BOY KİLO

D

Deleted member 282477

slayer sub5
BEYLER BOYUM 1.88 KİLOM 70 KİLO ALMALIMIYIM AMK? BU KADAR KİLOYA RAĞMEN YÜZÜM AŞIRI YUMUŞAK YAĞLI GİBİYİM NEDEN OLABİLİR 17 YAŞINDAYIM BÜYÜYOM HALA. VÜCUDUM YAĞLI DEĞİL HE YÜZÜM

• Hmm...
  • +1
Reactions: nsk4ll, why not me? and -BayHarbourButcher
boyuna göre kilolu değilsin yüzün yağlıysa sorun kemiklerde

• +1
Reactions: Auchelius
boyuna göre kilolu değilsin yüzün yağlıysa sorun kemiklerde
maxillam çenem falan bir sıkıntı yok yüzüm yağlıda değil tam olarak cildim sıkı değil kanka. yumuşak yani. öyle sagging yapacak kadar deforme bir kemiğim yok

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide and -BayHarbourButcher
maxillam çenem falan bir sıkıntı yok yüzüm yağlıda değil tam olarak cildim sıkı değil kanka. yumuşak yani. öyle sagging yapacak kadar deforme bir kemiğim yok
bruxism yada massater-temporalis kaslarında sorun var mı gereksiz büyük olunca direk bloat gibi dururlar

çok fazla ihtimal oluyor foto olmadıgından dolayı bir sürü sebep olabilir

bruxism yada massater-temporalis kaslarında sorun var mı gereksiz büyük olunca direk bloat gibi dururlar
massaterim büyük baya onun dışı sıkıntı yok. gözüküyor masseterim. bebek yağı gibi bendeki ama bu yaşta olabilir mi sence bebek yağı? ergenliğe geç girdim.

• Hmm...
Reactions: -BayHarbourButcher
massaterim büyük baya onun dışı sıkıntı yok. gözüküyor masseterim. bebek yağı gibi bendeki ama bu yaşta olabilir mi sence bebek yağı? ergenliğe geç girdim.
1766592596551
1766592699547

massateri abartırsan böyle yan etki olmuş olabilir babyfat kişiden kişiye değişir belirli bir yaş yok

• +1
Reactions: Deleted member 282477
diş sıkma çene ağrısı dişlerde düzleşme varsa dişçiye git botoxa yönlendirir büyük ihtimalle

• +1
diş sıkma çene ağrısı dişlerde düzleşme varsa dişçiye git botoxa yönlendirir büyük ihtimalle
kanka artı olarak yağlanma ve kemiklerin nasıl ilişkisi var tam olarak? bilmediğimden soruyorum. yüzümde değişmedi uzun zamandır lisede 2 kere değişmiştir onlarda değişince çok değişiyor. pattern mi böyle sence bir daha değişir mi

• +1
kanka artı olarak yağlanma ve kemiklerin nasıl ilişkisi var tam olarak? bilmediğimden soruyorum. yüzümde değişmedi uzun zamandır lisede 2 kere değişmiştir onlarda değişince çok değişiyor. pattern mi böyle sence bir daha değişir mi
pek bir bilgim yok ama neyin gelişeceği nasıl bir yaratık olacagın genetiklerine ergenliğine vaglı kiminin fena çenesi gelişir kiminin browridge maymuna döner zart zurt o gelişim kısmı tamamen genetiklerine baglı zaten günün sonunda baktıgında anana babana yada bir aile üyene benziyor olucaksın upgraded yada soyboylaşmıs olarak

• +1
kemikleri destek olarak düşün gözünğn altındaki kemik yok diyelim gözün negatif assagı sarkmış olur zygolar maxilla yok diyelim yanakların dümdüz aşşağı sarkmış gibi olur zygolar dışarı dogru gelişmiş hacimli çenende aşşağı dogru gelişmişse çok fazla yer kalır orada bir boşluk oluşur falan filan salladım bişeyler

• +1
kemikleri destek olarak düşün gözünğn altındaki kemik yok diyelim gözün negatif assagı sarkmış olur zygolar maxilla yok diyelim yanakların dümdüz aşşağı sarkmış gibi olur zygolar dışarı dogru gelişmiş hacimli çenende aşşağı dogru gelişmişse çok fazla yer kalır orada bir boşluk oluşur falan filan salladım bişeyler
eyvallah kanka. böyle major değişim olur mu sence bu yaştan sonra? hgh pinlesem ne olur

• +1
eyvallah kanka. böyle major değişim olur mu sence bu yaştan sonra? hgh pinlesem ne olur
genetiğe baglı ama cogu kişide dimorfizm arttırıyor browridge çene falan

• +1
Bonemass
Panpa o artar 20 yaşına kadar düzgün beslenir düzgün hormonların varsa bonemass zamanla artıyor

• +1
BEYLER BOYUM 1.88 KİLOM 70 KİLO ALMALIMIYIM AMK? BU KADAR KİLOYA RAĞMEN YÜZÜM AŞIRI YUMUŞAK YAĞLI GİBİYİM NEDEN OLABİLİR 17 YAŞINDAYIM BÜYÜYOM HALA. VÜCUDUM YAĞLI DEĞİL HE YÜZÜM
kanka hiç spor yapmadıysan gene 70 kiloda %16 %20 aralığında olabilirsin

spor yap

kemiksizsin bro

• +1
neden olabilir acaba

• Hmm...