genetik
ETKİLİYO Kİ AMKspor yapmadıgım icin kısa kaldıgımı idda eden arkadaslarımın sözleri sinirimi bozuyor
acıklaETKİLİYO Kİ AMK
atsana laaz önce Bi post gördüm çocuk en yakın arkadaşının sevgilisini sikmesine izin vermiş ve izlemiş aşşağıda ağlıyordu aq. Adamlardaki kafaya bak
bekle link atıyımatsana la
atsana la
Turk bu adam laaaI fucked up by letting my best friend fuck my girlfriend
We had talked about it, I didn't really like the idea but she told me she got off on it. I decided that if we would, I could pick who it was with and be in control of the situation for our safety etc. This is where my best friend Jake comes in. We had been friends for a very long time, way...looksmax.org
@ElySioNs yine nerden buldun lan hangi subredditI fucked up by letting my best friend fuck my girlfriend
We had talked about it, I didn't really like the idea but she told me she got off on it. I decided that if we would, I could pick who it was with and be in control of the situation for our safety etc. This is where my best friend Jake comes in. We had been friends for a very long time, way...looksmax.org
yeni postlara bakıyordum karşıma çıktı@ElySioNs yine nerden buldun lan hangi subreddit
I fucked up by letting my best friend fuck my girlfriend
Alıntı bu redditten, taşşak geçiyom milletleTurk bu adam laaa
Pardon alintiymis cuck sandim
evet186 degilmisin sen
boyumun bir faydasını görmedm186 degilmisin sen
hep uzun boylu oldugun icin uzun olmanın avantajlarını ve kısa olmanın dezavanmtajlarını goremiyorsun sadeceboyumun bir faydasını görmedm
Tabi etkiler olum mesela senin genetiğindeki boy 1.80 genetiğinin tam olarak okunması için genel olarak sağlıklı bir yaşam sürmelisinacıkla
estrojen harici boyu kotu anlamda etkileyen kortizol var tek onun harici test , dht falan kemik olgunlasmasını hizlandırdıgı ıcın dolaylı yoldan plakları kapatıyor ama adult heightini iyi yada kotu anlamda etkilemyior sadece daha hızlı ulastırıyor kısaca stres cok yoksa bide aromataz inhibitörü kullanıyorsan geri kalanını anlamsız goruyorum ha spor yapmamak icin bahane degil spor yapmamak salaklık ama boya iyi yada kotu bir etkisi yok sadece(ostrojenini dusurerek dogal olarak potansiyelini koruyabilirsin ama dedigim gibi aromataz inhibitoru kullanımı yeterli olacaktır)Tabi etkiler olum mesela senin genetiğindeki boy 1.80 genetiğinin tam olarak okunması için genel olarak sağlıklı bir yaşam sürmelisin
Enjekte ettiğin yer hiç bişey değiştirmiyor ve boy epigenetikdogrusu??
anlıyorum, botb de adam oyle yazmıstı ilgimi cekmisti epigenetik derken ne demeye calıstın biraz daha anlatırmısın bilgi sahibi degilim malesefEnjekte ettiğin yer hiç bişey değiştirmiyor ve boy epigenetik
Çevre etkenlere de dayanıyor beslenme uyku cart curt biliyorsundur zaten, ama herşeyin tam olsa bile gh basarak elde ettiğin normalden yüksek gh değerleri boyu en kötü 2-3 cm etkiliyor,ki herkesin vücudu farklı reseptörlerin hassas olabilir çok büyüyebilirsin yada hicde büyüyemezsin kesin birşey demek imkansızanlıyorum, botb de adam oyle yazmıstı ilgimi cekmisti epigenetik derken ne demeye calıstın biraz daha anlatırmısın bilgi sahibi degilim malesef
potansiyelden az buyuyen biri plaklar acıkken bassa nolur ben uc bes cm potansyilemiden kısayım sanırım yani direk kaybedilen boy geri gelirmi yoksa aynımı kalcak 2-3 cm maks yada plakların acıklık durumu falandamı varÇevre etkenlere de dayanıyor beslenme uyku cart curt biliyorsundur zaten, ama herşeyin tam olsa bile gh basarak elde ettiğin normalden yüksek gh değerleri boyu en kötü 2-3 cm etkiliyor,ki herkesin vücudu farklı reseptörlerin hassas olabilir çok büyüyebilirsin yada hicde büyüyemezsin kesin birşey demek imkansız
Paran var mı en önemli sorupotansiyelden az buyuyen biri plaklar acıkken bassa nolur ben uc bes cm potansyilemiden kısayım sanırım yani direk kaybedilen boy geri gelirmi yoksa aynımı kalcak 2-3 cm maks yada plakların acıklık durumu falandamı var
ilac olarak sadece gh almaya odaklanırsam tutturabilirim butceyi ve evet guncel ecza fiyatlarnı biliyorumParan var mı en önemli soru