D
Deleted member 109849
Iron
yaş 19 1 2 cm uzamak istiyorum deneyeceğiniz bir şeyler varsa ben denerim ameliyat dışı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
az önce ölçtüm akşam yaniboyunu en son sabahmı ölçtün akşammı?
sabah uyandığında 1-2 cm daha uzun oluyorsun msm ile o sabahki boyu koruyorlar fakat 1-2 cmyi kimsenin farkedeceğini sanmıyorumaz önce ölçtüm akşam yani
şu an 185 çıktım isteğim gece boyuyla 187 olmak salak saçma bir sürü şey var denemek istiyorumsabah uyandığında 1-2 cm daha uzun oluyorsun msm ile o sabahki boyu koruyorlar fakat 1-2 cmyi kimsenin farkedeceğini sanmıyorum
Bende 3 cm aq 3.5 hattasabah uyandığında 1-2 cm daha uzun oluyorsun msm ile o sabahki boyu koruyorlar fakat 1-2 cmyi kimsenin farkedeceğini sanmıyorum
1-2 cm uzayıp napacaksın aq işin gücün yok muşu an 185 çıktım isteğim gece boyuyla 187 olmak salak saçma bir sürü şey var denemek istiyorum
sevmiyorum boyumu tam kız arkadaşım kısa olduğumu söylemişti1-2 cm uzayıp napacaksın aq işin gücün yok mu
sevmiyorum boyumu tam kız arkadaşım kısa olduğumu söylemişti
pelvik kemiği derken konuyu açsana biraz veya dmden yazsana nasıl eşitlenir felanPörsürün bozuksa pelvik kemiği vs. düzelterek uzarsın öbür türlü bir yolu yok aslında uzamıyorsun gerçek boyuna ulaşıyorsun
Gel kıral anlatayım bende taze araştırdımpelvik kemiği derken konuyu açsana biraz veya dmden yazsana nasıl eşitlenir felan
1.85 kısa mı kanka hasta mısınşu an 185 çıktım isteğim gece boyuyla 187 olmak salak saçma bir sürü şey var denemek istiyorum
değil de birazcık daha istiyorum bir de kız arkadaşım kısa dediğinden beri iyice taktım1.85 kısa mı kanka hasta mısın
1-2 cm uzamış halinle ona boyunu söyleyince ne demesini bekliyosun tepkisinin değişeceğini düşünmüyorumdeğil de birazcık daha istiyorum bir de kız arkadaşım kısa dediğinden beri iyice taktım
larplıyo amk, hadi %0.1 ihtimal larp değilse şunu söyleyim, boy önemli bir değişken fakat kız 1.85 e kısa diyorsa ve santimlik farkları anlayacak kadar otistik takıntılıysa bırak o kadını çünkü senden 1cm uzun birini bulduğu an aldatır1-2 cm uzamış halinle ona boyunu söyleyince ne demesini bekliyosun tepkisinin değişeceğini düşünmüyorum
MSM neysabah uyandığında 1-2 cm daha uzun oluyorsun msm ile o sabahki boyu koruyorlar fakat 1-2 cmyi kimsenin farkedeceğini sanmıyorum
Sevgilinin boyu 190 misevmiyorum boyumu tam kız arkadaşım kısa olduğumu söylemişti
Kral buraya yaz biz de faydalanalimGel kıral anlatayım bende taze araştırdım
metil sülfonil metan eklemlere iyi geliyo antioksidan glutatyon üretimini arttırma gibi faydaları varMSM ney
bende içiyodum b12mi azalttı besinlerden aldığın b12nin emilimini azaltıyorÇayda da varmış ben bazı günler 6,7 çay iciyom
harbiden baba bu herif muhtemelen 178 , 180 olmak istiyor kıza zaten 187yim desen yalan olduğunu anlamıyacak bile amklarplıyo amk, hadi %0.1 ihtimal larp değilse şunu söyleyim, boy önemli bir değişken fakat kız 1.85 e kısa diyorsa ve santimlik farkları anlayacak kadar otistik takıntılıysa bırak o kadını çünkü senden 1cm uzun birini bulduğu an aldatır
160Sevgilinin boyu 190 mi
Kral buraya yaz biz de faydalanalim
180 olsam psikolojim baya daha kötü olurdu 6ft altı herhangi bir boy rezalet bence 190 olmayı isterdim ama 187 daha ulaşılabilir bence bu yüzden 1 2 cm dedimharbiden baba bu herif muhtemelen 178 , 180 olmak istiyor kıza zaten 187yim desen yalan olduğunu anlamıyacak bile amk
O kadar boy takıntılı değil ama ben kendim daha iyi hissetmek için belki ulaşabileceğim bir boyu yazmak istedim 190 olmak tabii ki 187den iyi yoksalarplıyo amk, hadi %0.1 ihtimal larp değilse şunu söyleyim, boy önemli bir değişken fakat kız 1.85 e kısa diyorsa ve santimlik farkları anlayacak kadar otistik takıntılıysa bırak o kadını çünkü senden 1cm uzun birini bulduğu an aldatır
allahmıyız biz nerden bilelim şanş işiBende 14de 170iin babam 185 annem 170 sizce kaç olurum ergenlik bitince
Ben de senin oekız arkadaşının amınakoyım
Oe ne amk normiesi siktir git şu forumdanBen de senin oe
Kız senden 3-4 cm uzun birini bulsa domalcak sana siktiri koycak bide burda savunmaya falan çalısiyotamkkBen de senin oe
190+Bende 14de 170iin babam 185 annem 170 sizce kaç olurum ergenlik bitince
Yok burdayım daha işim var özür dilerim küfür için sadece çok değerli benim içinOe ne amk normiesi siktir git şu forumdan