boy uzaması

D

Deleted member 109849

Iron
yaş 19 1 2 cm uzamak istiyorum deneyeceğiniz bir şeyler varsa ben denerim ameliyat dışı

boyunu en son sabahmı ölçtün akşammı?

az önce ölçtüm akşam yani
sabah uyandığında 1-2 cm daha uzun oluyorsun msm ile o sabahki boyu koruyorlar fakat 1-2 cmyi kimsenin farkedeceğini sanmıyorum

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
sabah uyandığında 1-2 cm daha uzun oluyorsun msm ile o sabahki boyu koruyorlar fakat 1-2 cmyi kimsenin farkedeceğini sanmıyorum
şu an 185 çıktım isteğim gece boyuyla 187 olmak salak saçma bir sürü şey var denemek istiyorum

Bende 3 cm aq 3.5 hatta

• +1
Reactions: Ashoimex
Postür bozuksa pelvik kemiği vs. düzelterek uzarsın öbür türlü bir yolu yok aslında uzamıyorsun gerçek boyuna ulaşıyorsun

Last edited:
  • +1
şu an 185 çıktım isteğim gece boyuyla 187 olmak salak saçma bir sürü şey var denemek istiyorum
1-2 cm uzayıp napacaksın aq işin gücün yok mu

• JFL
  • +1
Reactions: Aviator, angrybirds, Deleted member 70692 and 3 others
  • JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, Ashoimex and maarda
Pörsürün bozuksa pelvik kemiği vs. düzelterek uzarsın öbür türlü bir yolu yok aslında uzamıyorsun gerçek boyuna ulaşıyorsun
pelvik kemiği derken konuyu açsana biraz veya dmden yazsana nasıl eşitlenir felan

1.85 kısa mı kanka hasta mısın

1.85 kısa mı kanka hasta mısın
değil de birazcık daha istiyorum bir de kız arkadaşım kısa dediğinden beri iyice taktım

• JFL
Reactions: szolliontaraelis and Black_Pill_Enjoyer1
değil de birazcık daha istiyorum bir de kız arkadaşım kısa dediğinden beri iyice taktım
1-2 cm uzamış halinle ona boyunu söyleyince ne demesini bekliyosun tepkisinin değişeceğini düşünmüyorum

Last edited:
  • +1
Reactions: melih
1-2 cm uzamış halinle ona boyunu söyleyince ne demesini bekliyosun tepkisinin değişeceğini düşünmüyorum
larplıyo amk, hadi %0.1 ihtimal larp değilse şunu söyleyim, boy önemli bir değişken fakat kız 1.85 e kısa diyorsa ve santimlik farkları anlayacak kadar otistik takıntılıysa bırak o kadını çünkü senden 1cm uzun birini bulduğu an aldatır

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, maarda and Ashoimex
MSM ney

• +1
Reactions: Ashoimex
Çayda da varmış ben bazı günler 6,7 çay iciyom

larplıyo amk, hadi %0.1 ihtimal larp değilse şunu söyleyim, boy önemli bir değişken fakat kız 1.85 e kısa diyorsa ve santimlik farkları anlayacak kadar otistik takıntılıysa bırak o kadını çünkü senden 1cm uzun birini bulduğu an aldatır
harbiden baba bu herif muhtemelen 178 , 180 olmak istiyor kıza zaten 187yim desen yalan olduğunu anlamıyacak bile amk

• +1
harbiden baba bu herif muhtemelen 178 , 180 olmak istiyor kıza zaten 187yim desen yalan olduğunu anlamıyacak bile amk
180 olsam psikolojim baya daha kötü olurdu 6ft altı herhangi bir boy rezalet bence 190 olmayı isterdim ama 187 daha ulaşılabilir bence bu yüzden 1 2 cm dedim

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, maarda and Deleted member 100346
O kadar boy takıntılı değil ama ben kendim daha iyi hissetmek için belki ulaşabileceğim bir boyu yazmak istedim 190 olmak tabii ki 187den iyi yoksa

• JFL
ben 166yım ben ne yapayım

• So Sad
  • +1
Reactions: erkenboşalangarson, Peter Steele, Black_Pill_Enjoyer1 and 1 other person
kız arkadaşının amınakoyım

• +1
Bende 14de 170iin babam 185 annem 170 sizce kaç olurum ergenlik bitince

• JFL
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and xlegend
Ben de senin oe
Kız senden 3-4 cm uzun birini bulsa domalcak sana siktiri koycak bide burda savunmaya falan çalısiyotamkk

• +1
Reactions: Ashoimex, Dathomirian Zabrak and Black_Pill_Enjoyer1
  • Woah
Reactions: xlegend